درخواست قانونی‌سازی حمل اسپری فلفل برای امنیت شهروندان

#حق_دفاع_مشروع

درخواست قانونی‌سازی حمل اسپری فلفل برای امنیت شهروندان

رئيس و نمایندگان محترم مجلس

رئیس محترم قوه قضائیه

با سلام و احترام

افزایش نگران‌کننده‌ی اخبار روزانه‌ی سرقت‌های خیابانی و تهدیدات جانی و گاه حتی قتل، به‌ویژه برای زنان و جوانان، باعث شده بسیاری از شهروندان در هنگام تردد احساس ناامنی کنند. در حالی‌که ابزارهای بازدارنده‌ی کم‌خطر مانند اسپری فلفل در بسیاری از کشورها قانونی است، در کشور ما حمل آن جرم تلقی می‌شود و این موضوع امکان دفاع مشروع و حداقلی را از مردم سلب کرده است.

ما امضاکنندگان این کارزار از مسئولان محترم نیروی انتظامی، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم با بازنگری قوانین، حمل و استفاده‌ی محدود و ضابطه‌مند از اسپری فلفل برای دفاع شخصی را قانونی کرده و دستورالعمل‌های لازم برای صدور مجوز و نظارت بر استفاده‌ی صحیح از آن را تدوین کنند. این اقدام ساده می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از جرم، کاهش آسیب‌های جسمی و روانی شهروندان و افزایش احساس امنیت عمومی داشته باشد.

با سپاس.

11%
89 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 114 نفر

  • علی ولی پور

  • حسام حنایی

  • نگار وصای

  • Tiva tafreshi

  • شهریار شاملو

  • آبان مرشدلو

  • هشام حنایی اهواز

  • ابوالفضل کشاورز

  • محمدرضا گنجی

  • احسان امینی

  • محمد حسین پور

  • رضا صمدی

  • محمد چراغی

  • مهدی عزیزی

  • هانا فلاح

  • پارسا p

  • حسین آلادینی

  • زینب امیدوار

  • سجاد حسینی سربیشه

  • هما نوری

  • آیناز الطافی

  • حمید سلطانی

  • عبدالرضا قیم

  • پریا اعرج خدایی

  • سونیا مشایخی

  • شهلا نایب پور

  • شاهین احمدی

  • علی محمدی

  • سمانه علیرضازاده

  • مجید توکلی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات