اعتراض به افزایش قیمت شهریه دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها

#اعتراض_به_افزایش_شهریه_دانشگاه

اعتراض به افزایش قیمت شهریه دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها

ریاست محترم و مسئولان محترم مؤسسه آموزش عالی اسرار

با سلام و احترام؛

با توجه به اطلاعیه امور مالی در خصوص پرداخت مبلغ علی‌الحساب شهریه نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۶–۱۴۰۵، ما جمعی از دانشجویان نسبت به مبلغ تعیین‌شده و نحوه دریافت آن اعتراض و درخواست بازنگری داریم.

طبق اطلاعیه منتشرشده، دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی ملزم به پرداخت مبلغ ۷ میلیون تومان و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ملزم به پرداخت مبلغ ۱۰ میلیون تومان به‌عنوان علی‌الحساب اولیه شهریه شده‌اند.

با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و مشکلات مالی بسیاری از دانشجویان و خانواده‌های آنان، تأمین چنین مبلغی در ابتدای شروع فرایند انتخاب واحد برای بسیاری از دانشجویان دشوار و حتی غیرممکن است.

بسیاری از دانشجویان، علاوه بر شهریه، هزینه‌های دیگری مانند رفت‌وآمد، مسکن، خوراک و سایر مخارج زندگی را نیز دارند و دریافت یک‌باره مبلغ نسبتاً بالا در ابتدای کار، فشار مالی قابل‌توجهی به آنان وارد می‌کند.

لذا خواهشمندیم مسئولان محترم مؤسسه، با در نظر گرفتن شرایط دانشجویان، نسبت به کاهش مبلغ اولیه پرداختی یا تعیین شرایط مناسب‌تر برای پرداخت شهریه اقدام فرمایند تا دانشجویان بتوانند بدون نگرانی و فشار مالی شدید، فرایند انتخاب واحد و ادامه تحصیل خود را انجام دهند.

امیدواریم درخواست جمعی دانشجویان مورد توجه و بررسی قرار گرفته و تصمیمی اتخاذ شود که شرایط مالی و توان پرداخت دانشجویان نیز در آن در نظر گرفته شود.

با تشکر و احترام
جمعی از دانشجویان مؤسسه آموزش عالی اسرار

52%
48 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 26 نفر

  • یونس بسکابادی

  • محمد صادق پورعلی

  • یونس شریف زاده

  • محمدجواد سلیمانی منش

  • مصطفی سلیمی

  • محمد فلاح

  • حسین احمدی کیا

  • ابوالفضل خلیلی

  • معین رشیدی

  • امیررضا کاجگیر

  • جیسون لوو

  • رضا مشهدی

  • زهرا حسنی

  • سید محمد علی صندید

  • نجم حیدری

  • مهدی کارگرنژاد

  • معصومه گهرویی

  • صدیقه صفری

  • فاطمه عسکری

  • ناهید براتلو

  • فاطمه مسگری

  • محبوبه فرخ زاد

  • اسفندیار قربی

  • هاجر محمودی

  • فاطمه حبیب زاده

  • سیده رضوان مقدس

بحث و گفتگو

رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات