درخواست پذیرش پزشکان در رشته‌های تخصصی به‌عنوان ضرورت جامعه‌ی امروز ایران

#تخصص_پزشکان_سلامت_جامعه

درخواست پذیرش پزشکان در رشته‌های تخصصی به‌عنوان ضرورت جامعه‌ی امروز ایران

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

رئیس جمهور محترم کشور ایران و ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

سلام‌علیکم

احتراما نظر به گستردگی رو به افزایش علوم پزشکی و لزوم تخصصی عمل کردن پزشکان به دلیل عدم امکان تسلط پزشک عمومی بر تمامی جنبه‌های رشته‌های پزشکی، خواهشمند است سیستم آموزش پزشکی کشور متناسب با نیاز جامعه‌ی امروز ایران طراحی شده و هر دانشجوی پزشکی به عنوان متخصص آینده کشور در نظر گرفته شود و در دوران تحصیل در مقطع پزشکی عمومی، استعداد و علاقمندی ایشان در تخصص خاص شناسایی گردد و آموزش‌ها در راستای دستیابی به تخصص طراحی شود؛ بدیهی است این موضوع نه تنها به مفهوم عدم توجه به دانش کافی پزشکان نیست بلکه بر آموزش مؤثر، مفید و کاربردی پزشکان و نظارت کامل بر صلاحیت علمی ایشان در راستای تأمین سلامت جامعه تأکید ویژه دارد. به یاد داشته باشیم دانشجویان پزشکی، از جمله دانش‌آموزان ممتاز وزارت آموزش و پرورش کشور و جزء نفرات برتر کنکور سراسری رشته‌ی تجربی هستند و روا نیست که بعد از اتمام دوران تحصیل بسیار طولانی نتوانند شغل مناسب و متناسب با استعداد و آن همه زحمت داشته باشند و جامعه نیز از خدماتی که فرزندانش می‌توانند ارائه دهند محروم گردد. بدیهی است این مهم در مورد پذیرفته‌شدگان کلیه‌ی رشته‌های دانشگاهی دیگر نیز قابل تعمیم می‌باشد و همه‌ی فرزندان ایران باید در خدمت مردم و کشور ایران باشند.

رقابتی که در حال حاضر بین شرکت کنندگان آزمون دستیاری وجود دارد موجب شده بسیاری از همکاران ناچار شوند ماهانه مبلغ هنگفتی در حد یک میلیون تومان و بیشتر صرفاً به مشاوران پرداخت نمایند! با وجود متقاضیان کثیر تخصص، هر چقدر هم که تلاش کنیم در نهایت چون تنها تعداد محدودی در آزمون دستیاری پذیرفته می‌شوند، عده‌ی زیادی ناچار به شرکت در آزمون برای سال‌های پیاپی می‌باشند و این منوط به حمایت‌های خاص از جانب خانواده‌ها می‌باشد و حقیقتاً همه‌ی خانواده‌ها قادر به صرف چنین وقت و هزینه‌ای نمی‌باشند.

آیا این درست است که بیشتر دانش‌آموزان ممتاز رشته‌ی تجربی کشور را به سمت پزشکی بکشانند و بعد دو سوم آنها را در بیابان استیصال و درماندگی رها سازند؟ اگر این عدالت است، دیگر حرفی نداریم!

با تقدیم احترام و سپاس و امید به عنایت و رسیدگی جنابعالی و سایر مسئولین محترم کشور

12%
88 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 117 نفر

  • جواد دوست محمدیان

  • ناهید نبی‌زاده

  • شهربانو حاجی زاده فلاح

  • پیام سبحانی

  • ازاده دربندی

  • الهام انصاری

  • سید شهاب الدین وکیلی

  • پریوش موبد

  • فخری موبد

  • عصمت موبد

  • امیرحسین قانعی

  • قدسی موبد

  • حسن فرویل

  • فروغ نبی‌زاده

  • شهرزاد مولوی

  • محمدمهدی قربی

  • أنیس اسدی

  • فریده رضوان

  • تورج نبی زاده

  • حسین ارزنگ زاده

  • فاطمه نبی زاده

  • بابک افروخته

  • الهه موسوی

  • حنیفه نظری

  • سمیرا پرکی برنا

  • امیرفرهمند کاهریزی

  • معین باقری نقره دهی

  • مجتبی اکبریان

  • فرزاد نبی زاده

  • افسانه نبی زاده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات