درخواست جلوگیری از افزایش قیمت نجومی خودروهای شرکت تیگارد موتور

#تیگارد_بدون_گرانی

درخواست جلوگیری از افزایش قیمت نجومی خودروهای شرکت تیگارد موتور

به نام خدا

وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت

ریاست محترم سازمان تعزیرات حکومتی

ریاست محترم سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان

موضوع: درخواست رسیدگی فوری به تخلفات شرکت «تیگارد موتور» در قیمت‌گذاری خودروی S۰۵ و اجبار مشتریان به تغییر مدل

 با سلام و احترام؛

اینجانبان، جمعی از ثبت‌نام‌کنندگان خودروهای شرکت «تیگارد موتور»، بدین‌وسیله اعتراض شدید خود را نسبت به رویهٔ غیرمنصفانه، اجبار به تعویض مدل خودرو و قیمت‌گذاری‌های خارج از عرف این شرکت اعلام می‌داریم.

ما در فروردین‌ماه ۱۴۰۵، با اعتماد به قراردادهای فی‌مابین و پرداخت مبالغ کلان (۱.۵ میلیارد تومان) برای خودروی «تیسان S۰۵» (و در مواردی دیگر برای خودروی «تیگارد X۳۵»)، اقدام به ثبت‌نام کردیم. قیمت علی‌الحساب تعیین‌شده ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان و موعد تحویل نهایی خودرو نیمه دوم خردادماه اعلام شده بود.

اما متأسفانه شرکت تیگارد موتور با اتخاذ رفتارهای سودجویانه، نه تنها در تحویل خودروهای S۰۵ تأخیر غیرموجه داشته، بلکه در اقدامی عجیب و ناعادلانه، به ثبت‌نام‌کنندگان خودروی «تیگارد X۳۵» اعلام کرده است که باید مدل خودروی خود را به «تیسان S۰۵» با همان قیمت نجومی جدید تغییر دهند؛ در غیر این صورت، این درخواست به منزلهٔ «انصراف» مشتری تلقی شده و مبالغ پرداختی آن‌ها پس از ماه‌ها بلوکه شدن در حساب شرکت، به‌صورت یک‌طرفه باطل و انصراف تلقی می‌شود!

در ادامهٔ این بی‌عدالتی، متأسفانه پس از ماه‌ها پیگیری روزانه و بلاتکلیفی، در تاریخ ۵ مردادماه ۱۴۰۵، فراخوان جدید با قیمت غیرمنطقی ۳ میلیارد و ۶۶۸ میلیون تومان صادر شد که به معنای افزایش ناگهانی ۱ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومانی است. شرکت مذکور در پاسخ به اعتراضات، مسئولیت این افزایش و ناتوانی در تحویل به‌موقع خودرو را متوجه وزارت صمت و شورای رقابت و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان می‌کند و در نهایت، اعلام کرده که پس از واریز وجه، تحویل خودرو با تأخیر ۱ الی ۲ ماهه پس از تکمیل وجه، عملاً به معنای گروگان‌گیری سرمایهٔ مردم در شرایط حساس اقتصادی کشور است.

این اقدامات (اعم از اجبار به تعویض مدل تحت فشار و افزایش قیمت‌های نجومی)، مصداق بارز سوءاستفاده از وضعیت بازار و تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است که سرمایه‌های مردم را گروگان گرفته است.

ما امضاکنندگان این کارزار، از نهادهای نظارتی ذی‌ربط درخواست داریم:

۱. به موضوع اجبار مشتریانِ مدل X۳۵ به تغییر خودرو به S۰۵ و تهدید به انصراف اجباری، فوراً ورود کنند.

۲. با بررسی دقیقِ مبانیِ افزایش قیمت ۱ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومانی، مانع از تحمیل هزینه‌های غیرقانونی به خریداران شوند.

۳. شرکت تیگارد موتور را ملزم به ایفای تعهدات اولیه و تحویل خودروها با قیمت‌های منصفانه و بر اساس قراردادهای امضا شده نمایند.

در شرایط حساس اقتصادی کشور، انتظار می‌رود نهادهای مسئول از فشار مضاعف بر مردم جلوگیری کرده و به سودجویی‌های شرکت‌های خودرویی پایان دهند.

ما خواستار شفافیت در قیمت‌گذاری و پاسخگویی مسئولین مربوطه هستیم. صدای ما را بشنوید و اجازه ندهید سرمایه‌هایی که با خون دل جمع‌آوری شده‌اند، دستمایهٔ سودجویی قرار گیرند.

با تشکر؛
جمعی از حواله‌داران و ثبت‌نام‌کنندگان خودروهای شرکت تیگارد موتور

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

9%
91 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 94 نفر

  • رضا پروشم

  • زهرا سعیدیان

  • حمید محمدزاده

  • سمیرا برزگر

  • سروش وکیلی

  • صالح هادی نیا

  • حسن کشاورز

  • مرتضی عرفانی

  • محمد هادی رحمانیان

  • محمد حمیدی

  • محسن محرابی

  • علی اصغر اکبری

  • اصغر رحیم زاده

  • ثمین سعیدی

  • رضا اشعریون

  • مجید دهقان

  • محمود نوروزی

  • علی بخشی

  • محمد رضا

  • وحید قناعتی

  • حسن مرتضایی

  • شیرین سلطان پناه

  • علی قزلی

  • صدرا صادقی

  • روح الله فهیمی

  • سعید فاطمی

  • الهام رهی

  • محمد دهقانی

  • علی آسوده

  • مرتضی کیومهر

بحث و گفتگو

آرش رمضانی : لطفا از کارزار ضعیف من حمایت کنیدhttps://www.karzar.net/340627
💬 پاسخ
علی شیری : اصلاح دانشگاه آزاد https://www.karzar.net/329434
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ
ریحانه پور سیدی : یک مشت دزد هستین ،به
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.

سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات