محکومیت کشته شدن زنان و کودکان در حملات به مناطق غیرنظامی

#زنان

محکومیت کشته شدن زنان و کودکان در حملات به مناطق غیرنظامی

واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا

در روزهایی که جهان در آستانه روز جهانی زن بار دیگر از «حقوق زنان» سخن می‌گوید، حوادث تلخی رخ داده است که وجدان انسانی را به چالش می‌کشد. در چنین شرایطی، سخن گفتن از کرامت زن، عدالت و امنیت انسانی دیگر یک شعار نیست، بلکه آزمونی جدی برای صداقت مدعیان این مفاهیم است.

ما زنان عضو «مجمع زنان تمدن‌ساز عصر اندیشه، مجمع زنان آینده ساز ایران اسلامی و زنان حزب نسل نو»، در کنار همه اقوام، مذاهب و طوایف این سرزمین، با اندوهی عمیق ضمن عرض تسلیت شهادت قائد امت و رهبر فرزانه کشورمان حضرت امام خامنه‌ای و شهادت زنان، دختران نوجوان و کودکان بی‌گناهی را که در پی حملات نظامی به مناطق غیرنظامی جان خود را از دست داده‌اند، تسلیت می‌گوییم و این فجایع را به شدت محکوم می‌کنیم. ریخته شدن خون زنان و کودکانی که هیچ نقشی در جنگ و خشونت ندارند، زخمی عمیق بر پیکر انسانیت است.

در این میان، آنچه درد را سنگین‌تر می‌کند سکوت بسیاری از نهادها و جریان‌های مدعی دفاع از حقوق زنان در عرصه بین‌المللی است. همان جریان‌هایی که سال‌ها از آزادی و امنیت زنان سخن گفته‌اند، امروز در برابر شهادت زنان و دختران ایرانی سکوت اختیار کرده‌اند. این سکوت، تنها یک غفلت نیست؛ نشانه‌ای آشکار از استانداردهای دوگانه در مواجهه با کرامت انسان است.

ما همچنین حمله نظامی نامشروع و تجاوزکارانه‌ای را که از سوی دولتی صورت گرفته که خود را مدعی دفاع از حقوق بشر می‌داند، به شدت محکوم می‌کنیم. چگونه می‌توان از حقوق بشر سخن گفت اما در برابر کشته شدن زنان و کودکان بی‌گناه سکوت کرد؟ چگونه می‌توان مدعی دفاع از کرامت زن بود اما در برابر خون دختران کودک، صدایی از اعتراض بلند نشود؟

با وجود همه این دردها، زنان ایران در برابر ظلم و ناامنی تسلیم نشده‌اند. زن ایرانی تنها قربانی حوادث نیست؛ او نماد مقاومت، آگاهی و امید است. زنان این سرزمین در کنار خانواده‌های خود، در سخت‌ترین شرایط نیز زندگی، ایمان و امید را حفظ کرده‌اند و نشان داده‌اند که قدرت یک ملت تنها در ابزار نظامی نیست، بلکه در اراده زنان و مردانی است که برای کرامت و استقلال خود می‌ایستند.

در فرهنگ ما زن سرچشمه تربیت انسان و سازنده آینده جامعه است؛ همان حقیقتی که در سخن امام شهید خامنه آیی بیان شده است:

«بعد از پیروزی انقلاب، درباره مسأله زن و تلاش برای دفاع از حقوق زنان، فعّالیتهای زیادی شده است. در حقیقت باید گفت که بعد از انقلاب، از زن ایرانی تجلیل شده است. پیشقراول این تجلیل هم امام بزرگوار بود که با همه وجود برای زن ایرانیِ مسلمان ارزش و احترام قائل بود. همین بینش بود که موجب شد زنان کشور در انقلاب اسلامی سهم بزرگی را ایفا کردند؛ به طوری که اگر حضور زنان در نهضت انقلابی ملت ایران نمی‌بود، به احتمال زیاد این انقلاب به این شکل پیروز نمی‌شد؛ یا اصلاً پیروز نمی‌شد، یا مشکلات بزرگی در سر راه آن پدید می‌آمد. بنابراین، حضور زنان مشکل‌گشا بود. در جنگ هم همین طور بود، در مسائل دیگر از اوّل انقلاب تا به‌حال هم همین‌گونه بوده است. بنابراین، تلاش زیادی شده است؛ لیکن در عین حال درباره مسأله‌ی زن، حقوق زن، رفع ستم از زنان و فراهم کردن زمینه‌های مناسب برای زنان کشورمان، لازم است کار فرهنگی بزرگی انجام گیرد.» ۱۳۷۶/۰۷/۳۰ - بیانات در اجتماع بانوان استان تهران

از همین رو، ما زنان مجمع زنان تمدن‌ساز عصر اندیشه، مجمع زنان آینده ساز ایران اسلامی و زنان حزب نسل نو، ضمن ادای احترام به همبستگی ملی و ایستادگی ملت ایران، اعلام می‌کنیم که زنان ایران در کنار مردم و حافظان امنیت کشور، برای حفظ کرامت انسان، امنیت کودکان و عزت سرزمین خود ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد صدای زنان و کودکان مظلوم در سکوت و بی‌تفاوتی گم شود.

در آستانه روز جهانی زن، ما از همه زنان آزاده جهان می‌پرسیم:

آیا خون زنان و دختران ایرانی، خون انسان نیست؟

آیا امنیت و کرامت زن، ارزشی جهانی نیست؟

و آیا سکوت در برابر ظلم با حقیقت عدالت سازگار است؟

ما از همه زنان، اندیشمندان، فعالان اجتماعی و وجدان‌های بیدار جهان می‌خواهیم که فراتر از مرزهای سیاسی و رسانه‌ای، در کنار حقیقت و عدالت بایستند و اجازه ندهند رنج زنان و کودکان بی‌گناه در سکوت گم شود.

زن ایرانی ایستاده است؛

با ایمان، با آگاهی و با امید.

و این ایستادگی، روایت زنده ملتی است که در برابر ظلم سکوت نمی‌کند.

26%
74 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 258 نفر

  • حاجی سلطانی. مجید

  • سوده نجفی

  • علی پازوکی

  • محمد مهدی خزایی

  • سعید کردی

  • زهرا آقایی

  • لیلا اسماعیل نژاد

  • حمیده دالایی

  • زهرا الف

  • علی محمدی

  • آذر فرکوش

  • سیدامیرمحمدحسینی سنگنو

  • حاج حمید

  • سید مهدی شیرمردی

  • علی طالبی

  • مریم پاسالار

  • محسن مرداسی

  • هاجر شیری

  • Mahdieh Fanakhosro

  • مروارید شجاعی

  • منصوره میرزایی

  • معصومه میرزایی

  • هانیه میکاییل زاده

  • امید بیات

  • جریان عقلانیت انقلابی

  • مبینا میرزائی

  • احمد علایی

  • یه بنده خدایی

  • ملیکا صفوی

  • بهاره شریفی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات