مقام محترم وزارت کار و رفاه اجتماعی؛
جناب آقای احمد میدری
با سلام و احترام،
ما بازنشستگان تأمین اجتماعی کشور که سالها عمر خود را در راه خدمت به میهن و سازندگی صرف کردهایم، اکنون در دوران بازنشستگی با مشکلات جدی معیشتی مواجه هستیم. با توجه به پرداخت حقوق خرداد ماه ۱۴۰۵ با احکام جدید، متأسفانه طبق روال سنوات گذشته با عدم پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت مواجه شدهایم و سازمان تأمین اجتماعی همچنان طبق روال سنوات گذشته وعده پرداخت آن در آینده را میدهد. لذا مهمترین درخواست ما پرداخت هر چه سریعتر معوقات متناسبسازی و کمک به حفظ قدرت خرید قشر عزیز و محترم جامعه است که تاکنون عملی نشده است.
تورم و گرانیهای روزافزون فشار زیادی بر زندگی بازنشستگان وارد کرده و تأخیر در پرداخت این مطالبات به جهت مشکلات پرداخت اقساط معوقه بانکی، اجاره مسکن و بدهیها وضعیت را برای ما دشوارتر کرده است. لذا از آن مقام محترم درخواست داریم دستور فرمایید تا مسئولان ذیربط پرداخت تمام و کمال و هر چه سریعتر معوقات بازنشستگان را در دستور کار قرار داده و برنامهای دقیق و زمانبندی مشخص برای تسویه این مطالبات اعلام نمایند، همچنین از تکرار این تأخیرها در آینده جلوگیری شود، چرا که جامعه بازنشستگان مقابل این فشار گرانی و ابرتورمها کمر خم کرده و تابآوری این وضعیت را ندارد و امیدوار است مسئولین مربوطه با اجرای کامل قوانین، عدالت و شأن بازنشستگان را حفظ نمایند.
ما امضاکنندگان این کارزار، خواستار اقدام سریع و جدی برای حل این مشکل هستیم و امیدواریم مسئولین محترم با درک وضعیت معیشتی ما، پاسخگوی این خواسته قانونی باشند.
با سپاس و احترام؛
جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی

بحث و گفتگو