درخواست رسیدگی به فیش‌های نجومی مسئولین در سازمان منابع‌طبیعی و اصلاح حقوق جنگلبانان

#فیش‌های_نجومی

درخواست رسیدگی به فیش‌های نجومی مسئولین در سازمان منابع‌طبیعی و اصلاح حقوق جنگلبانان

جناب آقای پزشکیان
رئیس محترم جمهور

سلام؛

همان‌گونه که قطعاً مستحضرید، جنگلبانان و نیروهای منابع‌طبیعی با وظیفهٔ سنگین حاکمیتی در حفاظت و صیانت از حدود ۸۳ درصد از مساحت کشور، مظلوم‌ترین قشر کارمندان ایران هستند و با میانگین حقوق ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان سال‌هاست که درخواست اصلاح حقوق و مزایایشان را دارند؛ مبالغ ناچیزی که حتی پاسخگوی حداقل نیازهای اولیهٔ زندگی هم نیست و با وظیفهٔ سنگین حاکمیتی آن‌ها در حفاظت از منابع‌طبیعی کشور و مبارزه با متصرفان و قاچاقچیان، همخوانی ندارد.

متاسفانه در اسفندماه و در پایان سال ۱۴۰۳ در دولت شما و برخلاف منویات جنابعالی، حتی همان مزایای اندک‌شان هم کاهش پیدا کرد!

و اینک با انتشار فیش‌های نجومی و نامتعارف رئیس سازمان منابع‌طبیعی علی تیموری با مبلغ ۲۸۶ میلیون تومان، حسین پیش‌قدم معاون برنامه‌ریزی (صرفاً مزایا بدون احتساب حقوق و فقط به خاطر یک ماه فعالیت در این سازمان) ۲۳۲ میلیون تومان، کریم احمدی صومعه (صرفاً مزایا بدون احتساب حقوق) معادل ۱۹۸ میلیون تومان، فریبرز بازیار ۱۷۸ میلیون تومان، عباس سمیعی ۱۸۶ میلیون تومان و... آن هم فقط در یک فیش، خشم، نارضایتی و بی‌اعتمادی نیروهای وظیفه‌شناس منابع‌طبیعی و آحاد مردم را نسبت به این تبعیض و بی‌عدالتی برانگیخته است.

این فیش‌های نجومی در حالی صادر شده بود که در همان ماه، مزایای جنگلبانان و نیروهای استانی با کاهش چشمگیر نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

پرسش به‌حق جنگلبانان این است که چرا باید مزایای یک ماه رئیس سازمان‌شان بیش از ۲ سال حقوق و مزایای آن‌ها باشد!

متاسفانه علیرغم تأیید غیرقانونی بودن این پرداختی‌ها توسط دیوان محاسبات کشور (نامه شماره ۵۲۱۰۸/۷۰-۱۴۰۴/۱/۲۴)، رئیس سازمان منابع‌طبیعی کشور به‌جای عذرخواهی از مردم و جنگلبانان، درصدد توجیه برآمده و اطلاعات نادرستی را در خصوص دریافتی جنگلبانان و نیروهای منابع‌طبیعی به معاون جنابعالی ارائه نموده است (نامه شماره ۱/۱۴۰۴۵۹۶۳-۱۴۰۴/۲/۲۲).

جناب آقای پزشکیان!

از آنجایی که این بی‌عدالتی باعث جریحه‌دار شدن احساسات عمومی به‌ویژه جامعهٔ جنگلبانان و دلسوزان منابع‌طبیعی و محیط‌زیست کشور گردیده است، از آن مقام محترم می‌خواهیم ضمن دستور پیگیری جدی و برخورد عاجل با عوامل این بی‌عدالتی، جهت ترمیم انگیزه‌های از دست‌رفتهٔ جنگلبانان و رفع پیامدهای این امر برای دولت و ملت، هر چه سریع‌تر نسبت به صدور دستور عزل مدیران خاطی و رفع تبعیض در حقوق و مزایای جنگلبانان و نیروهای وظیفه‌شناس منابع‌طبیعی و پرداختی‌ها منطبق با سختی شغل و مطابق با پرداختی سایر وزارتخانه‌ها اقدام فرمایید.

با سپاس

رونوشت:

- دیوان محاسبات کشور
- کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی
- سازمان بازرسی کل کشور

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

56%
44 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 2788 نفر

  • الهام فریدونی

  • محمد رشیدرستمی

  • حنیف رضا گلزار

  • سهیل اولادزاد

  • Noushin Aftabtalab

  • مسعود مولانا

  • فاطمه رجایی

  • الهه موسوی

  • حر منصوری زینی (دیده بان میانکاله)

  • زهرا یزدی

  • داریوش عبادی

  • پریسا مصفا

  • مه لقا کاشفی

  • کامبیز براری

  • محمود بیات

  • سمیه سلطانی

  • مراد علی آهنگر

  • احمد سلگی

  • سید حسن موسوی خواه

  • محمد رضا هاشم پناه

  • مهرداد میرزایی

  • فاطمه صحراگرد

  • محمدباقر اسماعیلی جلودار

  • محمد قاسم نیا

  • راحله مهراسبی

  • محبوبه خشنودی

  • خدیجه توکلی

  • امیر کاظمی

  • روزبه خادم لو

  • اردشیر محمودجانلو

بحث و گفتگو

فردوس کیوانی : حقوق های نامتعارف و بدون دلیل منطقی مثل کارایی خاص و مفید فایده بودن آن مدیر و مسئول یا بعضا کارمند باعث میشود آتش بی عدالتی کل جامعه رو بگیره و همه ملت تاوان آن بی عدالتی رو بدهند نمونه های زیاد و روزانه در جامعه بسیار داریم حتی دامن خود آن مسئول و ذینفع رو . کافیست کمی در روند زندگی خصوصی انها دقیق شوید آنگاه میفهمیم آن نان‌های حرام چطور تاوان در می آورد.
💬 پاسخ
علی اصغرشریفی : کارزار شما حمایت شد، لطفا از این کارزار حمایت کنید https://www.karzar.net/211525
💬 پاسخ
رضا امینی : تا مادامی که افراد نالایق در راس کار قرار دارند و مدیران نالایق و بیسواد را در استانها راس کار قرار می دهند هیچ امیدی به بهبود نیست. انتصاب در استانهای شمالی مخصوصا مازندران که حجم عظیمی از این میراث چنین هزارساله هیرکانی در آنجاست اسفناک است. واقعا با کدام ملاک و معیار همچین مدیرانی در راس کار قرار میگیرند.مدیرانی که سابقه برکناری در سمت های پیشین خود بعلت تخلف و بی لیاقتی را داشتند و امروز که در راس کار قرار گرفته اند افرادی بد نام و بیسواد را در ادارات ستادی و شهرستانی گمارده اند.شنیده ها حاکی از ان است که تمامی افراد با سواد و کاربلد آن مجموعه یا خود را بازنشسته کرده یا انتقالی به دستگاه های دیگر گرفته اند .با این اوصاف و این اخبار باید فاتحه جنگل ها و مراتع این مرز و بوم علی الخصوص شمال کشور را خواند.
💬 پاسخ
امید زارع : میزان حقوق ریس ها و مدیرها در بیشتر سازمان ها بسیار بالا هست ولی برای پرسنل شرکت ها بسیار پایین هست
💬 پاسخ
علی صباح : اکثر جا ها متاسفانه همینه ، این تبعیض ها واقعا کی تموم شدنیه ! من تو خطوط بی آر تی تهران تو این آلودگی هوا و آلودگی صوتی ، ۱۴میلیون میگیرم ، بعد کارمندان شهرداری و ستاد اتوبوسرانی زیر باد کولر ، حق بدی آب و هوا میگیرن ! بعد انتظار دارن فردا اگر بلایی سر جامعه آمد مردم به هم رحم کنند ! جامعه ما رو همین تبعیض ها نابود میکند
💬 پاسخ
محمد رضائیان : بنده و هم رشته های تحصیلی ام ۴۴ سال پیش که مجرد و برای تحقق آرمان ها و دانش علمی و احیای منابع طبیعی در کشور برای انتخاب اولین شغلمان از زمانیکه در رشته مهندسی منابع طبیعی فارغ التحصیل شده بودیم و تمام تلاش خود را کردیم تا در سازمان جنگل ها و مراتع کشور در وزارت کشاورزی شاغل شویم نتوانستیم، امان از دست مافیای موجود در آن سازمان و ... که از اول بما گفته بودند آن مجموعه و وزارتخانه اش اساسا دنبال تحصیلکرده ها و تحول در آن مجموعه نیستند حال از ماست که بر ماست!
💬 پاسخ
حمید رضا رضایی : سلام. دوستان این مبالغ فیش حقوقی صحت داره که اعتراضات خودمون و دوستان رو اعمال کنیم؟ یوقت شایعه نباشه این بنده خداها آبروشون بره.
💬 پاسخ
الهام فریدونی در پاسخ به حمید رضا رضایی: درود بر شما بله صحت دارد، دیوان محاسبات هم طی نامه‌ای که در متن کارزار هم بدان اشاره شد، عدم رعایت قانون در صدور این فیش‌ها را اعلام داشته است.
💬 پاسخ
م ایوانی در پاسخ به حمید رضا رضایی: خودشون بیانیه دادن با نامه ی ثبت شده که حقمون بوده و تخلفی نکردیم . مدیرانی که چند ماه و برخی حدود یک ماه بوده منتسب شدند
💬 پاسخ
حمید نصیری : ۱ میتوان با همین اعتبارات جلوی تاغ بری وتخریب جنگل را گرفت بجای دادن اعتبارات ممیزی اراضی وجنگل ومرتع به شرکتها چون این یک مسله اجتماعی است لذا با شوراها یا پایگاههای بسیج یا به صورت قرداد کوتاه مدت قرقبان گرفت وبیابان زدایی و...جنگل کاری همینطور ویا به صوزت امانی نیروهای اداره انجام دهیم با مشارکت محلیان برای اخذ سند چرا ۲۰ سال با پیمانکار ودرصورتی جنگلبانان مشهور به کار بلدی در این مسایل هستند لذا با این وضعیت معبشتی جنگلبانان اینکه برای کارهای اسان مثل مدیریت چزا وحفاظت با پیمانکاری اصلا در عرصه برای طرح مدیریت چرا حضور نیافت وحتی فرمهاش را هم یک نفر همینطوری پر کرد لذا ما نباید نباید ادای شرکت نفت ومخابرات و...در بیاوریم پیمانکار علاوه بر اینکه کار مطللولی ندارد باعث عدم گردش این حداقل پول از دسترس جنگلدار خواهد گردید بنده با لیسانس جنگلداری سال ۷۴ چندین سال قردادی بودم وشرافتا ما کارهارا در دهه ۷۰ و۸۰ امانی انجام میدادیم هم خیرش را حتی نیروهای اداری هم میبردن وهم کارها ماندگار ماند تهیه طرحها مثل طرح مرتعداری و...که تکلیف شخص مرتعدار یا بهربردار است چرا کارشناس نباید تهیه کند این علاوه بر اینکه نیرو راکد وبدور از تحقیق مبشود مجبور است مثلا در اسنپ کار کند وطرح را افرادی تهیه کنند که ارتباطی با اداره ندارند عزیزم این با طرحهای گلخانه و..فرق دارد ناظر ان کارشناسان میباشند لذا انموقع که ممنوع نبود کارشناس خودش میدانست چی تهیه کرده وجالبتر کارشناسهای جهاد طرحهای خودشون تهیه میکنند وبه نظر محدودیت نیست وجدانا حتی کارهای ابخیزداری که ان زمان ما امانی انجام دادیم الان از دانشگاه که میایندبرای بازدید همان تورکینستهای نعل اسبی را ارایه میدهند جنگلبانان را با دادن کار به پیما نکار منفعل وراکد وکم بضاعت شده اند وکارها هم چون نقش مردم ومرتعدار وبومی وکارشناس نمی باشد مقایسه بفرمایید نتیجه کار پیمانکار ضعیف تر از امانی است مجددا با این اعتبارات محدود اگر به این بیندیشیم همین که هست خود نیروها وجنگلدار انجام دهد هم کار بهتر وهم وضع جنگلبان بهتر وهم تخلفات کمتر مدیران منابع طبیعی از تحصیل کردهای منابع طبیعی استفاده شود افکار یک اکولوژبست بسیار تخصصی تر از یک مهندس کشاورزی و....است تسهیلات بانکی ۱۰ سال است اصلا به مزتعداران وبهربرداران منابع طلیعی نمی دهند درصورتی که بخشی از سهم تسهیلات وزارت جهاد مربوط به طرحهای منابع طبیعی است تشکر
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: