⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست پاسداشت زبان و پوشش ایرانی

در خواست ایجاد امکان برای بازگشت به سوال قبل در آزمون‌های دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

#امتحانات_مجازی

در خواست ایجاد امکان برای بازگشت به سوال قبل در آزمون‌های دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

باسمه تعالی

معاونت محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه،
جناب آقای دکتر دهقان؛

با عرض سلام
ضمن تشکر از اقدامات حضرتعالی و مجموعه دست‌اندرکاران معاونت آموزشی در پیگیری مطالبات دانشجویی در طول ترم جاری که به دنبال شرایط خاص کرونایی ایجاد شده بودند، همانطور که مستحضرید به موجب توصیه‌ی ستاد استانی مقابله با کرونا و تصمیم مسئولین امر دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، امتحانات پایانی دانشگاه به صورت مجازی برگزار خواهند شد.
بنابراین نیاز به برنامه‌ریزی برای شرایط جدید آزمون مجازی بود که این مهم در خرداد ۱۳۹۹ با ارائه‌ی شیوه‌نامه‌ی آزمون‌های الکترونیک علوم پزشکی ارومیه به وقوع پیوست.
ولی طبق یکی از بندهای این شیوه‌نامه (بند ۸ ماده‌ی ۴ شیوه‌نامه‌ی برگزاری آزمون‌های الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ارومیه مصوب خرداد ۱۳۹۹) امکان بازگشت به سوال قبلی وجود ندارد.
با توجه به این که بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی تبریز امکان بازگشت به سوال قبل را برای دانشجویان فراهم کرده‌اند، و همچنین مشکلات عدیده‌ای که با اجرای این بند برای دانشجویان پیش خواهد آمد، از جمله:

۱. احتمال قطع یا مشکلات اتصال اینترنت حین آزمون که در این صورت با توجه به عدم امکان بازگشت به سوال قبل قسمت زیادی از سوالات از دست خواهد رفت

۲. طبق نرم آزمونی دانشجویان، برای مدیریت زمان سوالات دشوارتر و سوالاتی که در پاسخ به آن‌ها اطمینان کامل نداریم در پایان پاسخ داده می‌شوند و سوالاتی که تسلط بیشتری بر آن‌ها وجود دارد در ابتدا پاسخ داده می‌شوند. ولی با اجرای این بند این امکان از بین رفته و با یک فضای مبهم روبرو خواهیم بود که نمی‌دانیم سوال بعدی آسان‌تر است یا دشوارتر و مدیریت زمان نیز معنای خود را از دست خواهد داد.

لذا ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه خواستار اصلاح این بند و ایجاد امکان بازگشت به سوال قبلی هستیم، تا حقوق دانشجویانی که صادقانه و با تلاش خود به دنبال کسب نمره‌ی مطلوب هستند صرفاً به خاطر شرایط پیش آمده تضییع نگردد.
پیشاپیش از بذل عنایت شما کمال امتنان را داریم.

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 987 نفر

  • علي راه ور

  • میلاد قویدل

  • سودا فرزانه

  • آرمین محمدی

  • محمدعلی آقازاده

  • رقیه قربانی

  • صبا آریافر

  • مهسا فرجی

  • جامی امین الاسلام زاده

  • یاسین مدنی

  • آروین قادرپناه

  • زهرا عباسی

  • وحید روحی

  • آیرین کریمی

  • پریسا حسینی کیا

  • هادی فرشباف

  • اکتای آجی کناری

  • سیدعلی سیدرضائی

  • مسعود علیزاده

  • ثمین یاوری

  • پروانه احمدی

  • فاطمه دلیری

  • سوران سمیعی

  • نگین محبوبی

  • علی حیدری

  • صدیقه حاج محمدی

  • ساحل عبدلی

  • نسیم متین

  • جوادمحمدپور

  • هانیه حاج احمدی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات