⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض و ناراحتی خانواده بزرگ ایثارگران از مجلس و دولت بابت عدم تبدیل وضعیت ایثارگران ورودی ۴۰۱ و ۴۰۲
◻️ اعتراض به مشکلات مربوط به صنف املاک و بی‌توجهی اتحادیه املاک
◻️ درخواست تصویب سختی کار برای رانندگان باری جاده‌ای

درخواست احتساب سوابق کارمندی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت در مزایایشان

#سوابق_کارمندی

درخواست احتساب سوابق کارمندی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت در مزایایشان

به نام خدا

جناب آقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با عرض سلام
احتراماً ما امضاکنندگان پیوست، اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت بوده و دارای سابقه خدمت غیر هیأت علمی در پرونده خود می‌باشیم و سال‌ها به عنوان کارمند در پست‌های متفاوت دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت پیشبرد اهداف وزارت تلاش کرده و یا در سایر دستگاه‌ها سابقه خدمت به جامعه خود را داریم. پس از اخذ مدارک تحصیلی در مقاطع بالاتر و شرکت در فراخوان‌های جذب، در قالب هیأت علمی و یا تعهد خدمت جذب دانشگاه‌ها شدیم. متعاقباً اطلاع حاصل شد که سوابق کارمندی ما به عنوان پایه حقوق هیأت علمی لحاظ نمی‌شود و صرفاً به صورت سنوات بازنشستگی قابل احتساب است. بنابراین اعطای یک پایه حقوق هیأت علمی به ازای هر سال خدمت کارمندی را حق خود می‌دانیم و در این راستا دلایل توجیهی خود را محضرتان ارائه می‌داریم. نیک می‌دانیم که مدیریت دلسوزانه و کارآمد جنابعالی در طول تصدی وزارت بهداشت در تاریخ این وزارتخانه بی‌همتا بوده و خاصه مدیریت خوب و منطقی بهداشت و درمان کشور در شرایط کنونی دلیلی واضح بر این ادعاست. لذا مراتب درخواست خود را به شرح ذیل اعلام داشته و مستدعاست موضوع به طور جدی پیگیری گردد.

الف- در سنوات گذشته درخواست‌هایی در خصوص مورد فوق الذکر به وزارتخانه ارسال شده است ولی متأسفانه پاسخ مسئولان وقت غیرکارشناسی و نهایتاً منفی بوده است. بنابر ادعای دفتر امور حقوقی وزارت، عضویت هیأت علمی از کادر غیر هیأت علمی یک وضعیت استخدامی جدید محسوب و تابع مقررات مربوط به خود بوده است. در این خصوص موارد زیر قابل تأمل است:

۱. براساس ماده ۲۲ آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی، به آن دسته از کارکنان غیر هیأت علمی که از مأموریت آموزشی در مقطع دکترا استفاده کرده‌اند، در صورت استخدام هیأت علمی بابت ایام مذکور ۴ پایه حقوقی تعلق می‌گیرد. در ماده ۲۲ و ادعای فوق یک تناقض کاملاً بدیهی مشهود است و سوال این است چه تفاوتی بین سنوات خدمتی سایر کارمندان و کارمند ماده ۲۲ وجود دارد؟ آیا هر دو، کارمند غیر هیأت علمی و تابع مقررات استخدامی کشوری نیستند؟ اگر قرار است سنوات خدمتی کارمند ماده ۲۲ در صورت عضویت هیأت علمی در حقوق و مزایای آن محسوب شود عادلانه این است که سوابق کارمندی سایر اعضای هیأت علمی در حقوق و مزایای آن‌ها احتساب شود.
۲. همانگونه که ذخیره مرخصی کارمندی پس از تبدیل به عضویت هیأت علمی بر اساس قوانین و مقررات استخدامی کشوری به قوت خود باقی است (رأی صادره دیوان به شماره دادنامه ۱۱۲۰ و تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۰۳ کلاسه پرونده ۳۸۶/۹۶)، و از طرفی مبنای محاسبه هزینه مرخصی ذخیره‌شده مربوط به سنوات کارمندی فرد فوق الذکر، حکم حقوقی هیأت علمی وی می‌باشد. بنابراین اینجا نیز یک تناقض در ادعای فوق وجود دارد و این ادعا مخدوش می‌شود. چگونه است که بخشی از مقررات مربوط به کارمندان در صورت عضویت هیأت علمی را پذیرفت و اجرا کرد ولی بخشی دیگر مثل سنوات خدمتی آن‌ها را در حقوق و مزایایشان نادیده گرفت؟

ب- وجود دو تبصره ماده در آیین‌نامه دارای ابهامات زیادی است. مطابق تبصره ۱ ماده ۷۲ آیین‌نامه، ایام سنوات خدمت دولتی غیر هیأت علمی پس از تبدیل وضعیت به هیأت علمی برای بازنشستگی قابل احتساب است. تبصره ۲ ماده ۷۹ آیین‌نامه، صراحتاً‌ بیان داشته است که سنوات خدمت اعضای هیأت علمی که بخشی از آن قبلاً به صورت غیر هیأت علمی انجام شده است، به عنوان سابقه پرداخت پاداش قابل محاسبه است. لذا با توجه به نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت و حقوق بازنشستگی که فقط دو سال آخر خدمت مبنای محاسبات قرار می‌گیرد، چگونه تبصره ۲ ماده ۷۹ اعمال می‌شود؟ آیا این عادلانه است که فقط عدد سنوات غیر هیأت علمی در مجموع محاسبات مذکور اعمال شود؟ پس ارزش حقوقی و مادی و افزایش سال به سال آن مدت زمان چگونه خواهد شد؟ کاملاً‌ بدیهی است که میانگین حقوق ۲ سال آخر عضو هیأت علمی که از بدو استخدام هیأت علمی بوده و با تعداد پایه حقوقی بالاتر بازنشسته می‌شود به مراتب بیشتر از عضو هیأت علمی است که بخشی از سنوات خدمتش به صورت کارمند بوده و هیچ پایه‌ای دریافت نداشته و با پایه کمتر بازنشسته می‌شود. از نظر حقوق و مزایا چقدر تفاوت بین این دو فرد است؟ همان طور که سنوات کارمندی در بازنشستگی هیأت علمی محاسبه می‌شود، منطقی و عادلانه این است که به ازای تعداد سنوات کارمندی پایه حقوقی در نظر گرفته شود تا این حلقه مفقوده در تبصره ۲ ماده ۷۹ آیین‌نامه جبران شود.

ج- مدعا شده است که چون اعضای هیأت علمی دارای تکالیف خاصی هستند لذا در صورت داشتن سابقه کارمندی، به این سنوات پایه حقوقی تعلق نمی‌گیرد. در این راستا موارد مشروح زیر مهم‌اند:

۱. براساس ماده ۹ آیین‌نامه، فعالیت‌های هفت‌گانه عضو هیأت علمی وزارت بهداشت عبارتند از: فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، توسعه فردی، اجرایی، مدیریتی و ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و ارتقاء سلامت. لازم به ذکر است که تمام فعالیت‌های هفت‌گانه فوق جزو شرح وظایف کارمندان غیر هیأت علمی وزارت نیز می‌باشد (مطابق شرح وظایف رسته‌های مختلف کارکنان که در وزارت بهداشت مستند موجود است).
۲. بر اساس ماده ۱۸ آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی، به عضو هیأت علمی صرفاً در قبال یک سال خدمت و اجرای فعالیت‌های هفت‌گانه یک پایه اعطا می‌شود. ماده ۱۷ همین آیین‌نامه دقیقاً ماده ۱۸ را نقض کرده است و بیان شده که در بدو استخدام عضو هیأت علمی باید یک پایه اعطا شود. چگونه است که به مستخدم هیأت علمی در بدو فعالیت و بدون اجرای فعالیت‌های هفت‌گانه یک پایه حقوقی اعطا می‌شود؟ بنا به چه استدلالی به عضو هیأت علمی با مدرک کارشناسی ارشد در بدو استخدام یک پایه حقوق تعلق می‌گیرد ولی اگر همین فرد مدرک دکترا داشته باشد باز هم یک پایه تعلق می‌گیرد؟
۳. بر اساس تبصره ۵ ماده ۱۸ آیین‌نامه، به عضو هیأت علمی بابت انجام خدمت وظیفه یک پایه حقوقی تعلق می‌گیرد. سؤال این است چرا بابت خدمت وظیفه عمومی که یک سرباز با هیچکدام از فعالیت‌های هفت‌گانه عضو هیأت علمی سر و کار ندارد، پایه‌ای تعلق می‌گیرد ولی به یک کارمند که تجربه، دانش و مهارت‌های بالینی وی در زمان هیأت علمی شدن جهت آموزش دانشجویان در دروس تئوری و بالینی به کار گرفته می‌شود، پایه حقوقی تعلق نگیرد؟
نتیجه اینکه بر اساس مفاد مواد ۹، ۱۷ و ۱۸ آیین‌نامه تشریح‌شده، جهت اعطای پایه حقوقی در پاره‌ای موارد هیچ الزامی به فعالیت‌های هفت‌گانه عضو هیأت علمی وجود ندارد.

جناب آقای دکتر نمکی، وزیر محترم بهداشت، مستحضرید در شرایط بحران کرونا ما اعضای هیأت علمی خود را از تیم بهداشت و درمان جدا ندانسته و از ابتدای بحران، وارد عمل شدیم و بر اساس تخصص خود در مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه‌های تشخیصی (PCR) و یا در بخش‌های بستری بیمارستان‌های کشور به عنوان پرستار، امر آموزش و مراقبت‌های دوران قرنطینه مبتلایان را پیگیری کرده و این امورات را وظیفه خود می‌دانیم. انتظار است به پاس قدردانی از زحمات اعضای هیأت علمی و جلوگیری از تضییع حقوقشان موارد تشریح‌شده به طور دقیق بررسی و کارشناسی گردد. لذا خواهشمندیم ترتیبی اتخاذ گردد که ضمن بازنگری و اصلاح آیین‌نامه اداری و استخدامی، خواسته منطقی، طبیعی و بحق ما در آیین‌نامه لحاظ گردد.
قبلاً از سعه صدر حضرتعالی در مطالعه موارد فوق کمال قدردانی و تشکر را داریم.

والسلام

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 486 نفر

  • رحیم پندار پرستاری دانشگاه علوم پزشکی جهرم

  • مریم جهاندار فتوگرافیک زرین شهر

  • سجاد پورموحدی حسابداری آباده

  • محمد حیدری سلامت در بلایا و فوریت ها شهرکرد

  • بتول محمديان پرستاري علوم پزشكي گناباد

  • معصومه مهدوی فر پرستاری بندرعباس

  • علی صادقی مقدم سلامت در بلایا و فوریت ها دزفول

  • محمدابراهیم ساریچلو روانشناسی بالینی قزوین

  • اکبر کاظمی میکروبشناسی جهرم

  • شهرام جلیلیان ویروس شناسی اهواز

  • راحله رجبی پرستاری کرمان

  • حسین موحدیان عطار مهندسی بهداشت محیط علوم پزشکی اصفهان

  • سیده مریم حسینی پرستاری مراقبت ویژه نوزادان اصفهان

  • منیر السادات نعمت اللهی پرستاری کرمان

  • مرتضی عالیقدری مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

  • لیلا مسعودی یکتا اموزش پرستاری دزفول

  • نرگس مجیدی پور پرستاری دزفول

  • حسن حسن زاد آذر بهداشت مواد غذایی زنجان

  • فرزانه فرجی شهریو فیزیولوژی ایرانشهر

  • مصطفی عبدالهی پرستاری داخلی جراحی استان خراسان جنوبی شهرطبس گلشن

  • مریم پاپی پرستاری شوشتر شوشتر

  • حمید رضا محمدی سم شناسی ساری

  • مهدی پارسانهاد ویروس شناسی اهواز

  • میترا رضائی گرکانی صنایع غذایی مشهد

  • احمد مرادی آموزش بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر

  • رحیم علی شیخی سلامت در بلایا و فوریت ها سهرکرد

  • الهام عبدالهی شهولی کارشناس ارشد آموزش داخلی جراحی شوشتر

  • اعظم حیدریپور میکروب شناسی قم

  • حسین فیض اله زاده پرستاری تبريز

  • نعیم عبدی پرستاری مراقبت های ویژه یاسوج

بحث و گفتگو

علی موسوی : با سلام دوستان این کارزار نتیجه ای داشت؟ لطفا اطلاع رسانی بفرمایید
💬 پاسخ
الهام اسماعیلی : باید در دیوان عدالت اداری پرونده تشکیل شود. مراحل ایجاد دادخواست در دیوان ۲ ساعت طول میکشد. مشاوره در آنجا رایگان است هر مسوولی به حکم دیوان توجه نکند در دادسرای کارکنان دولت برای او پرونده تشکیل شود
💬 پاسخ
کارمندی که با مرخصی بدون حقوق درس خونده : خیلی عالیه با پارتی و روابط هیأت علمی شوید بعد هم کلی امتیاز بقیه هم که با کلی تلاش و زحمت درس خوندند و مدرک گرفتند حتی مدرک تبدیل مدرک هم براشون انجام نمی شه چه برسه به امتیازات دیگه. کاش عدالتی بود ?
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


انتشار در فهرست کارزارها

با رسیدن امضاها به ۵۰ نفر این کارزار در فهرست کارزارهای نوپا منتشر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: