درخواست حذف تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور سراسری ۱۴۰۵

#ایجاد_عدالت

درخواست حذف تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور سراسری ۱۴۰۵

بسمه تعالی

رئیس محترم جمهور

رئیس محترم سازمان سنجش آموزش کشور

وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام و احترام

ما، جمعی از داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۵، با توجه به اعلام رسمی تأثیر ۲۰ درصدیِ قطعی سوابق تحصیلی پایه یازدهم در کنکور پیش‌رو، مراتب نگرانی عمیق و اعتراض خود را نسبت به این تصمیم اعلام می‌داریم.

همان‌طور که مستحضرید، در کنکور سراسری سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی پایه یازدهم به‌طور کامل از تأثیر قطعی حذف شد و تنها تأثیر قطعی ۶۰ درصدیِ پایه دوازدهم مبنای سنجش داوطلبان قرار گرفت. این رویکرد باعث ایجاد فضای آرام‌تر، شفاف‌تر و عادلانه‌تری برای دانش‌آموزان شد. ما نیز، به‌عنوان داوطلبان کنکور ۱۴۰۵، انتظار داریم که همین روند منصفانه برای سال ما نیز ادامه یابد و تأثیر قطعی پایه یازدهم به‌طور کامل حذف شود تا عدالت آموزشی رعایت گردد.

با توجه به تمامی این موارد، از ریاست محترم جمهور و مسئولان محترم سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش تقاضا داریم که در این تصمیم تجدیدنظر فرموده و همچون کنکور ۱۴۰۴، تنها تأثیر قطعی ۶۰ درصدیِ پایه دوازدهم را در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ ملاک عمل قرار دهند و مقداری از استرس و نگرانی داوطلبان و خانواده‌هایشان کاهش یابد.

به امید رسیدگی و رعایت عدالت آموزشی.

با سپاس فراوان از توجه و درایت حضرات عالی.

40%
60 درصد مانده تا قرار گرفتن در لیست پیگیری ویژه کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 12089 نفر

  • مهدی فاتحی ۱۳۸۵

  • محمد رضا معهد 1386

  • فائزه نصیری 1382

  • شیوا خدابخشی 1383

  • تابان شجاعی 1386

  • الیزه حسنعلی زاده 1386

  • محمدعلی احدی ۱۳۸۴

  • پری معصومی ۱۳۸۵

  • رقیه کلاه کج 1384

  • سارا صحرابی زعبعب

  • عارفه مودی ۱۳۸۴

  • علی احمدی 6مرداد۱۳۸۳

  • حانیه رشیدیان 1385

  • ساره جوانمردی ۱۳۸۶

  • زینب میرزایی ۱۳۸۴

  • فائزه احمدی ۱۳۸۳

  • هانیه بخشی ۱۳۸۵

  • Narges fadaeipur 1384

  • مبینا پرهیخت 1383

  • پوریا احمدی 1384

  • مهسا شیخلر ۱۳۸۴

  • ستایش میرزایی 1387

  • بهاره جلالوند ۱۳۸۵

  • مهدیه محمدی ۸۲

  • سحر ولی پور ۱۳۸۴

  • سیده شیوا فاضلی ۱۳۸۵/۵/۲۰

  • آرمان عمری 1383

  • خدیجه یوسفی ۱۳۸۴

  • سهیل سعادت 1386

  • مبینا نوروزی ۱۳۸۶

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات