⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست توقف کاشت درخت کاج و استفاده از آن برای ساخت مداد

درخواست اجرای قانون مصوب و ابلاغی تبدیل وضعیت استخدام خانواده ایثارگران در گروه فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و سایر شرکت‌ها

#تبدیل_وضعیت_استخدام_ایثارگران_گروه_فولادمبارکه

درخواست اجرای قانون مصوب و ابلاغی تبدیل وضعیت استخدام خانواده ایثارگران در گروه فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و سایر شرکت‌ها

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
ریاست محترم سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران
وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
ریاست محترم دیوان عدالت اداری
ریاست محترم دیوان محاسبات کشور
ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور
استانداران محترم هرمزگان و اصفهان
مدیرعامل محترم گروه فولاد مبارکه

با سلام

احتراما خواهشمنداست با عنایت ویژه به بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۰ و بند (و) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و همچنین با امعان نظر به صراحت ماده ۲ قانون خدمات رسانی به ایثارگران بند(الف)، کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرائی، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و ملی شده تحت پوشش و یا مدیریت دولتی اعم از اینکه دارای قوانین و مقررات خاص باشند و یا نباشند، و بند(ب) سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و شرکت‌ها و مراکز تولیدی و توزیعی و خدماتی که تحت پوشش قانون کار یا مقررات تأمین اجتماعی و قوانین خاص هستند می‌باشد، همچنین در راستای شفاف‌سازی مدیریت و مالکیت دولتی یا غیر دولتی بودن گروه فولاد مبارکه براساس گزارش هیئت محترم تحقیق و تفحص گروه فولاد مبارکه با توجه به بندهای قانونی الف و ب ماده ۲ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، مجموعه فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان و سایر شرکت‌های زیر مجموعه با مدیریت دولتی باشد یا غیردولتی، در زمره شرکت‌های مشمول اجرای قانون تبدیل وضعیت استخدام از پیمانی و شرکتی به رسمی قطعی طبق بندهای قانون فوق بوده، ولی همچنان شاهد هستیم با بهانه‌های متعدد، عدم تمکین و مقاومت در اجرای قانون مصوب و ابلاغی مجلس انقلابی و ولایی شورای اسلامی و دستگاه‌های نظارتی و اجرایی در گروه فولاد مبارکه حاکم می‌باشد.

متاسفانه بنا به اظهارات مدیران ارشد فولاد مبارکه، گروه فولاد مبارکه هرگونه تبدیل وضعیت استخدام خانواده شهدا و ایثارگران را منوط بر برگزاری آزمون و استفاده از سهمیه ایثارگری می‌داند، لذا این موضوع با اصلاحیه و استفساریه ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور و بند (و) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور طبق نظریه کمیسیون محترم اجتماعی مجلس شورای اسلامی، نظریه معاونت پارلمانی سازمان اداری و استخدامی کشور، گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با نظریه شماره ۲۴۰۱۸۱۹۰ شورای نگهبان و همچنین مطابق با دادنامه شماره ۲۸۲۶ مورخه ۲۸ /۱۴۰۰/۱۰ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، مبنی بر تبدیل وضعیت استخدام خانواده ایثارگران بدون آزمون و بدون استفاده از سهمیه در دستگاه‌ها، موسسات و شرکت‌های دولتی و غیر دولتی مشمول ماده ۲ قانون خدمات‌رسانی ایثارگران و قانون فوق با اظهارات مدیران محترم گروه فولاد مبارکه کاملاً مغایرت دارد.
لذا از گروه فولاد مبارکه که از آن به‌عنوان مولود انقلاب نام برده می‌شود انتظار می‌رود با اجرای قانون تبدیل وضعیت استخدام خانواده ایثارگران از پیمانی به رسمی قطعی در شرکت فولاد هرمزگان، زیر مجموعه گروه فولاد مبارکه و سایر شرکت‌های گروه طبق بند (الف) و بند (ب)ماده ۲ قانون خدمات‌رسانی به ایثارگران و قانون بودجه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ موافقت فرموده و دستورات لازم را صادر فرمایید.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 208 نفر

  • لیلا ذوالفقاری

  • هادی رنجبر

  • مهسا حسینی

  • پوریا سلیمانی

  • پویا هوشمندنیا

  • عطا پورحسین عربانی مقدم

  • آیت پارسا

  • عقیل علیزاده قوچانی

  • یوحنا موسی پور گلستانی

  • جواد افشاری نیا

  • پژمان خسروی

  • احسان پارسا

  • شهاب نوشیدی

  • عظیم دودوی

  • پرویز هوشمند نیا

  • محبوبه مقدسی

  • مجید محمدی نوکابادی

  • اصغر نورالهی

  • جاریه حسین زاده

  • سعید گلشن

  • پدرام حلمی پورعباسی

  • وحید خوشوقتی

  • زهرا دانایی

  • اکبر آریایی

  • ملیحه فراهانی

  • حامد حامد

  • احسان قجری بامری

  • مسعودمومنی نسب

  • نسیبه شهیدی

  • حدیثه چراغی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات