⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ بیانیه جمعی از دانشجویان در محکوم کردن قطعی اینترنت و تأکید بر حق بنیادین دسترسی به اینترنت آزاد و همگانی

درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران

#نه_به_تخریب_میراث_فرهنگی_ایران

درخواست جلوگیری از تخریب و تعرض به میراث فرهنگی ایران

جناب آقای مسعود پزشکیان
رئیس محترم جمهور

با سلام و احترام؛

بی‌تردید میراث فرهنگی ایران، آیینه تمام‌نمای نبوغ و خلاقیت و صلح‌دوستی مردم این سرزمین است که در ادوار مختلف و در مواجهه با سهمگین‌ترین حوادث روزگار، از یک سو قلب تپنده تمدن ما و از سوی دیگر بیانگر هنرپروری و تاب‌آوری مردم این مرز و بوم بوده است.

شوربختانه در بزنگاه فعلی، این سرمایه بی‌مانند ایران، در معرض دست‌درازی و تعرض منفعت‌طلبان و سودجویانی قرار گرفته که نه عرقی به این خاک و نام پاکش دارند و نه دغدغه‌ای برای پاسداشت هویت کهن این سرزمین در سر می‌پرورانند.

متأسفانه بسیاری از این اتفاقات با سکوت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان متولی قانونی میراث فرهنگی و طبیعی ایران، اتفاق می‌افتد. تعرض آشکار به بافت‌های تاریخی کلان‌شهرهایی مانند شیراز، تهران، اصفهان، گرگان، اردبیل، تبریز، کاشان، باغ ۳۳ هکتاری رامسر مازندران، بافت‌های تاریخی گیلان و بسیاری دیگر از شهرها و دستور تأسف‌بار وزیر میراث فرهنگی برای کوچک کردن حریم بافت تاریخی سبزوار و احتمالاً گرگان و نیز دستور عجیب استاندار اصفهان در واگذاری ابنیه تاریخی اصفهان، از جمله موارد این تراژدی تلخ هستند.

پرسش اصلی از جنابعالی و وزرای کابینه دولت چهاردهم این است که آیا اولویت شما عمل به وظایف حاکمیتی و قانونی‌تان است یا پاسخ دادن به مطالبات خارج از عرف و بر خلاف مصالح ملی کشور است؟ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای اخذ رأی اعتماد از نمایندگان مجلس، وعده کوچک‌سازی حریم بافت‌های تاریخی ایران را داده؟ شوربختانه امروز مصرانه در همان مسیر حرکت می‌کند. این در شرایطی است که معاون میراث فرهنگی وزارت م.گ.ص نیز هیچ تخصص و پیشینه مرتبطی با این حوزه نداشته و فنی‌ترین معاونت این وزارتخانه را با چالش روبه‌رو ساخته است.

وضعیت میراث طبیعی ایران نیز غمنامه‌ای است که شرح آن بسیار مفصل می‌باشد و در وضعیت منفعلانه وزارتخانه مربوطه، تبدیل به عرصه تاخت و تاز بلاگرها، زمین‌خواران و سوداگران منابع طبیعی ایران شده است و در مقابل، ما شاهد تعقیب قضایی کنشگران واقعی میراث فرهنگی و طبیعی ایران هستیم.

ما امضا کنندگان این کارزار با هرگونه دخل و تصرف در حریم و عرصه بافت‌های تاریخی و آثار طبیعی ایران و هرگونه اقدام حقیقی یا حقوقی برای تخریب میراث فرهنگی کشورمان مخالفیم؛ و بدین‌وسیله از شما خواستاریم که در راستای اصل ۱۲۷ قانون اساسی که تصمیمات فوق را در نهایت متوجه رئیس‌جمهور می‌داند و اصل ۱۳۶ قانون اساسی ایران که اختیار جابجایی مدیران اجرایی کشور را در اختیار شما قرار داده، عمل فرمایید و نسبت به وضعیت خطیر و نگران‌کننده میراث فرهنگی و طبیعی ایران و ممانعت از تخریب آنها، دستورات لازم را صادر فرمایید.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 7174 نفر

  • حجت‌اله مرادخانی

  • محمد درویش

  • حیدر نجارلو

  • رامین معمار

  • مسعود عسگری

  • رفعت بیدقی

  • مهدی بحیرایی

  • مجتبی دنیائی

  • فرشید فقیه عبدالهی

  • مهدی چاوشی

  • جواد دوست محمدیان

  • محمدحسن میرزایی

  • مریم نوروزی خوزانی

  • امین داودی

  • آمنه ملاشریفی

  • آرتیمس کیوان

  • پارسا ورقایی

  • علی سلیمی خلیق

  • حمیده ستوده

  • مهدی بوستان

  • محمدحسین کامیابی

  • فیروزه قنات آبادی

  • احمدرضا فرامرزی

  • فاطمه محمدیان

  • صالح مصلحی

  • هدیه شاکری

  • اذرمیدخت اکبر

  • آرین علیزاده

  • مبینا اسلامی

  • مهدی صادقی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات