⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست برگزاری مجازی آزمون زبان دانشجویان دکتری در شرایط ناپایدار کشور

درخواست برخورد با عوامل قرارداد با مارک ویلموتس

#ویلموتس

درخواست برخورد با عوامل قرارداد با مارک ویلموتس

وزیر محترم ورزش و جوانان

سلام و عرض ادب
فدراسیون فوتبال و تعدادی از عوامل وزارت ورزش و جوانان وقت قراردادی با مارک ویلموتس بستند که از آن به عنوان یکی از برترین قراردادهای فوتبال ایران یاد شد. این قرارداد به صورت سالانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار یورو با تیم ملی ایران بود. این در حالی است که ویلموتس در باشگاه بعد از قرارداد با ایران به نام راجا سالانه قرارداد ۴۸۰ هزار یوروی داشته است و با مقایسه این عدد با قرارداد ایران چیزی حدود ۱ میلیون ۷۰۰ هزار یورو تفاوت نشان می دهد.
این در حالی است که کشور عزیزمان ایران در سال های گذشته تحت شدیدترین تحریم های اقتصادی بوده و تمامی ورزش کشور با مشکات بودجه و حتی مشکل تأمین بودجه اعزام جوانان و آیندگان این خاک روبه‌رو بوده است.
البته که هم اکنون رئیس وقت فدارسیون دوباره کاندید حضور در ریاست فدراسیون نیز می‌باشد. این بسیاری از کارشناسان و متخصصین ورزش کشور را به فکر فرو برده است که چگونه تاییدیه یکی از اصلی ترین افراد قرارداد ترکمانچای ویلموتس صادر شده است.
ما از شما تقاضا داریم با امضای این کارزار اعتراض خود را نسبت به اقدامات و آینده ورزش کشور و جوانان عزیزمان اعلام نمایید تا این مبالغ از بیت‌المال پرداخت نشود بلکه مسببین این قرارداد موظف به پرداخت مبلغ و طلب بخشش از ملت شریف ایران شوند.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1258 نفر

  • هوتن واثق

  • زهره اميري امیری

  • حامد قهرمانزاده

  • آرمین امانتی

  • محمدرضا سلمانی

  • زهرا شریعتی

  • آکو حیدرزاده

  • غزاله قدومی زاده

  • اسماعیل خادمی

  • امید توجه

  • اکبر بالسینی

  • محسن رایج

  • Vahid محمدی

  • فرناز ملک پور

  • زینب سادات موسوی

  • شیراک دیلانچیان

  • علی تقی پور

  • صابر صفرزاده

  • بابک‌ اکبری

  • پریسا علی پور

  • صبا حریری

  • محسن محمدی

  • محمدرضا نورمحمدی

  • فرهاد میرانی

  • احسان چکنه

  • مجید قاسم زاده

  • حسین ربیعی

  • امیرحسین پیرخلیلی

  • سید محمد ساداتی

  • مازيار حاتمي

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات