درخواست از رئیس‌جمهور جهت ابطال مصوبه ۵۳۴۷۸ شورای عالی اداری در خصوص تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق کشوری

#ابطال_مصوبه_تجمیع_صندوق_فولاد

درخواست از رئیس‌جمهور جهت ابطال مصوبه ۵۳۴۷۸ شورای عالی اداری در خصوص تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق کشوری

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
ریاست محترم جمهور

با سلام و احترام؛

ما امضاکنندگان زیر، جمعی از بازنشستگان معادن و مراکز تولید فولاد در مجموعه ۸۷ هزار نفری صندوق فولاد که عمری در جهت اعتلای تولید و خودکفایی اقتصادی در اعماق معادن و کنار کوره‌های آتشین فولاد با حرارت بالای ۱۷۰۰ درجه در محیط‌های سخت و زیان‌آور فعالیت کرده‌ایم و در زمان اشتغال خود به استناد آیین‌نامه استخدامی مصوب هیئت وزیران در سال ۷۸ با پرداخت ۱۰٪ از حقوقمان به عنوان کسور بازنشستگی که به نسبت دیگر مشاغل مشارک صندوق‌های دیگر بیشترین پرداخت را داشته‌ایم، در یک اقدام شتاب‌زده در سال ۹۱ با مصوبه مجلس شورای اسلامی از خاستگاه تخصصی خود یعنی وزارت صمت به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتقل شدیم و اکنون شورای عالی اداری بنا بر دستور شما مبنی بر تجمیع ادارات موازی و به بهانه صرفه‌جویی در هزینه‌های اداری، فقط به منظور حذف هیئت‌مدیره صندوق فولاد با تصویب‌نامه ۵۳۴۷۸ مورخ ۱۴۰۴/۶/۱۸ اقدام به تجمیع دوباره صندوق فولاد در صندوق کشوری نموده است که مغایر با شرع و قوانین جاری می‌باشد.
چگونه می‌توان دو مجموعه غیرهمسنگ را که آیین‌نامه‌های متفاوتی داشته و در پرداخت کسورات بازنشستگی و ماهیت شغلی با هم مغایرت دارند را در یک صندوق جمع کرد و با یک نگاه حقوق و درمان آن‌ها را تأمین کرد و موجب تضییع حقوق و اعتراض آن‌ها نشد؟ با کدام حجت شرعی و قانونی می‌شود فقط برای حذف ۵ نفر اعضای هیئت‌مدیره صندوق فولاد، حقوق قانونی و شرعی ۸۷ هزار نفر بازنشسته را در معرض مخاطره انداخت؟

مصوبه شورای عالی اداری با ماده ۱۱۳ قانون مدیریت خدمات کشوری که دولت را مکلف کرده است کلیه صندوق‌های بازنشستگی را در سازمان تأمین اجتماعی تجمیع کند مغایرت داشته و علاوه بر آن این مصوبه با نادیده گرفتن حفظ هویت مستقل صندوق فولاد که در بند پ ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه آمده است، سعی در حذف حقوق ذی‌نفعان صندوق فولاد نموده است.

ملاک شورای عالی اداری در انتقال صندوق فولاد به صندوق کشوری جزء ۱ بند الف ماده ۱۰۵ فصل بیست و سوم قانون برنامه هفتم پیشرفت بیان شده است که آن هم مربوط به اصلاح نظام اداری دولت بوده و در خصوص صندوق‌های بازنشستگی موضوعیتی ندارد؛ کما این‌که موارد مربوط به صندوق‌های بازنشستگی در ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی مقام معظم رهبری در فصل پنجم قانون برنامه هفتم پیشرفت، تحت عنوان اصلاح صندوق‌های بازنشستگی لحاظ شده است. بنابراین، در صورت امکان وجود انتقال صندوق‌های بازنشستگی، قانون‌گذار حتماً در این فصل بدان اشاره می‌کرد.

لذا با عنایت به جمیع جهات قانونی و شرعی که در رد این مصوبه وجود دارد و با توجه به نظرات برخی کارشناسان اقتصادی و حقوقی که در باب مخالفت با این مصوبه اظهار نظر کرده‌اند و بالاخص نارضایتی ذی‌نفعان صندوق فولاد، از جنابعالی تقاضا می‌شود دستور به ابطال مصوبه فوق‌الذکر شورای عالی اداری فرموده و علاوه بر رضایت خداوند سبحان، موجب رفع تضییع از حقوق بازنشستگان این صندوق را نیز فراهم آورید. سلامتی و توفیق شما را در خدمت به مردم شریف ایران از درگاه الهی خواستاریم.

88%
12 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 4415 نفر

  • غلامرضا طغیانی

  • محسن محبی

  • موسی هاشمی

  • رحمت الله قاسمی

  • ملیحه نعمتی

  • فریدون رفیعی

  • زهرا هاشمی

  • علیرضا رضایی

  • حمیدرضا لطفی

  • کورش خان احمدی

  • ع شمس

  • لیلا بویری

  • نصرت اله باتوانی

  • امرالله صالحی سده

  • مجتبی پورشبانان

  • علی قنبری جولرستانی

  • رحمت اله کبانی

  • نعمت اله بیات ریزی

  • اسفندیار اعتمادی

  • هوشنگ ابوالحسنی

  • فرشید لطفی

  • علی اکبر ولیانی

  • خدایار اسکندری

  • سیدمحمدرضا حسینی

  • غلامعلی رحیمی کلیشادی

  • محمدرضا نوروزی

  • داریوش انصاریفر

  • امامقلی امینی

  • اصغر جابری

  • آرزو امیری

بحث و گفتگو

حاجی سلطانی. مجید : : https://www.karzar.net/275258 با هم امضاء کنیم. ، لطفا امضا کنبد . لطفا لینک کارزار اصلاح جاده مرگ https://www.karzar.net/18867 جاده مراغه به هشترود را در گروهای خود منتشر، امضاء ، اطلاع رسانی و حمایت کنید، رسانه باشیم. . برای نجات جان انسانها امضا کنیم 💬 پاسخ
💬 پاسخ
رستم مولایی زراسوند : چاپ پول یعنی گرانی. گرانی یعنی خالی شدن سفره مردم. دولت و بانک‌ها هزاران ملک و دارایی مازاد دارند. چرا به‌جای فروش اموال خودشان، با چاپ پول از جیب مردم هزینه می‌کنند؟ ✋ کسری بودجه بدون تورم ممکن است با فروش اموال و املاک مازاد دولت، نه با بی‌ارزش کردن پول مردم. 🔗 حمایت از این مطالبه مردمی: https://www.karzar.net/273442
💬 پاسخ
رستم مولایی زراسوند : حقوق بگیر؛ کارگر و کارمند شاغل و بازنشسته یعنی: حقوق ثابت و خرجِ متغیر. وقتی بودجه با چاپ پول بسته میشه، اول از همه حقوق ما بی‌ارزش میشه و قیمت‌ها جلو می‌زنن. در حالی که دولت و بانک‌ها ملک و دارایی مازاد دارن، به‌جاش فشار گرونی میاد روی ما. ما فقط یک خواسته ساده داریم: به‌جای گرون کردن زندگی کارگر و بازنشسته، اموال مازاد دولت شفاف فروخته بشه. این کارزار فقط یک دقیقه وقت می‌خواد برای حفظ ارزش حقوق و آینده بچه‌هامون. لطفاً همراهی کنید 👇 https://www.karzar.net/273442 «این کارزار سیاسی نیست؛ فقط برای حفظ ارزش حقوقمونه.»
💬 پاسخ
حسین مبین : https://www.karzar.net/280183 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🚨🚨🚨👀👀 هموطنان عزیز، بیاید در اعتراض به افزایش سنگین قیمت طلا و برای جلوگیری از فروپاشی کانون گرم خانواده ها و طلاق روز افزون، همگی سنت شکنی کرده و به جای خرید طلا و سکه برای مهریه و سرمایه گذاری و... ، نقره خریداری کنیم و آن را به عنوان مهریه و هدیه و سرمایه به عنوان یک سنت جدید در بیاوریم. لطفا همگی به کارزار ### بیاید طلا را نقره داغ کنیم ## بپیوندید و آن را امضا کنید تا از این پس خانواوه ها و مخصوصا جوانان ایرانی را از منجلاب گرانی طلا نجات داده و نقره را به جای طلا، بنشانیم https://www.karzar.net/280183
💬 پاسخ
علی جنابی مطلق : سلام و عرض ادب تعداد اعضای صندوق بازنشسته گی فولاد 87000 نفره، ولی متاسفانه قشری هستند که از همین پلتفرم کارزار ، بی اطلاع هستند، و از لحاظ سنی مسن و با دنیای مجازی بیگانه اگر ترتیبی بدهید فایل متن کارزار به ادرس ایمیل صندوق بازنشسته گی فولاد تهران، بخش روابط عمومی، ارسال شود، جهت جمع اوری امضا تعداد امضاها و حمایت مالی چندین برابر خواهد شد. ریاست روابط عمومی صندوق بازنشسته گی فولاد فردی هستند که بشدت با هدف این کازار هماهنگ و موافق هستند، اگر تماس با ایشان گرفته شود بلادرنگ همه جانبه حمایت مبکنند. علی مطلق بازنشسته صندوق فولاد تهران. با سپاس بیشمار 🙏🙏🙏
💬 پاسخ
حسین حکیمی فرد : دعوت به مشارکت در توسعه مسیر ملی دوچرخه سواری به طول صد کیلومتر، به همراه امکاناتی چون کمپینگ، اینترنت سراسری، امداد و نجات، رستوران های تمام اتوماتیک، مسیر های پرچالش (برای سوارکاران حرفه ای)، پل معلق شیشه ای همچنین در این طرح بانوان میتوانند رکاب بزنند. این طرح مناسب سالمندان، بازنشستگان، دیابتی ها، جوانان، دانش آموزان و دوچرخه سواران حرفه ای است. مسیر دارای سه بخش کویری، جنگلی و کوهستانی است. برای دریافت مجوز فقط ۱۵۰۰ امضا باقی مانده است. با افتتاح این طرح ایران به ۱۰ کشور نخست اجرا کننده ی این مسیر می پیوندد https://www.karzar.net/259978
💬 پاسخ
علی جهانبخش شجاعب : اصلاح نام وفامیل علی جهانبخش شجاعی
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


ثبت رسمی در دبیرخانه

این کارزار در دبیرخانه نهاد ریاست‌جمهوری ثبت شد.

صدور نامه برای مسئولان

نامه گزارش این کارزار جهت پیگیری صادر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات