درخواست ادامه بزرگراه آبشناسان به سمت غرب

#بزرگراه_آبشناسان_غرب

درخواست ادامه بزرگراه آبشناسان به سمت غرب

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر علیرضا زاکانی
شهردار محترم کلانشهر تهران

با سلام و احترام،

به استحضار می‌رسد در محدوده‌ی رودخانه‌ی کن، مسیرهای اصلی تردد یعنی بزرگراه‌های شهید همت، علامه جعفری، تهران–کرج و شهید لشگری با ترافیکی بسیار سنگین در رفت‌ و برگشت مواجه‌اند. علت اصلی تراکم، تمرکز ده‌ها خیابان فرعی و محلی در اطراف این محدوده و ختم شدن آن‌ها به چند بزرگراه محدود است.

با توجه به گسترش ساخت‌وسازها در منطقه‌ی ۲۲ و نیز افزایش تردد ناشی از تکمیل کنارگذر شمالی کرج و آزادراه تهران–شمال، فشار ترافیکی در این محدوده در آینده به‌مراتب افزایش خواهد یافت.

لذا خواهشمند است دستور فرمایید ادامه‌ی بزرگراه شهید آبشناسان از خیابان کوهسار تا خیابان جدی اردبیلی مورد بررسی و در صورت امکان در اولویت اجرا قرار گیرد؛ این اقدام می‌تواند نقش مؤثری در کاهش ترافیک سنگین محورهای مذکور و تسهیل عبور و مرور در غرب تهران ایفا کند.

با سپاس و احترام

16%
84 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 8 نفر

  • سید علیرضا موسوی پناه

  • سارا اصفهانی

  • زهرا سادات سید اصفهانی

  • سجاد برشنده

  • سید آرامان موسوی پناه

  • یوسف ابراهیمی

  • محمد امین عالی نژاد

  • پریا شریفی

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار: