فریاد ایثارگران: کارزاری برای عدالت

#عدالت_برای_ایثارگران

فریاد ایثارگران: کارزاری برای عدالت

بسم الله الرحمن الرحیم

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

نمایندگان محترم مجلس

ریاست محترم سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران

و کلیه مسئولین ذی‌ربط

سلام؛

ما، جمعی از ایثارگران، جانبازان، خانواده‌های معظم شهدا و دلسوزان انقلاب اسلامی، با امضای این کارزار، صدای اعتراض خود را نسبت به تبعیض‌های ناروا و بی‌عدالتی‌های موجود در حق جامعه ایثارگری، به گوش شما می‌رسانیم.

در جامعه‌ای که نام اسلام را یدک می‌کشد، تحمل این حجم از تبعیض و بی‌توجهی به قشر ایثارگر، جای بسی تأسف و شرمساری دارد. چگونه است که عده‌ای از جانبازان و ایثارگران، با وجود فداکاری‌های بی‌دریغشان در راه حفظ این مرز و بوم، در بدترین شرایط معیشتی به سر می‌برند و شرمنده خانواده‌هایشان هستند؟

این درد مشترک، نه تنها ایثارگران را از نظام و انقلاب دلسرد می‌کند، بلکه ریشه اعتقاداتشان را نیز می‌خشکاند. متأسفانه، این بی‌مهری‌ها از سوی کل حاکمیت صورت می‌گیرد و فریادرس دلسوزی برای ایثارگران وجود ندارد.

وقتی مسئولین در تریبون‌های رسمی، خود و جامعه را مدیون ایثارگران می‌خوانند، اما در عمل، دریغ از کمترین توجه به معیشت این قشر فداکار! حتی برای تأمین نان شبشان، با بهانه‌های واهی “بار مالی” تراشی می‌کنند.

جناب آقای قالیباف و نمایندگان محترم مجلس! چگونه “بار مالی” از “بار جانی” ارزش بیشتری پیدا کرده است؟ ما زمانی که در جبهه‌ها جانفشانی می‌کردیم، به فکر بار جانی و آینده خود نبودیم، اما امروز، ارزش ایثار ما را با معیارهای مادی می‌سنجند و ما را در مقابل “بار مالی” کاملاً بی‌ارزش می‌خوانند.

ما امضاکنندگان این کارزار، مطالبات زیر را از شما مسئولین محترم، خواستاریم:

۱- رسیدگی فوری و عادلانه به مشکلات معیشتی و درمانی کلیه ایثارگران و جانبازان، بدون هیچ‌گونه تبعیض.

۲- پس از گذشت ۳۶ سال از جنگ تحمیلی، با توجه به عدالت، معیشت را به حقوق و مستمری تبدیل کنید، بدون هیچ‌گونه تبعیض و گروه‌بندی.

۳- تأمین مسکن مناسب برای ایثارگران فاقد مسکن.

۴- اصلاح قوانین و مقررات تبعیض‌آمیز موجود در بنیاد شهید و سایر نهادهای مرتبط، با هدف برقراری عدالت و برابری.

۵- پاسخگویی شفاف و علنی مسئولین به مطالبات ایثارگران و ارائه گزارش عملکرد در خصوص اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات این قشر.

۶- تأمین بودجه کافی و پایدار برای رفع نیازهای ایثارگران، بدون بهانه‌تراشی‌های واهی “بار مالی”.

ما ایثارگران، دیگر تحمل این تبعیض و بی‌عدالتی را نداریم. ما با امضای این کارزار، عزم خود را برای پیگیری مطالباتمان تا حصول نتیجه نهایی، جزم کرده‌ایم. از شما مسئولین محترم، انتظار داریم با درایت و تدبیر، به این مطالبات به حق، پاسخ مثبت داده و گامی اساسی در جهت تکریم و تجلیل واقعی از ایثارگران، بردارید.

به امید روزی که عدالت، جایگزین تبعیض شود.

و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون

- با امضای این کارزار، صدای خود را به گوش مسئولین برسانید و در این حرکت عدالت‌خواهانه، سهیم باشید. با اتحاد و همدلی، می‌توانیم صدای خود را به گوش مسئولین برسانیم و مطالباتمان را محقق کنیم.

67%
33 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 674 نفر

  • اسکندر ناظری میرحصاری

  • غلامرصا کریمی

  • نسرین تات

  • زلیخا سبحانی

  • سیروس عزیزپور میاندوآب

  • علیرضا سرکانی

  • امین علیپور

  • اسد. یادگاری

  • عیسی عطایی

  • جلال قندهاری نژاد

  • جواد آدابی

  • ماشاالله امیدفر

  • علی سهراب زاده

  • سمانه رحمتی

  • علی مهرابی

  • علی‌ اکبر‌ قرا‌خانی

  • اسماعیل شوهانی

  • مریم کریمی

  • علیرضا اکبری

  • حسن آقازاده

  • فرزاد دلیریان

  • مهدی پورمحمدی

  • زهرا حیدری

  • عشرت مظفری

  • احسان گلی

  • احمد سامانی

  • مجید چنگی اشتیانی

  • مهدی محمدی

  • علی رئوفی

  • ولی الله ملاحسنی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات