⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ دادخواست بین‌المللی برای پیگیری حقوقی جنایت جنگی حمله به ایران و کشتار دانش‌آموزان مینابی

درخواست تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شهرداری کرمانشاه

#تبدیل_وضعیت_نیروی_شرکتی_شهرداری

درخواست تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شهرداری کرمانشاه

استاندار محترم کرمانشاه

فرماندار محترم کرمانشاه

رئیس محترم مجمع نمایندگان استان کرمانشاه

رئیس محترم شورای شهر کرمانشاه

با درود

همان‌طور که مستحضرید، در شهرداری کرمانشاه چندین شرکت تأمین نیروی انسانی وجود دارد که پرداختی آن‌ها با هم متفاوت است و همین امر باعث کاهش انگیزه کاری و راندمان کاری شده است. کارهای اجرایی و رفت‌وروب و نگهداری فضای سبز به عهده این نیروهای شرکتی، به‌خصوص شرکت بازیافت، است.

در بین این نیروها افرادی هستند که بالای ۵ و حتی ۲۰ سال سابقه کاری دارند. طرحی با عنوان تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی چندین سال است که در شورای شهر کرمانشاه مطرح است که متأسفانه به علت مخالفت برخی از اعضای شورای شهر کرمانشاه تا به امروز تعیین تکلیف نشده است.

لذا از شما مسئولان محترم استان خواهشمندیم که نیروهای شرکتی با سابقه را به شرکت نوین ۱ که مزایای بهتری دارد، تبدیل وضعیت نمایید. لازم به ذکر است این تبدیل وضعیت به شرکت نوین ۱ نیازی به مجوز از سازمان امور استخدامی کشور ندارد. لذا تقاضای عاجل داریم با توجه به شرایط اقتصادی و این‌که این نیروها سال‌ها در این مجموعه زحمت کشیده‌اند، این تبدیل وضعیت صورت بگیرد.

با سپاس از همراهی شما

ویژه

لطفاً همه نیروهای شهرداری کرمانشاه امضا کنند.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 383 نفر

  • رضا حیدری

  • محمد باقری طاقوسطانی

  • امیر مرادقلی

  • حامد کریمی

  • ساراموسوی ورمزانی

  • مهسا سلیمانی

  • فرانک عزیزی

  • امیر حیدریان

  • یزدان محمدی پور

  • کمال صادقی

  • رضا منصوری

  • احمد سعیدی

  • رضا نیازی

  • علی منصوری

  • فرید حانمرادی

  • سعید مکاری

  • جعفر هژبری نیک

  • آرمین میرزایی

  • امین علیزاده

  • شبنم نادری

  • کلان کلان

  • رسول یاورى

  • خسرو محمدی

  • نورالدین علیزاده

  • علیرضا حیدری

  • امیر حیدری

  • امیرمحمد فخری

  • Farshad aghaii

  • کیوان فرجی

  • حامد احمدی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات