درخواست اتمام محدودیت‌های غیرمنطقی و توهین به دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) تهران

#دانشگاه_یا_زندان

درخواست اتمام محدودیت‌های غیرمنطقی و توهین به دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) تهران

بسمه تعالی

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

با سلام،

این صدای دختران نخبه دانشگاه دولتی الزهرا (س) تهران است؛ صدایی که امیدواریم پیش از آنکه خاموش و خفه شود، به گوش مسئولان محترم و مهربان وزارت علوم برسد.

متأسفانه در سال‌های اخیر، حراست و معاونت دانشجویی دانشگاه به‌جای ایفای نقش واقعی خود در پاسداری از امنیت، آرامش و کرامت دانشجویان، فراتر از حدود قانونی عمل کرده است. به‌جای آن‌که مأموران حراست حافظ جان، مال و آبروی ما باشند، برخوردهایی صورت گرفته که بیش از هر چیز، آرامش روحی و روانی ما را خدشه‌دار کرده است.

بارها شاهد بوده‌ایم که مأموران حراست با ادبیاتی زننده و توهین‌آمیز، هم دانشجویان و هم خانواده‌های ایشان را خطاب قرار داده‌اند.

خانواده‌هایی که برای دیداری کوتاه و آرامش‌بخش با دختران خود به دانشگاه مراجعه می‌کنند، بارها با صحنه‌هایی تلخ مواجه شده‌اند. مأموران حراست نه‌تنها با ادبیات محترمانه با آنان سخن نمی‌گویند، بلکه با برخوردی تند، تحقیرآمیز و گاه سلیقه‌ای، مانع ورودشان می‌شوند. بسیاری از والدین که تنها نیتشان دیدار کوتاه با فرزندشان است، ناچار شده‌اند بی‌دلیل پشت درهای دانشگاه بمانند یا توهین‌های نابجا را تحمل کنند. آیا رواست پدر و مادری که فرزند خود را به امید امنیت و تحصیل به دانشگاه سپرده‌اند، هنگام دیدار، چنین بی‌مهری و بی‌احترامی را تجربه کنند؟

در قانون مجازات اسلامی (ماده ۶۰۸) تصریح شده است که هرگونه توهین به اشخاص - حتی در مقام اجرای وظیفه - جرم محسوب می‌شود. همچنین در قانون حمایت از عفاف و حجاب، هیچ فرد یا نهادی مجاز به توهین و تحقیر دیگران به بهانه اجرای قانون نیست؛ اما ما هر روز شاهد این بوده‌ایم که هم از طرف حراست خوابگاه و هم از طرف حراست ورودی دانشگاه، به خاطر پوشش مورد توهین و دادوفریاد قرار گرفته‌ایم. آیا این رفتار و فریاد زدن بر سر دختران، اسلامی‌ست؟

مشکلات اما به اینجا ختم نمی‌شود. دانشجویان خوابگاه برخلاف حق مسلمی که در آیین‌نامه‌ی اصلی خوابگاه ذکر شده، حتی با ارائه کارت شناسایی معتبر نیز اجازه ورود مهمان به خوابگاه ندارند!

علاوه بر آن، دانشگاه الزهرا با ایجاد محدودیتی کم‌سابقه، ورود هر فردی جز خود دانشجویان را به محوطه ورود به دانشگاه ممنوع کرده است؛ درحالی‌که در هیچ‌یک از دانشگاه‌های دیگر چنین محدودیتی وجود ندارد و حتی در گذشته همین دانشگاه نیز این رویه مرسوم نبوده است. نتیجه این سیاست آن شده که دانشجویان الزهرا در فضایی بسته و منزوی قرار گرفته‌اند، بی‌آنکه بتوانند با دانشجویان سایر دانشگاه‌ها تعامل علمی، فرهنگی و اجتماعی داشته باشند. افزون بر این، برخلاف دیگر دانشگاه‌ها که به‌طور منظم میزبان برنامه‌های متنوع علمی و فرهنگی هستند، ما در الزهرا به دلیل همین محدودیت‌ها از برگزاری چنین فعالیت‌هایی محروم مانده‌ایم. آیا این سیاست انزواگرایانه سزاوار محیطی است که باید کانون شکوفایی علمی و فرهنگی دختران نخبه کشور باشد؟

در آخر، معاونت دانشجویی با قانون تازه‌ای که وضع کرده، جان همه ما را به لب‌مان رسانده است: دانشجو به هیچ علتی پس از ساعت ۱۰ شب حق ورود به خوابگاه ندارد!

چنین تصمیمی یعنی اگر دانشجویی به‌ناچار دیر برسد، باید شب را در خیابان سپری کند! آیا این روش صحیح نگهداری از امانت‌های مردم است؟ آیا امنیت و آرامش روانی دانشجویان، که سرمایه‌های علمی این کشورند، به این شکل تضمین می‌شود؟

ما، دانشجویان دانشگاه دولتی تهران، از وزارت محترم علوم و مسئولان ذی‌ربط درخواست می‌کنیم هر چه سریع‌تر:

۱. به رفتارهای خارج از قانون و غیرانسانی برخی مأموران حراست پایان داده شود.
۲. احترام به کرامت انسانی دانشجویان و خانواده‌های آنان تضمین گردد.
۳. تصمیم‌های غیرمنطقی و آسیب‌زا، مانند ممنوعیت ورود پس از ساعت ۱۰ شب و بسته بودن محیط دانشگاه، لغو یا اصلاح گردد.

«زندان» عبارتی‌ست که به‌تازگی دختران نخبه دانشگاه الزهرا (س) برای مکانی که قرار بود خانه دوم آن‌ها و محل پیشرفت و ترقی‌شان برای ساخت آینده‌ای بهتر باشد، به کار می‌برند! این نشان از عمق زخم‌های قلب‌های آنان است.

این نامه، صدای دخترانی است که هم‌زمان با تلاش علمی و خدمت به آینده این کشور، خواستار احترام و امنیت روانی هستند. امیدواریم این صدا، به‌جای خفه‌شدن، شنیده شود.

با احترام
جمعی از دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) تهران

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

58%
42 درصد مانده تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 1168 نفر

  • مطهره عربی

  • زهرا خاشعی

  • فاطمه زهرا خلیلی

  • اعظم جان نثاری

  • نازنین صدیقی

  • بهار عبدالهی

  • Shirin Khoobroo

  • اعظم ملکی

  • هنگامه فاطمی

  • پری ناز کلاته

  • فاطمه ایرانشاهی

  • حسین عبدالهی

  • Mahsa ghb

  • Saba j

  • یه دانشجو۰

  • پریا فرنودی

  • مهدیه میهن دوست

  • معصومه ایرانشاهی

  • Amir mohammad

  • فرشته ایرانشاهی

  • هانیه ملکی

  • پر زمانی

  • رایا صالحی

  • نادیا محمدی

  • مهتاب طالب

  • آمنه کنعانی

  • معصومه شهرکی

  • ریحانه چوپانکاره

  • مهسا علیزاده قلعه نوی

  • سحر احمدی

بحث و گفتگو

حسین حکیمی فرد : دعوت به مشارکت در توسعه مسیر ملی دوچرخه‌سواری دوچرخه‌سواران و ورزش‌دوستان گرامی، از شما دعوت می‌شود تا با پیوستن به کارزار ایجاد مسیر ۱۰۰ کیلومتری دوچرخه‌سواری، ایران را در جمع ده کشور نخست جهان در اجرای این طرح قرار دهید. این مسیر با هدف ترویج ورزش، گردشگری و حفظ محیط‌زیست طراحی شده و شامل امکاناتی نظیر کمپینگ و باربیکیو، مسیرهای جنگلی، کوهستانی و کویری، رستوران و کافی‌شاپ تمام‌اتوماتیک، پوشش سراسری اینترنت، و جعبه کمک‌های اولیه خواهد بود. "همچنین امکان دوچرخه سواری بانوان را نیز در یک محیط فرهنگی و ورزشی برقرار میکند". با امضای شما، گامی مؤثر در جهت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و گردشگری پایدار کشور برداشته می‌شود. 🔗 https://www.karzar.net/259978
💬 پاسخ
حسین مبین : از تمامی هموطنان غیرتمند و دلسوزمان می خواهیم که با امضای این کارزار مهم ، زندگی صدها هزار از هموطنانمان که در شهر جدید هشتگرد کرج از کمبود امکانات درمانی و رفاهی رنج می برند را نجات بدهیم https://www.karzar.net/249165 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
💬 پاسخ
زهرا : این حرف ها، حرف. دانشجو نیست و این متن نوشته یک دانشجو نیست. من به عنوان دانشجو اگر اعتراضی دارم با افراد مختلف در دانشگاه صحبت نمیکنم بلکه گلایه یا شکایتم را به مسئول ذیربط میگم نه به معاون روابط عمومی که اصلا دخلی به این موضوعات نداره! فرد بیماری که از هر دری وارد میشی تا عقده گشایی از همکارات رو با این شیوه ترتیب بدی، خواهشا دانشجو را بدنام نکن و به طرق مختلف سعی نکن اسم دانشگاه الزهرا را زیر سوال ببری، ما جمعی از دانشجویان دانشگاه الزهرا در بیانیه ای که صادر کردیم این شکایات بی اساس که به اسم دانشجو عنوان شده را محکوم و خواستار توبیخ و تنبیه اینگونه افراد فرصت طلب که وفاق ملی را زیر سوال میبرند و باعث ایجاد دوقطبی در بین قشر دانشجو میگردند، می باشیم.
💬 پاسخ
امیرمحمد ابراهیمی : حمایت_از_مدرسین_حق‌التدریس کارزار،درخواست تعیین تکلیف شغلی مدرسین حق‌التدریس؛ مطالبه عاجل برای عدالت و توسعه علمی https://www.karzar.net/242921
💬 پاسخ
رضا زینالی : طبق قوانین ثبت احوال کشور تغییر نام های عربی به نام های فارسی غیر قانونی است. کارزاری آماده کردیم که این قوانین تغییر کنن لطفاً حمایت کنید ممنون https://www.karzar.net/238590
💬 پاسخ
شکوفه یزدانی : باور دارم کارزار ها روشی است که ما مردم عادی میتوانیم برای هم وطن و کشورمان کاری انجام دهیم. لطفا این کارزار را نیز امضا کنید. https://www.karzar.net/255701
💬 پاسخ
davood : لطفاً دانشگاه را با کازینو اشتباه نگیرید و دانشجوی نخبه هیچ وقت خلاف قوانین عمل نمیکند و فعالیت های خود را علمی ادامه میده نه اینکه از طریق شبکه‌های اجتماعی یا غیره برای ایجاد اغتشاشات تحریک نمیشود
💬 پاسخ
کرد مسلمان غیور حافظ ناموس ایران : دوستان با دلار 110 هزارتومنی این بی پدرها دیگه آخراشونه نگران نبا شید
💬 پاسخ
مهدی پهلوانی : باسلام اگر یک دختری به علت موجه ای ساعت ۱۰ رسید ایا باید این دختر را راه نداد دانشگاه خیلی باید پست باشه شخصی که اینکار را میکند همیشه آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه را نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
💬 پاسخ
سین الف : خب اگر شرایط این دانشگاه رو دوست ندارین انتخاب نکنین برین جایی که دوست دارین . من خودم ارشد رو اونجا پذیرفته شدم بسیار دانشگاه تر و تمیز با محیط امن هست و امکانات خوبی داره . اتفاقا قوانینش خیلی خوبه، اینکه بقیه دانشگاهها مثل پاساژ همه رفت و آمد میکنن و حق ورود دارن کاملا اشتباه هست. در تمام دنیا هرکس دانشجو نباشه حق ورود نداره . چرا از امکاناتی که اونجا داره و هیچ دانشگاه دیگه ای نداره نمیگین ؟؟؟
💬 پاسخ
سارا تقی‌پور : 🌎 #فوری| منتشر شد: نامه دکتر پزشکیان|امضا در ۱۰ ثانیه :👇 https://www.karzar.net/255318 ✍️کارزار مردمی«درخواست انتصاب مهرداد توکلی جهت تصدی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» #منفعل_نباشیم.
💬 پاسخ
هادی ناظمی : اگر به قوانین کشور احترام بگزارید ، منظورم حجابه ، فکر نمی‌کنم مشکلی پیش بیاد، امضا کنیم که بعضی ها راحت به کثافتکاری‌ شون برسند؟
💬 پاسخ
حسن پور در پاسخ به هادی ناظمی: اتفاقا همون هایی که دم از حجاب میزنن بیشترین کثافت کاری و دارند.
💬 پاسخ
سکینه رستمخانی در پاسخ به حسن پور: خفه شو بابا کم حرف بزن
💬 پاسخ
فهیمه حسن جعفر : من با ممنوعیت در ساعت قبل ۱۰ شب موافق هستم دختری که در شهر غربت هست نباید تا نیمه شب بیرون از خوابگاه باشد و هیچ خانواده ای این آزادی را نمی‌خواهد
💬 پاسخ
اصغر صادقی : متاسفانه آینده خوبی برای کشور متصور نمی باشد بااین دانشجویان که فقط به دنبال هنجار شکنی و بی بندوباری و توهین به مقدسات می باشند و به هیچ قانونی پایبند نیستند و تا کسی به آنها امر و نهی کند ندای وامصیبتا آنها بلند می شود مانند اتفاقات سال ۴۰۱ ومن التبه الهدا
💬 پاسخ
محمد در پاسخ به اصغر صادقی: انگاری مملکت مال شما تندروهای مذهبی خائن هست... با همین رفتارهای زننده باعث آبروریزی برای کشور و دین هستید
💬 پاسخ
پارسا ابراهیمی : #حمایت_از_مدرسین_حق‌التدریس کارزار،درخواست تعیین تکلیف شغلی مدرسین حق‌التدریس؛ مطالبه عاجل برای عدالت و توسعه علمی https://www.karzar.net/242921
💬 پاسخ
پارسا ابراهیمی : #حمایت_از_مدرسین_حق‌التدریس کارزار،درخواست تعیین تکلیف شغلی مدرسین حق‌التدریس؛ مطالبه عاجل برای عدالت و توسعه علمی https://www.karzar.net/242921
💬 پاسخ
امیررضا اقبالی : تا کنون بیش از 700 امضا! کارزار درخواست عزل فوری رئیس دانشگاه آزاد قزوین دانشجویان عزیز لطفا مطالعه و امضا نمائید. 🔗 https://www.karzar.net/253425 ✊ اگر امروز امضا نکنی، فردا همون چیزی که بهش اعتراض داری ادامه پیدا می‌کنه.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


انتشار پوستر دعوت به امضا در اینستاگرام

انتشار پوستر در اینستاگرام

با توجه به اهمیت این کارزار پوستر آن در اینستاگرام منتشر شد.

مشاهده پست دانلود پوستر

سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار: