درخواست جلوگیری از ایجاد تبعیض درخصوص دستمزد پرسنل بانکها

#دستمزد_پرسنل_بانکها

درخواست جلوگیری از ایجاد تبعیض درخصوص دستمزد پرسنل بانکها

جناب آقای دکتر محمد علیجانی
نماینده محترم مردم شهرستانهای رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی


با سلام و تحیات الهی
احتراماً به استحضار عالی می رساند، پیرو مذاکرات شفاهی و عطف به نامه تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۲ در خصوص دستمزد حقوق و مزایای کارکنان شریف بانک ملی ایران در مقایسه با حقوق و مزایای کارکنان بانک مرکزی و سایر بانک ها، بدین وسیله اشعار میدارد:
به چه دلیل حقوق و مزایای این دو بانک دولتی و سایر بانک‌ها نسبت به هم تفاوتی فاحش و چشمگیر دارند؟ 
در حالیکه حجم کاری پرسنل بانک ملی ایران نسبت به سایر بانک‌ها و بانک مرکزی نه تنها کمتر نیست، بلکه بیشتر هم هست و حتی برخی از کارهای بانک مرکزی از جمله حسابهای دولتی که از وظایف اصلی بانک مرکزی است، بانک ملی به‌عنوان نماینده وی انجام می‌دهد، و شایسته نیست میان این دو بانک دولتی و سایر بانک‌ها تبعیض و تفاوت مضاعف باشد.
از آنجاییکه خدمات ارزشمند بانک ملی ایران در گذشته و حال زبانزد خاص و عام است و پیشرو در ارائه خدمات و عمران آبادانی کشور و نیز مشارکت در ساخت مدارس، مساجد و سایر کارهای خیرخواهانه همواره گام های موثری برداشته است، و در سخت ترین شرایط مملکت همانند کوه استوار و ایستاده گی نموده است.
و حتی در زمان ویروس منحوس کرونا که بیشترین سازمانها و ادارجات تعطیل و نیمه تعطیل بودند این بانک ملی ایران بود که در خط مقدم جبهه همچون ستاره‌ای فروزان میدرخشید و به مردم شریف خدمات ارائه میداد و در این راه نیز در اثر کرونا《کووید ۱۹》متاسفانه جمع کثیری از کارکنان صدیق این بانک جان خودشان را از دست دادند، و شهید شدند، و بچه هایشان یتیم و بی سرپرست ماندند و حالیه خانواده های آنان زندگی سختی را میگذرانند.
با توجه به این همه از خودگذشتگی و فداکاری کارکنان شریف این بانک دیگر روا نیست، بین بانک ملی و بانک مرکزی و سایر بانکها تفاوت و تبعیض قائل شوند.
لذا از نماینده محترم استدعا می‌شود به طریق ممکن در این خصوص ورود نموده و نسبت به احقاق حق کارکنان بانک ملی ایران با مسئولین مربوطه و ذی ربط در میان گذاشته، و با صدای شیوا و رسا که همیشه دارید در صحن مجلس فریاد ذی حق و حق طلبانه برآرید، تا به یاری خداوند بزرگ، این مشکلات و معضلات تبعیضی بوجود آمده بر طرف، و همسان‌سازی کارکنان و عدالت اجتماعی جاری و محقق گردد.

با تقدیم احترام فراوان


19%
81 درصد مانده تا قرار گرفتن در لیست پیگیری ویژه کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 5698 نفر

  • سیده مریم حسینی

  • پدرام سلیمانی

  • جعفر اکبرنژاد اشکلک

  • عدنان کاظمی

  • یحیی مصطفایی

  • علی انصاری نژاد

  • محمد رضا کلانتری

  • علی امینی

  • علی اکبر صادقی پور

  • غلامی آسوبار

  • حمید خاکی

  • فریدون قربانی

  • ابوالفضل فهیمی

  • احمد رصامی

  • هادی کاظم نژاد

  • پرویز باصولی

  • علیرضا حسنی کندسری

  • عبدالرضا رمضان نژاد

  • یاسر دلاور

  • غلامرضا صادق پور آجی بیشه

  • رضا اقبال

  • وحید شهریاری

  • رضا کارگرپور کماکلی

  • احمد عبداللهی نژاد

  • مریم حبیب زاده

  • علی دارش

  • سید محمد گلریز

  • صیاد رمضانی

  • حسن حقیقت نژاد

  • محمد شریفی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات