درخواست عدم اعزام حجاج به حج

#عدم_اعزام_به_حج

درخواست عدم اعزام حجاج به حج

باسم تعالی

نظر به شرایط جنگی کشور و شراکت علنی و خصمانه عربستان سعودی و همکاری همه‌جانبه این حکومت خبیث با دشمن آمریکایی-صهیونی، اعزام هموطنان به مراسم حج تمتع خطرات بسیاری بزرگی برای کشور در پی دارد؛ منجمله می‌توان به امکان شهید شدن و یا گروگان گرفته شدن این عزیزان اشاره کرد که علاوه بر به خطر انداختن جان این بزرگواران، اهرم فشاری بسیار خطرناک به دست دشمن می‌دهد.
در دین مبین اسلام هم اوامر واجب در صورت به خطر انداختن جان مسلمین یا ضرر زدن به حکومت اسلامی از وجوب ساقط می‌شوند و می‌توان انجام این فریضه مکرم را به سال‌های آتی موکول کرد.

از مسئولین ذی‌ربط تقاضا می‌شود کشور و هموطنان را در این خطر سهمگین قرار ندهند.

همچنین از هموطنان تقاضا می‌شود از رفتن به این مراسم خودداری فرمایند.

ان‌شاءالله تصمیمات لازم گرفته شود.
به امید موفقیت جبهه حق بر باطل و حضور هر چه زودتر در مکه مکرمه با راحتی، آسایش و احترام.

این مطالبه به خاطر استقبال بالا در لیست پیگیری‌های ویژه کارزار قرار گرفته و برای مسئولان و رسانه‌ها ارسال شده است. تعداد بیشتر امضا و تبلیغ این کارزار به ما برای پیگیری مؤثرتر کمک خواهد کرد. طبق قانون مسئولان موظفند به این کارزار پاسخ دهند.
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 103446 نفر

  • علی مسیبی

  • علی هادی‌مقدم

  • محمد صدرا ترشیزیان

  • محمد مهدی همت یار

  • علیرضا باقری

  • مصطفی هرندی

  • محمد حسن همتیار

  • محمد خلیل زاده

  • فاطمه باقری

  • منصور حسینی

  • فاطمه ملک پور

  • محمد علی همتیار

  • مرتضی همت یار

  • سارا رضایی

  • زهرا همت یار

  • عباس همت یار

  • بهنام خالدی

  • هادی همت یار

  • علی اکبر همتیار

  • معصومه همتیار

  • معصومه همتیار

  • باقر حیدری

  • زینب همت یار

  • نصرالله مرادی

  • حسن نجفیان

  • فروغ رضایی

  • نجیمه زارعان

  • فاطیما رحمانی

  • امیررضا ثقة الاسلامی

  • فاطمه نجفی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات