اتحاد ملی برای خروج کامل ایران از پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT)

#خروج_از_NPT_و_OPCW

اتحاد ملی برای خروج کامل ایران از پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT)

جناب آقای دکتر قالیباف

ریاست محترم مجلس

با سلام و احترام،

ما، به نمایندگی بخشی از مردم، درخواست صریح و فوری خروج از پیمان منع اشاعه تسلیحات اتمی (NPT) را داریم.

این پیمان که سال‌ها بر کشور عزیز ما تحمیل شده، هیچ فایده‌ای برای ملت شریف ایران نداشته و حتی با وجود نظارت‌های نامشروع سازمان ملل و آژانس انرژی اتمی که با همکاری راهبردی با تروریسم هسته‌ای، دانشمندان و تأسیسات اتمی ایران را آشکارا تهدید، ترور، خرابکاری و در نهایت مورد هدف عملیات نظامی قرار داده‌اند، هیچ صلاحیتی برای ادامه همکاری حتی به‌صورت پادمانی را نیز ندارند.

ملت شریف ایران به این نتیجه رسیده‌اند که حتی عضویت در سازمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT) و سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی (OPCW) حتی امنیت که کمترین انتظار مردم ایران است را نداشته و با وجود نظارت‌های سرسختانه، آشکارا بدون مدرک و به‌سادگی ایران را متهم به ساخت تسلیحات اتمی می‌کنند!

وقتی ایران قرار است متهم به ساخت تسلیحات اتمی شود، چرا باید به عضویت سازمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT) ادامه دهد؟

با توجه به هیئت دولت ایران که همیشه از دیپلماسی برای مقابله با جنگ حمایت کرده‌اند، آیا دیپلماسی یا تحمل آژانس اتمی توانسته است اقدام نظامی راهبردی ژوئن ۲۰۲۵، حمله به تأسیسات اتمی ایران را بگیرد؟

آیا دیپلماسی واقعاً می‌تواند جلوی جنگ را بگیرد؟

ملت شریف ایران به این نتیجه رسیده‌اند که عضویت در پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT) و منع گسترش تسلیحات شیمیایی (OPCW) هیچ نفعی برای کشور ما نداشته و هرگز چه در پیشرفت علم هسته‌ای و چه در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به ما کمک نکرده است، بلکه ابزاری برای فشار، تحریم، اتهام، مانع‌تراشی، جاسوسی و اقدام نظامی خصمانه بوده است.

ایران اکنون تمام ۳ شرط مشروعیت داشتن تسلیحات اتمی و خروج از پیمان (NPT) را دارد:

۱. ایران کشوری است که کشوری ثالث، آشکارا به استفاده از تسلیحات اتمی و نسل‌کشی تهدید کرده است.

۲. ایران کشوری است که توسط کشورهای ثالث مورد تهاجم نظامی مستقیم قرار گرفته و تهدید عملیاتی و تهدید موجودیتی شده است.

۳. ایران کشوری است که مورد خصومت کشوری ثالث قرار گرفته که آشکارا دارای تسلیحات اتمی است و افزون بر آن، از آن استفاده کرده و هیچ مانع و ضمانتی برای تکرار مجدد استفاده از آن وجود ندارد.

۴. ایران برای بقا، نیاز مبرم به بازدارندگی تمام‌عیار هسته‌ای استراتژیک و تاکتیکی دارد.

اکنون که ما تنها کشوری در دنیا هستیم که در قالب پیمانی دیگر به نام برجام، نظارت هسته‌ای حتی فراتر از (NPT) را پذیرفته‌ایم، بهترین فرصت برای هم‌صدا شدن ملت ایران برای خروج کامل از (NPT) و مشروعیت یافتن افکار عمومی مردم جهان برای پذیرفته شدن ایران با تسلیحات اتمی پس از درگیری تمام‌عیار ماه ژوئن ۲۰۲۵ اسرائیل-ایالات متحده است.

ما ملت ایران هرگز از این موضوع کوتاه نخواهیم آمد.

تسلیحات اتمی و خروج از (NPT) و (OPCW)، موازنه امنیت و مقابله با نسل‌کشی و دکترین نابودی متقابل، حق مشروع و مسلم ملت ایران و هر ایرانی است.

با تشکر

5%
95 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 51 نفر

  • سیدمصطفی وحیدجلیلی

  • علی نجارکریمی

  • رضا صمدی

  • قدمعل کاظمی

  • حسین کرمی

  • علی کریمی

  • میثم امینی

  • مهدی عزیزی

  • علی کریمی

  • محمد راشیدی

  • محمد باقر قربانی

  • احمد لطفی

  • صالح زراعی

  • قدمعل کاظمی

  • امیرعلی صابری

  • سمانه کمیلی

  • علی کوچکی نژاد

  • محمدحسن جعفری ندوشن

  • صدیقه طاهرزاده

  • ساره براتی

  • عطیه شیری

  • علی شاهی

  • محمد حسن کوثری

  • جواد حسین نیا

  • میثم شعبانی

  • علی محمدی

  • Mahdi Barghamdi

  • شهاب عمادی کُر

  • سینا شکوهی

  • محمد معین میعادی

بحث و گفتگو

رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ
میثم شعبانی : درود برشما، از این کارزارحمایت شد. لطفا از کارزار حیاتی درخواست تغییر دکترین هسته ای، حمایت نمایید: https://www.karzar.net/302953
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات