درخواست ثبت روز درخت داری

#روز_درخت_داری

درخواست ثبت روز درخت داری

ریاست محترم جمهور

وزیر محترم جهاد کشاورزی

ریاست محترم سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور

با عرض سلام و ادب؛

همان‌طور که مستحضر هستید، هر روز شاهد از دست دادن درختان قدیمی و کهنسال و گونه‌های گیاهی در عرصه‌های طبیعی و مناطق مختلف سرزمینمان هستیم. این اتفاق نه تنها در اراضی ملی و حفاظت‌شده، بلکه در فضای شهری و عمومی نیز رخ می‌دهد و این نشان از ناآگاهی و ناآشنایی عموم مردم با مفهوم و ارزش درخت‌داری است.

هر ساله و در اواسط اسفند ماه، در هفته منابع طبیعی، میلیون‌ها اصله نهال توسط عموم مردم، مدیران و نیروهای دولتی و سران مملکت به‌صورت نمادین کاشته می‌شود؛ اما به دلیل عدم مراقبت و نگهداری در طول سال، اکثر آن‌ها خشک شده یا از بین می‌روند. همه ما امضاکنندگان این کارزار بر این باوریم که درختکاری بدون فرهنگ درخت‌داری کاری بی‌ثمر و بی‌نتیجه است و درخت‌داری بر درختکاری اولویت دارد. اگر عموم جامعه نسبت به این موضوع آگاهی و حساس نشوند، هر ساله منابع و سرمایه‌های ملی این سرزمین از بین رفته و علاوه بر بی‌نتیجه بودن برنامه‌های درختکاری، نوعی یأس و ناامیدی از این‌گونه فعالیت‌ها را به دنبال خواهد داشت.

در حالی‌که محافظت از درختان موجود چه در فضای شهری و چه در عرصه‌های عمومی و طبیعی به‌مراتب کم‌هزینه‌تر و آسان‌تر خواهد بود، همه ما در سال‌های گذشته شاهد از بین رفتن جنگل‌ها، مراتع و فضاهای سبز مناطق مختلف و متعاقب آن، آلودگی هوا، کاهش نزولات آسمانی و کمبود آب بوده‌ایم و اگر اقدام عاجلی در این زمینه صورت نپذیرد باید شاهد روزهای بدتری نیز باشیم.

از شما خواهشمندیم تا روزی را به نام درخت‌داری در تقویم ملی ایران بگنجانید تا با استفاده از ظرفیت‌های دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد، گروه‌های دوستدار محیط زیست، فعالین اجتماعی، کنشگران و داوطلبان، بتوان یک عزم ملی و همگانی را برای آگاهی‌رسانی عمومی و فعالیت‌های عملی و اجرایی در کل کشور ایجاد کرد تا شاید درخت‌داری نیز به مانند درختکاری جایگاه و ارزش خود را در بین اقشار مختلف جامعه پیدا کرده و به فرهنگ عمومی تبدیل شود. برای این روز، اول تیرماه را پیشنهاد می‌دهیم، چرا که این محدوده زمانی در اکثر نقاط ایران آغاز فصل گرم و زمان لازم برای آبیاری درختان و گیاهان است. مقارن شدن این روز با بلندترین روز سال و جشن تیرگان می‌تواند امکان استفاده از ظرفیت تاریخی و فرهنگی را نیز فراهم آورد و موفقیت آن را افزایش دهد.

به امید ایرانی سربلند و آباد.

درخت افکن بود کم زندگانی
به درویشی کشد نخجیربانی
نظامی

93%
7 درصد مانده تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 1865 نفر

  • علی کولیوند کرمانشاه آزاد

  • حیدر نجارلو روستای ویدر کارمند

  • علی ولی پور تهران آبمیوه فروش

  • جواد دوست محمدیان تهران داوطلب

  • محمدحسن میرزایی

  • حاجی سلطانی. مجید ایرانی. انسانیت مهم انسانیت است.

  • مهسا شفیع نیا فشم .....

  • بهار امیری کرمانشاه ازاد

  • محمد مهدی معدلی کرمانشاه آزاد

  • fahimeh amiri تهران خانه دار

  • عبدالقادر احمدی

  • علی اسکندری تهران کارمند

  • نعیمه امیری تهران منشی

  • بهرنگ امیری بروجرد کارمند

  • رامین خواجوی کرمانشاه مهندس

  • سحر رهائی کرمانشاه

  • آرش سلیمی کرمانشاه مهندس راه و ساختمان

  • سجاد ذره بینی کرمانشاه مهندس

  • فاطمه سلطانی کرمانشاه مربی کودک

  • عبدالله مرادی بلشتی کرمانشاه روزنامه‌نگار

  • مهین شمسی خانی کلاچای خانه دار

  • رئوف آذری سردشت فرهنگی

  • فراز امامی آل آقا كرمانشاه آزاد

  • پرستو ریاحی کرمانشاه فرهنگی( مدیر مدرسه )

  • سیما مومنی کرمانشاه آزاد

  • جلال صادقین کرمانشاه آزاد

  • دانش حسینی کرمانشاه ازاد

  • ترگل انوری نژاد تهران

  • محمد رضا ملکی کرمانشاه مهندس ساختمان

  • محمد ضابطی کرمانشاه مهندس عمران

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات