⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست جایگزینی طرح جمع‌آوری و دپوی سگ‌های بلاصاحب در پناهگاه‌ها با طرح عقیم سازی، واکسیناسیون، رهاسازی و فرهنگسازی عمومی
◻️ درخواست رسیدگی فوری به وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و تعیین تکلیف آورده متقاضیان
◻️ درخواست جریمه و برخورد جدی با حیوان‌آزار و حیوان‌آزاری

درخواست اصلاح نقاط حادثه‌خیز و پیچ‌های خطرناک محور ارتباطی باغچه سادات (سرفاریاب به یاسوج)

#جاده_باغچه_سادات

درخواست اصلاح نقاط حادثه‌خیز و پیچ‌های خطرناک محور ارتباطی باغچه سادات (سرفاریاب به یاسوج)

حضرت آیت‌الله رئیسی دامت توفیقاته
رئیس‌جمهور محترم و رئیس شورای عالی جهاد سازندگی، امور عشایر و توسعه روستایی 
جناب آقای حاج سیدمحمد موحد
نماینده محترم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده 
جناب آقای مهندس رستم قاسمی
وزیر محترم راه و شهرسازی
جناب آقای دکتر سیدامیر حسین مدنی
معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری
 جناب آقای دکتر احمدزاده
استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد
جناب آقای دکتر حاجی‌زاده
معاون محترم عمرانی استانداری 

با سلام
احتراماً به استحضار می‌رساند جاده ارتباطی باغچه سادات که از محورهای مواصلاتی جنوب به مرکز کشور می‌باشد، مدت‌هاست که به دست فراموشی سپرده شده است و با وجود برخورداری از طبیعت بکر و بی‌مثال و جذب گردشگران بومی و غیربومی، همچنان به‌دلیل وجود نقاط حادثه‌خیز و پیچ‌های متعدد، از پرخطرترین جاده‌های ارتباطی کشور است که سالانه خانواده‌های بسیاری را به سوگ می‌نشاند.
همچنین موضوع اشتغال و معیشت مردم و باغ‌داران و کشاورزان منطقه که ارتباط مستقیم با تردد مسافرین و گردشگران از نقاط مختلف کشور در این مسیر ارتباطی دارد، به‌دلیل وجود خطرات موجود در جاده فوق دچار مشکل گردیده است و سفره مردم منطقه روزبه‌روز کوچک‌تر می‌شود.
متأسفانه این محور طی سال‌های گذشته مورد بی‌مهری مسئولان استانی و کشوری قرار گرفته است، که شایسته و برازنده مردم این مناطق و طبیعت زیبای موجود و باغ‌داران و کشاورزان مرتبط با این جاده نبوده و نیست.
لذا ما مردم شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و... از تمامی مسئولان استانی و کشوری خواهشمندیم در بهسازی و رفع خطرات این جاده ارتباطی آستین همت را بالا زده و به یاری مردم محروم و داغ‌دیده (به‌واسطه حوادث جاده‌ای) شهرستان‌های کهکیلویه و چرام آمده و مرهمی بر دردهای بی‌شمارشان باشند.

با تقدیم احترام

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 24 نفر

  • آرمان ماداش

  • نصرت الله خشت زر

  • سیدحامد پارسا

  • مجیدخشت زر

  • حمیدرضا رزمنده

  • اردشیر آهون

  • ساسان باوند

  • قوام بادیاد

  • سید هدایت خشنودی

  • وحید روزبهان

  • مجید عارفی

  • یزدان روزبهی

  • احسان نمازیان

  • رحمت ماداش

  • افشین دبید

  • کرامت الله پیروزی

  • نوید دبید

  • سجاد باوند

  • رضا یاری

  • عماد رسایی فرد

  • هدایت نجاتی

  • آرزو حسین نیا

  • بهروز خشت زر

  • آیدین تقی پور

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات