⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و نحوه اجرای فوق‌العاده خاص در وزارت بهداشت
◻️ اعتراض به تبعیض و افزایش ۷۵ درصدی انحصاری حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم
◻️ درخواست ترمیم حقوق کارمندان دولت در نیمه دوم سال

درخواست لغو قانون جدید احتساب سربازی در سوابق خدمتی کارکنان دولت (بند «ذ» ماده ۲۸ برنامه هفتم)

#نه_به_محاسبه_گران_سربازی

درخواست لغو قانون جدید احتساب سربازی در سوابق خدمتی کارکنان دولت (بند «ذ» ماده ۲۸ برنامه هفتم)

بنام خدا

رئیس محترم جمهور
جناب آقای دکتر پزشکیان

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
جناب آقای قالیباف

با سلام و احترام،

احتراما به استحضار می‌رساند که در گذشته، خدمت سربازی در شرایطی بسیار سخت، در مکان‌های جنگی، جنگ‌زده، مرزی و یا با آب و هوای نامساعد، با حقوقی ناچیز که حتی کفایت مایحتاج معمولی سرباز را نمی‌داد، به مدت دو سال سپری شد. این خدمت سربازی دور از خانواده و برای پاسداری از میهن عزیزمان جمهوری اسلامی ایران بود. برخی افراد نیز پیش از سربازی رزمنده و یا ایثارگر بودند و سپس به خدمت مقدس سربازی پیوستند. اکنون، بعد از گذشت سال‌ها از آن دوران، قوانین تصویب‌شده جدید به نوعی ناامیدی و دلسردی در دل این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این قوانین، تصویب محاسبه مدت خدمت سربازی و اضافه شدن آن به سوابق خدمتی و کاری افراد و پرداخت بیمه‌ای صندوق‌های بازنشستگی بر اساس آخرین حکم کارگزینی و استخدامی است. این قانون بدون اخطار و آگاهی قبلی لازم‌الاجرا شده و موجب شده که افراد برای محاسبه دو سال خدمت سربازی، مبالغ زیادی (بیش از ۱۵۰ میلیون تومان) پرداخت نمایند، در حالی که در قانون قبلی این محاسبه بر اساس اولین حکم کارمند بود و مبلغ کمتری داشت.

در شرایط سخت اقتصادی و بعضاً با وضعیت جسمی و روحی ناتوان افراد در شرف بازنشستگی، فراهم کردن چنین مبالغی واقعاً زجرآور و دردناک است. بنابراین، کارمندانی که در شرف بازنشستگی هستند و قصد احتساب مدت خدمت سربازی به سوابق خدمتی خود را دارند، خواستار لغو حکم مندرج در بند "ذ" ماده ۲۸ قانون برنامه ۵ ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر محاسبه کسورات بازنشستگی بر اساس حکم حقوقی زمان واریز می‌باشند.

خواهشمند است که در این مورد اقدامات لازم مبذول فرمایید.

اطمینان از حسن نظر جنابعالی در این امر باعث مزید امتنان و موجب سرور قشر عظیمی از کارمندان دولت خواهد شد.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 925 نفر

  • امید حسینی زاهدان کارمند

  • سید نورالدین رضوی فسا کارمند

  • اسماعیل زارع پور فسا پرستار

  • احمدرضا حداد فسا فوریت های پزشکی

  • رضا صوفی منفرد برازجان فرهنگی ۳۱۳۸

  • مینا دانا فسا کارمند

  • لیلا همایون شیراز وکیل دادگستری

  • محمد شکوهیان فسا اورژانس

  • سعید امیری مرودشت وکیل

  • فرشاد شکوهی فسا فوریت پزشکی

  • مرتضی یوسفی فسا پرستار

  • عبدالحمید اسدی پور داراب تکنسین فوریتهای پزشکی

  • محمد غمخوار فسا فوریت های پزشکی

  • احسان دستان فسا تکنسین فوریت های پزشکی

  • مسعود جوکار

  • مرتضی قلندری زاهدشهر کارمند

  • مهدی امیرخانی .فسا هیات علمی

  • فرنوش فرهمند اصفهان بیمه

  • کاظم حسینی ده سروی فسا وزارت بهداشت

  • احسان جمالزاده خیرابادی هرمزکان اپراتور لیفتراک

  • محسن میرزایی فسا راننده

  • وحید عباسی فسا پرستار

  • فرزاد ستوده بندرعباس خدماتی

  • رسول اسدی مراغه کارمند

  • مجتبی بکری فسا کارشناس فوریت های پزشکی

  • ایوب روستائی فسا کارمند ۱۱۵

  • محمد جواد قاسمی زاده فسا پرستار

  • مهدی اکبری فسا پرستار

  • محمد رضا رازقی فسا پرستار

  • جواد حیدری نژاد فسا تکنسین فوریت های پزشکی

بحث و گفتگو

محمد مهدی تقی زاده : درخواست بررسی و لغو افزایش قیمت خرید حق بیمه خدمت سربازی) لطفا از کارزار فوق حمایت کنید و نشر دهید. https://www.karzar.net/211802
💬 پاسخ
محمد مهدی تقی زاده : (درخواست بررسی و لغو افزایش قیمت خرید حق بیمه خدمت سربازی) لطفا از کارزار فوق حمایت کنید و نشر دهید.
💬 پاسخ
علیرضا جعفرزاده : متاسفانه هرکسی هر چیزی دلش میخواهد کارزار جدیدی راه می اندازد.خب برادر گرامی شما خدمت سربازیتان را محاسبه نکنید ودوسال بیشتر خدمت کنید.
💬 پاسخ
محمد هادی قاسمی خواه در پاسخ به علیرضا جعفرزاده: متن نامه چیزه دیگه ای میگه!!
💬 پاسخ
س موسوی در پاسخ به علیرضا جعفرزاده: عزیز دل ! فحش و شتل و اردنگی سربازی نخوردی که بفهمی هر روزش یک سال میگذره! " یک پدر سوخته هایی می گوید که قند توی دل آدم آب می شود!"
💬 پاسخ
س موسوی : شعر شهید مصطفی نوروزیان@@ تا قطره خوني مي چكد از پيكرم# سرباز اسلامم، خميني رهبرم@ عشق خدا شور حسين بر سرم# سرباز اسلامم خميني رهبرم@ سرباز اسلامم ز حق آزاده ام# من دست بیعت با خميني داده ام@ خون شير مادر بر كف بنهادم# سرباز اسلامم خميني رهبرم@
💬 پاسخ
ریحانه پور سیدی : مخالفیم همه باید سربازی و خدمت کنند
💬 پاسخ
مصطفی امیری : بع نظرمن هم لازم است خدمت سربازی با هزینه کم جز سوابق محسوب شود
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات