درخواست اجرای آزمون‌های لغوشده اختیاری و با احتساب نمره نهایی برای تمام دانش‌آموزان کشور

#اختیاری_کردن_آزمون

درخواست اجرای آزمون‌های لغوشده اختیاری و با احتساب نمره نهایی برای تمام دانش‌آموزان کشور

دکتر کاظمی
وزیر آموزش و پرورش

دکتر امانی
دبیر شورای آموزش و پرورش

دکتر فولادوند
رئیس سازمان ارزشیابی

ریاست سازمان سنجش

ستاد عالی آزمون‌ها

ضمن عرض سلام و خسته‌نباشید خدمت مسئولین عزیز کشور، پیرو دستورهای صادرشده در رابطه با لغو امتحانات در استان‌های جنوبی کشور، ما دانش‌آموزان کل کشور تقاضایی از شما مسئولین عزیز داریم که در ادامه مطرح می‌شود.

از شما خواهشمندیم آزمون‌ها در پایه یازدهم، یعنی آزمون ادبیات و آزمون‌های بعد از آن که در چهار استان کشور لغو شده‌اند، هنگام برگزاری در زمان جدید، امکان این موضوع فراهم باشد که دانش‌آموزان سراسر کشور در این آزمون‌ها به‌صورت اختیاری بتوانند شرکت کنند و هر نمره‌ای را که دریافت کردند به عنوان نمره نهایی در نظر بگیرید برای یکسان‌سازی و ترازسازی عادلانه.

و در ادامه از شما خواهشمندیم آزمون‌ها در پایه دوازدهم، یعنی آزمون سوم و آزمون‌های بعد از آن که در چهار استان کشور لغو شده‌اند، هنگام برگزاری در زمان جدید، امکان این موضوع فراهم باشد که دانش‌آموزان سراسر کشور در این آزمون‌ها به‌صورت اختیاری بتوانند شرکت کنند و هر نمره‌ای را که دریافت کردند به عنوان نمره نهایی در نظر بگیرید برای یکسان‌سازی و ترازسازی عادلانه.

با تشکر از تلاش‌های روزافزون شما عزیزان
درخواست جمعی از دانش‌آموزان سراسر کشور

96%
4 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 958 نفر

  • علیرضا کریمی

  • کوهیار قاسمی

  • کوثر محمودی

  • سجاد گودرزی

  • نوشین میرزایی

  • توت فرنگی

  • مبینا بهزادی

  • هلن دغاغله

  • امیرعباس امیرحایلو

  • رضا همتی

  • پوریا جهانگرد

  • زهرا بابا

  • جواد خادمی

  • Helen hoomani

  • پارسا احمدی

  • رها امیری

  • کیمیا اذرخش

  • نرگس حمدیان

  • طاها محمدی

  • نرگس مشکان فراهانی

  • نیما ناصری

  • مهدی بني سعید

  • زهرا امیری

  • هستی بازارخاک

  • فاطمه حسینی

  • زهرا حیدری

  • مونا کریمی

  • نگین اسدی

  • محمد بنیامین

  • درسا علویان فر

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات