⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست واگذاری اراضی شیب‌دار در شهر مشکان فارس جهت کاشت درختان و گیاهان دارویی دیم
◻️ درخواست کارکنان حوزه بهداشت آذربایجان شرقی برای دورکاری در روز پنجشنبه همانند سایر کارکنان

درخواست شفافیت در امور تبارنامه اسب عرب ایران

#اسب_عرب_تبارنامه_شفافیت

درخواست شفافیت در امور تبارنامه اسب عرب ایران

به نام خداوند جان و خرد

جناب آقای مهندس کاظمیان

ریاست محترم فدراسیون سوارکاری

سلام

ما جمعی از تولیدکنندگان، پرورش دهنگان و مالکان اسب عرب ایران از شما می‌خواهیم که در امور تبارنامه‌ی اسب عرب و به خصوص آزمایشات ژنوتایپینگ و تست والدین انجام شده در چندسال گذشته، شفافیت ایجاد نمایید. شجره و تبارنامه رکن اصلی اسب عرب می‌باشد. این اسب‌ها و به خصوص اسبان عرب اصیل خوزستان (خالص ایرانی) میراث فرهنگی زنده‌ی این مرز و بوم و ذخیره‌ی ژنتیکی گران‌بهایی برای دنیا می‌باشند که ما وارث آن‌ها از گذشتگان و امانت‌دارشان برای نسل‌های آینده هستیم؛ پس به ما کمک کنید امانت‌داران خوبی باشیم. نگذارید تا اهداف منفعت‌طلبی عده‌ای سودجو، این میراث را نابود نماید.

از شما می‌خواهیم که به ما اجازه دهید تا شما را کمک کنیم، بلکه مشکلات و اشتباهاتی که چندسال اخیر در تبارنامه به وجود آمده است را بیابیم و برای آنها راهکارهایی بیاندیشیم. از شما خواهشمندیم خطاهای گذشته دیگران را با خطا نپوشانید.

خواسته‌ی دیگر ما در کنار شفافیت درباره‌ی گذشته، فرستادن نمونه‌های مو جهت انجام آزمایشات ژنتیکی به آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و مورد تأیید سازمان بین الملی اسب عرب (WAHO)، در آینده می‌باشد.

همچنین خواهشمندیم کمیته‌ای از تولیدکنندگان و پرورش‌دهندگان متعهد به اسب عرب تشکیل دهید، چون هیچ کس مانند خود آن‌ها به مشکلات این عرصه آشنا نمی‌باشد و هیچ کس مانند خود آن‌ها دلسوزی و درایت لازم برای برطرف کردن نواقص کار و ساختن آینده‌ای بهتر را ندارد.

به ما در حفظ و پیشبرد این سرمایه‌ی ملی کمک کنید.

در سمت درست تاریخ بایستید.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 542 نفر

  • مجید محمودی

  • علی خوشرو

  • مهدی محیطی اردکانی

  • مرتضى عسكريان

  • علاء احمدی

  • خانواده شهابی

  • سید صادق هاشمی

  • محمد نخعی

  • مجتبي دهقاني فيروزآبادي

  • سیدحسین حسینی

  • سید علی موسوی

  • شهاب شهاب پور

  • هادی ظهیری

  • منصور بوعذار

  • قاسم آلبوعلی

  • محمدنصیر شهابپور

  • سید محمد حسام هاشمی

  • امیرارسلان شهاب پور

  • محمد مقدم بندرامام

  • سجاد مردانی

  • شاپور شهابپور

  • جواد نادری پور

  • احسان معاوی

  • مرتضی زراعتکارنژاد

  • مهزیار حسین پور

  • حیدر بیژنی

  • ارشاد شهرویی

  • اشکان پورزنگنه

  • امین حسین پور

  • كاترينا گت اشتاين/قلاوند

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات