⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی در وضعیت جنگی
◻️ درخواست تأسیس سازمان نظام داروسازی
◻️ اعتراض به تحقیر حافظ زمان؛ مزار سایه، حرمت رشت

لزوم برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۲ پیش از پایان سال ۱۴۰۲

#مطالبه_برگزاری_آزمون_وکالت_۱۴۰۲_پیش_از_پایان_سال

لزوم برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۲ پیش از پایان سال ۱۴۰۲

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

ریاست محترم قوه قضائیه

ریاست محترم اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران

ریاست محترم سازمان سنجش آموزش کشور

سلام

نظر به این که طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار (و حتی قانون منسوخه سابق بر آن)، کانون‌های وکلای دادگستری "مکلف" به برگزاری سالانه یک آزمون جهت صدور مجوز کار برای داوطلبان امر وکالت دادگستری هستند و نظر به این که در سال ۱۴۰۱ آزمون وکالت "برگزار نشد" و به علت شرایط خاص کشوری به سال ۱۴۰۲ معوق گردید و آزمون برگزار شده ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ در واقع آزمون معوقه ۱۴۰۱ بوده است و همچنین با توجه به اظهار نایب رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری که به صورت قطعی در سال ۱۴۰۱ باید ۲ آزمون برگزار می‌شد (چرا که آزمون نیمه اول ۱۴۰۱ در واقع آزمون ۱۴۰۰ بود که به علت کرونا به تعویق افتاده بود)، از محضر جنابان مستدعی است، با عنایت به لزوم رعایت قانون و حفظ "حقوق حقّه و مکتسبه داوطلبان"، نسبت به برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۲ تا پیش از پایان سال جاری اقدام، و در این خصوص دستور مقتضی صادر و از هم‌اکنون مقدمات برگزاری آزمون و هماهنگی‌های لازم در سازمان سنجش آموزش کشور را مقرر فرمایید.

بدیهی است عدم برگزاری آزمون ۱۴۰۲ و دو تا یکی کردن آزمون معوقه ۱۴۰۱ با آزمون ۱۴۰۲ مطابق نص صریح قانون تخلف محسوب شده و در صورت استنکاف از برگزاری آزمون ۱۴۰۲ قوه قضائیه مکلف به ورود و مجلس به عنوان نهاد ناظر ملزم به پیگیری "اجرای قانون" است.

در این خصوص، عملکرد هر دو قوه قضائیه و مقننه و نیز کانون‌های وکلای دادگستری کشور توسط تک تک داوطلبان و نیز حقوقدانان کشور رصد شده و در صورت عدم اجرای قانون و تخلف از آن و یا مماشات در دور زدن قانون، پیگیری‌های لازم از طرق قانونی انجام می‌شود.

جوانان این کشور "آینده این کشور" هستند... آینده کشورمان را تخریب نکنیم...!

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 7 نفر

  • داوطلب آزمون وکالت

  • حسن تقی زاده

  • کاربر کارزار

  • راضیه سلجوقی

  • تینا آخوند

  • Mehdi gh

  • D. D.

بحث و گفتگو

مرتضی ابریشمچی : موضوع این کارزار قبلا ایجاد شده است[ https://www.karzar.net/81708 ] فلذا از نویسنده این کارزار مستدعی است از دوباره کاری پرهیز کند و این پویش رو حذف کند
💬 پاسخ
کاربر کارزار در پاسخ به مرتضی ابریشمچی: سلام... یک بیان متفاوت... یک اثر متفاوت... شما احتمالاً از اعضای کانون نیستید؟ از چی نگران هستید؟ دو کارزار با هدفی مشترک بیانگر اراده ملی داوطلبان بر اجرای قانون است.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: