اعتراض به تخلف وزارت بهداشت در تعیین ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی

#اجرای_کامل_ظرفیت_پزشکی

اعتراض به تخلف وزارت بهداشت در تعیین ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی

رئیس و اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

سلام و احترام؛

با توجه به اخبار رسیده، وزارت بهداشت با بهانه‌تراشی قصد تخلف در اجرای قانون افزایش ظرفیت داشته و مطابق گفتهٔ آقای ظهوریان، نماینده مجلس و همچنین خبرگزاری صداوسیما، ظرفیت‌های پزشکی در کنکور ۴۰۴ و همچنین تا سه سال آینده، به جای حدود ۱۵٬۵۰۰ نفر، حدود ۱۲٬۰۰۰ نفر و همچنین ظرفیت دندانپزشکی از حدود ۳٬۰۰۰ نفر به حدود ۲٬۰۰۰ نفر تعیین شده است که با این تفاسیر جمعاً حدود ۴٬۰۰۰ نفر اختلاف دیده می‌شود. اگر این موضوع عملی شود، با احتساب سه سال آینده، حدود ۱۲٬۰۰۰ نفر کاهش ظرفیت رخ خواهد داد که عدد قابل توجهی است.

انتظار داریم شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین مجلس شورای اسلامی جلوی این تخلف آشکار وزارت بهداشت، به بهانه دانشجوی انتقالی از خارج به داخل که هیچ‌گونه ارتباطی با مصوبه نداشته و نخواهد داشت را بگیرند. اگر مصوبه با اعداد فوق اجرایی نشود، مشکلات کمبود پزشک و دندانپزشک در مناطق محروم همچنان ادامه خواهد داشت و یکی از دستاوردهای بزرگ دولت شهید رئیسی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی که با همکاری مثال‌زدنی به دست آمد، به راحتی از دست خواهد رفت.

به همین دلایل، خواهشمندیم جلوی تخلف از قانون شورا که می‌تواند مقدمه‌ای بر بی‌قانونی‌های بعدی و زیر سؤال بردن جایگاه شورا باشد، سریعاً گرفته شود تا امید به جامعه، علی‌الخصوص جامعه کنکوری و مردم مناطق محروم که از کمبود پزشک و دندانپزشک سال‌هاست رنج می‌برند، بازگردد و همچنین جایگاه و منزلت شورا به عنوان یک منبع قانون‌گذار که مصالح مردم را در قانون‌گذاری در نظر می‌گیرد و زیر بار فشار نمی‌رود، حفظ شود.

مجدداً خواهش می‌کنیم زیر بار و انحصارطلبی عده‌ای، مصالح مردم، علی‌الخصوص مردم مناطق محروم را کوتاه نیایید و با برخورد جدی جلوی تخلف آشکار وزارت بهداشت بایستید تا قانون شورا و ظرفیت‌های تعیین شده توسط شورا برای داوطلبان ورودی از طریق کنکور سراسری اجرا شود و هیچ بهانه‌ای از قبیل دانشجویان انتقالی از خارج... برای کاهش ظرفیت قابل قبول نباشد. انتظار داریم شورای عالی انقلاب فرهنگی به جد جلوی این تخلف بایستد تا اعداد ۱۵٬۵۰۰ نفر ورودی پزشکی و حدود ۳٬۰۰۰ نفر دندانپزشکی از طریق کنکور سراسری تا سه سال آینده دقیق اجرا شود.

15%
85 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 151 نفر

  • Sara Al

  • پدرام پاکراه

  • شاهرخ مهکی

  • سمیرا ادینه

  • محمد حسین قلخانی

  • مجتبی یحیی نژاد

  • فاطمه ملکی

  • امیرحسین اسماعیلی

  • الهه امامی

  • مهدیه احمدی

  • مهدیه احمدی

  • علیرضا محمودی

  • باران نوشیروانی

  • مهدیس پاکزاد

  • پردیس شایان

  • رویا رضایی

  • علی نیکوکار

  • ساغر کاویانی

  • ناشناس

  • فاطمه رحیمی

  • خاطره واله

  • فاطمه نادری

  • محیا آذری

  • آریانا حسین پور

  • حوریا رضائی

  • محمد رضایی

  • شهروند معمولی

  • مهلا ثابتی

  • آریانا لقمانی

  • رامین احمدی

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: