جناب آقای مهندس اوجی
وزیر محترم نفت
جناب آقای مهندس حسنوند
رئیس محترم کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی
با سلام
همان گونه که مستحضرید براساس بند یک ماده ۱۲-۸ (فوقالعاده اضافه کاری) از مجموعه مقررات اداری و استخدامی کارکنان شرکت نفت، اضافه کار به کارمندانی تعلق میگیرد که بر اساس نیاز و بهدلایل عملیاتی و کمبود نیروی انسانی، در ساعات غیراداری و ایام استراحت -به غیر از شنبه تا چهارشنبه (هشت ساعت کاری روزانه و موظفی)- با اخذ مجوز قبلی، در محل کار حضور یابند و با توجه به اینکه بنا به بند شش همان ماده قانون (۸-۱۲)، به کارمندان نوبتکار و طرحهای اقماری (روزکار اقماری و نوبتکار اقماری)، که بنا به ضرورت طرح اقماری کاری، در ساعات غیرموظف و ایام استراحت (مربوط به برنامه کاری) در چارچوب بودجه مصوب هر ساله شرکتها از وزیر محترم نفت و در جهت صرفهجوییهای لازم (مطابق با نفرات اقماری کار شاغل و غیرساکن) تا سقف هشتاد ساعت «فوقالعاده اضافه کار» تعلق میگیرد.
اینجانبان، گروهی از کارمندان شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، که بهصورت اقماری ۲-۱ و ۲-۲ و شیفت کار ساکن (یک هفته روزکار- یک هفته استراحت-یک هفته شبکار-یک هفته استراحت) که طی روزهای کامل هفته، علاوه بر هشت ساعت موظفی، در قالب اضافه کار تا دوازده ساعت کار روزانه و همچنین در ایام استراحت (پنج شنبه و جمعه)، در قالب اضافهکار در منطقه عسلویه مشغول به فعالیت میباشیم و با احتساب همه ساعتهای حضور در پانزده روزکاری در ماه، بیش از هشتاد ساعت اضافهکار را پر مینماییم.
با عنایت ویژه به فرمول اضافه کاری و با توجه به تضییع حق اینجانبان در سالهای خدمت و در راستای اجرای عدالت اداری و قانون، تقاضا میشود در خصوص پرداخت این حق (دریافت هشتاد ساعت فوقالعاده اضافهکاری در پایان هر ماه) و بازگرداندن همه موارد قبلی ازدسترفته، از تاریخ ابلاغ مجموعه مقررات اداری و استخدامی و یا تاریخ استخدامی (هر کدام که زودتر حاصل شود)، اقدامات مقتضی به عمل آید.
با سپاس

بحث و گفتگو