⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست معافیت بند غدد به‌جای اعصاب و روان برای افراد ترنس (تاکید بر محدودیت‌های شغلی)

درخواست جلوگیری از تغییر ساعت در روز اول فروردین و حمایت از مصوبه مجلس

#نه_به_تغییر_ساعت

درخواست جلوگیری از تغییر ساعت در روز اول فروردین و حمایت از مصوبه مجلس

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای رئیسی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، جناب آقای قالیباف

سلام علیکم
با تقدیم احترام به عرض می‌رساند خبر مخالفت مجلس با تغییر ساعت رسمی کشور و تصویب لایحه‌ای در این زمینه و اطلاع‌رسانی آن از رسانه‌ها موجبات خوشحالی ملت ایران را فراهم نمود اما در کمال تأسف مخالفت شورای محترم نگهبان و رد این مصوبه موجبات ناامیدی و نارضایتی مردم را به دنبال داشت.
تغییر ساعت رسمی کشور در روز اول فروردین در چندین سال گذشته نه تنها ارزش و بهره‌ای نداشته بلکه موجبات درگیری اعصاب و روان مردم را در شروع به کار مردم در اول روز در پی داشته و بحث جدید و قدیم ساعت در قرارهای مردم روان ملت را آشفته کرده است. از طرف دیگر در پایان روز که هنوز هوا تاریک نشده ساعت جدید از ۹ گذشته و مردم مجبورند سریع به محل سکونت مراجعت کنند و این باعث تعطیلی زودهنگام بازارها شده و بر این اساس اثرات منفی بر کسب و کارها داشته و بر اقتصاد و تولید و رونق آن اثرات صد درصد منفی و مخرب داشته و موجبات ناراحتی و نارضایتی کسبه را نیز به دنبال دارد.
با توجه به اینکه تمام تلاش‌ها بر پایه رونق تولید و کسب و کارها نهاده شده و تمام کارشناسان این عرصه بر اثرات منفی تغییر ساعت اذعان دارند خواهشمند است هرچه سریع‌تر نسبت به تصویب قطعی این مصوبه و جلوگیری از تغییر ساعت اقدام فرمایید.
لازم به توضیح است که ابتکار تغییر ساعت متعلق به غربی‌ها بود و بعد از آنکه آثار مخرب آن را در اقتصاد و کیفیت زندگی خود مشاهده کردند سال‌ها پیش آن را کنار گذاشتند اما در کشور ما هنوز بر استمرار آن اصرار می‌ورزند که امیدواریم با امضای ملت شریف ایران این قائله بی‌سود و بلکه مضر خاتمه یابد.

با تشکر فراوان

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 138 نفر

  • سیده مریم حسینی

  • سید واسع سجادی

  • سید فاتح سجادی

  • سید سعدی سجادی

  • محمدعرفان محمدی

  • عزیز کرمی

  • عبدالکریم عزیزی

  • ارمان محمودی

  • عماد رسایی فرد

  • امید محمدی

  • پیام کنعانی

  • پیام صادقی

  • سمیرا قادری

  • عاطفه امینایی

  • بختیار غریبی

  • فرزین ناصری

  • باسط سجادی

  • کمال محمدی

  • فرزین ناصری

  • سرکوت قادری

  • هیمن مجیدی

  • سجاد محمدی

  • آرزو سجادی

  • میلاد کریمی

  • اشکان احمدیان

  • خالد صادقی اصحاب

  • حمید مومن زاده

  • حسین ساعدی

  • سید میلاد حسینی

  • سید فایق سجادی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات