⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست رفع قطعی اینترنت و فیلتر در ایران

درخواست تعیین تکلیف طرح ساماندهی نیروهای شرکتی

#نیروهای_شرکتی

درخواست تعیین تکلیف طرح ساماندهی نیروهای شرکتی

بسمه‌تعالی

محضر مبارک مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

با عرض سلام و ادب و احترام؛

اینجانبانجمعی از نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های اجرایی کشور، مراتب گلایه و دغدغه خود را به استحضار می‌رسانیم. سال‌های طولانی است که موضوع ساماندهی و تعیین‌تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی در دولت‌ها و مجالس مختلف مطرح شده است، اما متأسفانه تاکنون هیچ اقدام قاطع و عادلانه‌ای برای پایان دادن به این بی‌عدالتی صورت نگرفته است.

دولت، مجلس و سازمان امور اداری و استخدامی کشور بارها وعده‌هایی در خصوص تبدیل وضعیت یا بهبود شرایط نیروهای شرکتی داده‌اند، اما نتیجه آن صرفاً وعده‌های تکراری، مصوبات بی‌نتیجه و بی‌توجهی به وضعیت معیشتی این قشر زحمت‌کش بوده است.

امروز در بسیاری از ادارات کشور، نیروهایی با کار یکسان و مسئولیت مشابه، اما با حقوق و مزایای نابرابر مشغول خدمت هستند؛ امری که با اصول اسلامی عدالت و با فرمایشات حضرت‌عالی در خصوص کرامت نیروی کار و رفع تبعیض مغایرت دارد.

نیروهای شرکتی با وجود سال‌ها تجربه و تلاش بی‌وقفه، نه امنیت شغلی دارند، نه امیدی به آینده‌ای روشن. در حالی که حقوق و مزایای آن‌ها حتی پاسخگوی ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی نیست.

به‌راستی نیرویی که ده سال یا بیشتر از عمر و جوانی خود را در خدمت نظام و مردم گذرانده و وظایف خود را با صداقت و تعهد انجام داده، چرا امروز نباید استخدام رسمی شود و از حداقل حقوق برابر و امنیت شغلی برخوردار باشد؟ آیا عدالت ایجاب نمی‌کند که زحمات چندین‌ساله این نیروها دیده شود و تفاوت‌های غیرمنصفانه پایان یابد؟

متأسفانه به نظر می‌رسد برخی افراد و جریان‌های سودجو در بدنه تصمیم‌گیری و اجرا، به‌جای حمایت از عدالت و معیشت نیروی کار، با منافع شخصی یا دیدگاه‌های ناعادلانه خود، مانع تصویب یا اجرای کامل طرح ساماندهی نیروهای شرکتی شده و در مسیر تحقق عدالت، تغییرات غیرمنصفانه‌ای ایجاد کرده‌اند. این رفتارها موجب دلسردی و ناامیدی نیروهای خدوم و متعهدی شده که سال‌ها به نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده‌اند.

از محضر حضرت‌عالی تقاضا داریم با دستور و رهنمودهای پدرانه و حکیمانه خود، مسئولان امر را به تصمیمی عادلانه و عملی در خصوص تعیین‌تکلیف نهایی نیروهای شرکتی و برقراری عدالت در پرداخت‌ها و وضعیت استخدامی ملزم فرمایید تا سفره‌ی این قشر خدوم و صبور بیش از این کوچک نشود.

با تقدیم احترام

و دعای خیر برای سلامتی و طول عمر با برکت حضرت‌عالی

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 153 نفر

  • علی بازگیر

  • Nima karimi

  • رحیم کاویاتی

  • حسین هاشمی

  • مجید ماچانلو

  • علی نیکنام

  • علی

  • حسن تقوی

  • عباس ماندنی پور

  • نورالله کدخدایی

  • امید علی بینا

  • آرمان لطیف پور

  • سعید نجفی

  • حامد ذاکری

  • محمدرضا کردپور

  • حسینعلی پورشمسی

  • محسن زحمت کش قیری

  • رضا زارعی

  • فاطمه جبذری جهرمی

  • فرزاد کوشایی

  • علی صابری

  • احسان پورحسین

  • اسماعیل بهرامیان

  • محمدزمان زمانی

  • وحید پورابراهیمی

  • مهدی انصاری

  • احمد فرنامی

  • اسماعیل سبحان پور

  • محمد خلیل گلکار

  • علیرضا سعیدپور

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات