⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست رسیدگی به مطالبات معوقه آسیابانان کشور و اصلاح روش محاسبه قیمت آرد

مطالبه از وزیر جهت حذف آزمون بورد

#مطالبه_از_وزیر_بهداشت

مطالبه از وزیر جهت حذف آزمون بورد

جناب آقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با سلام
اینجانبان دستیاران سال آخر دستیاری پزشکی هستیم که در حال حاضر فریادرسی جز شما نداریم.
همانطور که جنابعالی نزدیک به دو هفته پیش در یک جلسه مقابل خبرگزاری از تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت آموزشی و معاونت بهداشت مبنی بر تعویق بورد در یک مقطع و اهدای گواهینامه دستیاری از طریق دانشگاه علوم پزشکی خبر دادید ولی متأسفانه علیرغم دستورات جنابعالی معاونت‌های وزارتخانه اقدام به صدور بخشنامه‌هایی خلاف سخنان جنابعالی نمودند.
اینجانبان دستیاران سال آخر که از ابتدا در مبارزه با این ویروس منحوس حضور داشتند و همانند یک جبهه در مبارزه با این ویروس عمل نمودند و در طی فعالیتش حتی جانفشانی‌های غیرقابل‌وصفی نمودند، از وزیر محترم بهداشت توقع داریم که پایبند به سخنان و قولی که به دستیاران عزیز دادند بمانند و به آن‌ها جامه عمل بپوشاند.
جناب آقای وزیر، همانطور که می‌دانید دستیاران در زمان طول تحصیل علی الخصوص در زمان کرونا در خط مقدم درمان بودند. طبق دستور و قول جنابعالی مبنی بر کاهش استرس دستیاران معاونت‌های تحت مدیریت شما برای دستیاران در نه تنها در استرس دستیاران تلاشی نکردند بلکه بر بی‌انگیزگی و افزایش استرس دستیاران افزودند.
لذا از جنابعالی تقاضا داریم که پایبند به سخنان خود مانده و طبق دستور جنابعالی گواهینامه حذف گردد و یا مبنا بر اساس نمرات ارتقای سال گذشته باشد نه امتحان گواهینامه.
بر چه اساسی دستیاران در سال گذشته با توجه به هزاران مشکل ناگفته در زمان خود می‌بایستی کف نمره گواهینامه را کسب می‌کردند که در حال حاضر معاونت آموزشی مبنا را بر آن قرار داده است؟
با توجه به میزان استرس در زمان کرونا و عدم فرصت کافی در مطالعه برای بورد لطفاً بورد طبق گفته جنابعالی در یک مقطع به عقب بیافتد.
در پایان شایان ذکر است که اکثریت دستیاران در صورت حذف گواهینامه و تعویق بورد سریعاً به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و نیازهای مراکز مورد نیاز متخصص را رفع می‌نمایند.
که با توجه به تصمیم فعلی معاونت آموزشی این امر میسر نخواهد شد.
در نهایت مجدداً تمنا داریم که قول و سخنان گفته شده در جلسه دو هفته پیش را جامه عمل بپوشانید.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 648 نفر

  • نسترن امیری

  • نگار زارعیان

  • محمد صالح کامرانی

  • مسعودرئیسی

  • سلمان

  • ندا مشایخی

  • سیما کریمی

  • بابك صادق زاده

  • لیلا نظری

  • هدي سادات اعتمادزاده

  • سبا قادرخانی

  • دکتر صادق فریور

  • مسلم رفيعي

  • نوشين شيرزادي

  • اسداله گنج خانلو

  • الهه برازنده

  • رضا حکمتی

  • سودابه محمودی

  • رزیتا صفایی

  • افسانه محمدي

  • پريا نصيري

  • امین توکلی

  • فاطمه چگینی

  • ساناز حیدری

  • سيدهادي حسيني پور

  • بيتا سلطانپور

  • sepideh besharati

  • فرشته جمالی

  • نیکو رها

  • یاسر رستمی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات