درخواست مجازی شدن امتحانات نهایی

#مجازی_شدن_امتحان_نهایی

درخواست مجازی شدن امتحانات نهایی

وزیر محترم آموزش و پرورش؛

با سلام و احترام

اینجانبان جمعی از دانش‌آموزان، ضمن قدردانی از تلاش‌های جنابعالی در پیگیری مسائل آموزشی کشور، بر آن شدیم تا مطالبات و نگرانی‌های خود را در خصوص امتحانات نهایی و تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری به حضورتان اعلام کنیم.

مطالبات اصلی دانش‌آموزان عبارت‌اند از:

۱. مثبت شدن تأثیر پایه یازدهم در کنکور سراسری ۱۴۰۵.

۲. لغو یا اعمال تأثیر مثبت امتحانات نهایی پایه یازدهم، همراه با کاهش دروس به ۶ عدد در کنکور سراسری ۱۴۰۶.

۳. تعویق امتحانات نهایی با توجه به شرایط موجود کشور و نگرانی‌های گسترده دانش‌آموزان و خانواده‌ها.

متأسفانه با وجود مطرح شدن این مطالبات از سوی دانش‌آموزان سراسر کشور و پیگیری‌های صورت‌گرفته از جانب تعدادی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، تاکنون اقدام مؤثر و پاسخ روشنی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مشاهده نشده است. این موضوع موجب نگرانی و نارضایتی بسیاری از دانش‌آموزان شده و احساس نادیده گرفته شدن مطالبات آنان را به همراه داشته است.

دانش‌آموزان به عنوان اصلی‌ترین ذی‌نفعان نظام آموزشی انتظار دارند تصمیمات کلان آموزشی با در نظر گرفتن عدالت آموزشی، شرایط واقعی مدارس و نظرات دانش‌آموزان اتخاذ شود. از این رو، از جنابعالی تقاضا داریم مطالبات فوق را از طریق ظرفیت‌های قانونی مجلس شورای اسلامی و سایر مراجع ذی‌صلاح پیگیری فرمایید و صدای دانش‌آموزان را به مسئولان تصمیم‌گیر منتقل نمایید.

امید است با همراهی و حمایت نمایندگان محترم مردم، تصمیماتی اتخاذ شود که ضمن حفظ کیفیت آموزشی، دغدغه‌ها و حقوق دانش‌آموزان نیز مورد توجه قرار گیرد.

پیشاپیش از توجه و پیگیری جنابعالی سپاسگزاریم.

با احترام
جمعی از دانش‌آموزان ایران

19%
81 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 193 نفر

  • فاطمه زهرا اسکندریان

  • سپهر ربانی

  • ماهین گوهری

  • مهشاد ظهرابی

  • یاسین کوهستانی

  • پانیذ نعمتی

  • عسل عظیمی

  • فاطمه بیدکی

  • سارا جوان راد

  • نازنین زهرا نیک نژاد

  • دیانا رازی

  • امیر عباسی

  • ندا شاد

  • یونس ملکی

  • فاطمه شاکری

  • مریم اسعدی

  • آرمیتا فولادی

  • سیمین حیدری

  • نیما اسلامی

  • امیرعلی محمدی

  • ترنم نعمتی

  • زهرا حسن جامی پور

  • آرش ولیپور

  • نیایش فهام

  • الینا جنگجو

  • طهورا هاشمی پور

  • متین وحدانی

  • سید امیر محمد کریم زاده

  • امیر محمد یاقوتی

  • ثنا حسین زاده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات