⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بازنگری در نظام پرداخت حقوق و مزایا بر اساس مدرک تحصیلی در ادارات دولتی

درخواست طرح اصلاح قوانین مهریه، ازدواج و طلاق جهت تحکیم بنیان خانواده درکشور

#مهریه

درخواست طرح اصلاح قوانین مهریه، ازدواج و طلاق جهت تحکیم بنیان خانواده درکشور

رئیس و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

با عرض سلام و صلوات بر محمد و آل محمد(ص)؛

احتراما به استحضارتان می‌رسانیم همان‌طور که مستحضرید طبق اسناد و آمارهای مستند و مستدل موجود در وب‌سایت رسمی سازمان ثبت احوال کشور در ۳ ماهه اول ۱۴۰۲ از هر ۲ ازدواج یک مورد طلاق رخ داده است! (یعنی نزدیک به ۵۰ درصد ازدواج‌ها در کشور منتهی به طلاق و جدایی شده است). این در حالی است که طبق قانون و دستورات صریح ذیل:
در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی به پیوست «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» که در جلسه مورخ بیست و چهارم مهرماه یکهزار و چهارصد کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی مطابق اصل هشتاد و پنجم (۸۵) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب و پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت ۷ سال، در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۱۰ به تأیید شورای نگهبان رسیده و طی نامه شماره ۲۷۸/۶۹۳۸۵ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۹ مجلس شورای اسلامی واصل گردیده، جهت اجرا ابلاغ می‌گردد.

لذا افزایش آمار طلاق به علت وجود مشوقه‌هایی همچون مهریه‌های نجومی (غیراسلامی) باعث تشویق زوجه‌ها و خانواده‌هایشان برای امر طلاق و جدایی طی دهه‌های اخیر طبق آمار رسمی کشور شده است (که آمار طبق مستندات قابل بررسی و پیگیری می‌باشد).

همچنین در تعیین سقف برای مهریه و اصلاح قوانین مندرج در سند ازدواج با توجه به اینکه استفتائات روز احکام شرعی در صورت صلاح‌دید مراجع معظم تقلید قابل تغییر و تعیین است؛ لذا افزایش آمار طلاق در کشور از عوامل اصلی کاهش فرزندآوری و مغایر با طرح جوانی جمعیت می‌باشد.

همچنین برخی از بندهای بعضا نادرست مندرج در سند ازدواج به شرح ذیل هست:

۱) در صورتی که زوج بدون اطلاع زوجه اقدام به هر نوع ازدواج نمایند (چه دائمی و چه موقت) یا در صورت اثبات خیانت زوج به زوجه، از موارد عسر و هرج می‌باشد و حق وکالت از طلاق را برای زوجه فراهم می‌سازید؛ این درحالی است که در صورت اثبات خیانت و روابط نامشروع زوجه، برای زوج حق اسقاط مهریه امکان‌پذیر نیست!

۲) در صورت اثبات و وجود بیماری‌های جنون و سایر بیماری‌های نافی زندگی مشترک کمون شده (مخفی شده از سوی زوجه)، مجددا حق اسقاط مهریه برای زوج وجود ندارد! (این در حالی است که در اکثر موارد به علت پنهان‌کاری ماهرانه زوجه و خانواده‌هایشان و معدوم‌سازی مدارک بیماری فعلی قبل از ازدواج، امکان اثبات این امر در دادگاه‌های فسخ نکاح برای زوج وجود ندارد)؛ که این امر باعث تضییع حقوق شرعی، قانونی و مالی برای زوج می‌گردد!

لذا جا دارد در صورت صلاح‌دید شما نمایندگان بزرگوار مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران، طرح اصلاح تعیین سقف برای مهریه‌ها (مهریه‌های با سقف اسلامی) و اصلاحات اساسی برخی قوانین ازدواج و طلاق (طرح تحکیم بنیان خانواده‌ها) باعث افزایش اشتیاق جوانان (زوج و زوجه‌ها) به ازدواج ثابت و پایدار و اجرای واقعی طرح جوانی جمعیت در کشور را فراهم سازید!

جمعی از جوانان (زوج‌ها و زوجه‌های) مشتاق ازدواج آسان، پایدار و منطقی کشور

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 361 نفر

  • علی حسین پور

  • محسن خداوردیان

  • آرمین مقدم

  • احمدعلی دشتی

  • حسن روستایی

  • فخری نوزری

  • یوسف بابازاده

  • جواد شریعتی

  • حسین لوک زاده

  • امیر بخشی زاده

  • مصطفی طحانیان

  • عباس نلی نیا

  • صادق نجفی

  • علی اصغر گیلوری

  • محمدعلی غزال

  • مصطفی شمس

  • رضا کاتب

  • محمد مهدی زیوری ادب

  • رهام رئیسی

  • ابوالفضل مجیدی

  • رحمت الله جهانتیغ

  • رضا عبداله زاده

  • امین قلی پور

  • رسول مهمان نوازی

  • وحید فتحی

  • میلاد ازادبخت

  • علی مکاری

  • محمد ضیایی

  • احمد امینی فاخر

  • علی حاجی حسینعلی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات