درخواست اجرای کامل قانون حالت اشتغال و احقاق حقوق جانبازان از سران سه قوه

#جانباز_تبصره_یک

درخواست اجرای کامل قانون حالت اشتغال و احقاق حقوق جانبازان از سران سه قوه

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
ریاست محترم قوه قضائیه
ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست اجرای کامل قوانین ایثارگری و رفع تبعیض نسبت به جانبازان حالت اشتغال و از کار افتادگی تبصره (۱)

با سلام و احترام،

ما جمعی از جانبازان حالت اشتغال و ازکارافتادگی تبصره (۱) و خانواده‌های آنان، این کارزار را برای مطالبه اجرای کامل قوانین مصوب کشور و رفع تبعیض‌های چند دهه گذشته راه‌اندازی کرده‌ایم.

بیش از سی سال از تصویب قانون حالت اشتغال در سال ۱۳۷۲ می‌گذرد؛ قانونی که با هدف حمایت از جانبازانی تصویب شد که به دلیل مجروحیت و ازکارافتادگی، امکان اشتغال عادی را از دست داده‌اند. با این حال، از همان سال‌های نخست، اجرای این قانون به‌صورت ناقص، محدود و همراه با تفسیرهای مختلف انجام شده و بسیاری از حقوق قانونی مشمولان آن به‌طور کامل محقق نشده است.

در سال ۱۳۹۱ نیز قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران به تصویب رسید تا بخشی از مشکلات و نابرابری‌های موجود برطرف شود. اما متأسفانه در بخش‌های مختلف این قانون، از جانبازان حالت اشتغال و ازکارافتادگی تبصره (۱) به‌صراحت نام برده نشد و همین موضوع در سال‌های بعد، به مبنایی برای محرومیت، محدودیت و تفسیرهای سلیقه‌ای در پرداخت حقوق و مزایای قانونی این قشر تبدیل شد.

امروز پس از گذشت دهه‌ها، بسیاری از جانبازان حالت اشتغال همچنان بخشی از حقوق و مزایایی را که سایر گروه‌های مشابه دریافت می‌کنند، دریافت نمی‌کنند یا به‌صورت ناقص دریافت می‌نمایند؛ در حالی که فلسفه تصویب قوانین ایثارگری، حمایت از کسانی بوده است که سلامت، توان جسمی و آرامش زندگی خود را در راه انقلاب اسلامی، دفاع از کشور و حفظ امنیت مردم فدا کرده‌اند.

در تمام این سال‌ها، جامعه جانبازان حالت اشتغال از تمامی مسیرهای قانونی استفاده کرده است؛ شکایت به دفتر مقام معظم رهبری، شکایت در دیوان عدالت اداری، مراجعه به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ماده ۱۶، سازمان بازرسی کل کشور، مرکز پژوهش‌های مجلس و سایر مراجع مسئول گرفته تا مکاتبه با عالی‌ترین نهادهای کشور؛ اما متأسفانه مشکل اصلی همچنان پابرجاست و اجرای کامل قانون همچنان به تعویق افتاده است.

سؤال ما از مسئولان کشور روشن است:

چگونه ممکن است قانونی بیش از سه دهه لازم‌الاجرا باشد اما حقوق قانونی مشمولان آن همچنان به‌طور کامل اجرا نشود؟

چرا هرگاه نوبت به اجرای حقوق جانبازان حالت اشتغال می‌رسد، بهانه‌هایی همچون بار مالی، کمبود اعتبار یا تفسیرهای محدودکننده مطرح می‌شود؟

چرا جانبازانی که به دلیل مجروحیت و ازکارافتادگی از چرخه عادی اشتغال خارج شده‌اند، باید برای دریافت حقوق قانونی خود سال‌ها پیگیری و دوندگی کنند؟

ما تأکید می‌کنیم که مطالبه ما نه سیاسی است و نه جناحی.

ما امتیاز ویژه نمی‌خواهیم.

ما فقط اجرای قانون را می‌خواهیم.

بر این اساس، مطالبات ما عبارت‌اند از:

۱. اجرای کامل و بدون تبعیض قانون حالت اشتغال مصوب سال ۱۳۷۲ برای تمامی مشمولان.

۲. رفع خلأها، ابهامات و تبعیض‌های ایجادشده نسبت به جانبازان حالت اشتغال و ازکارافتادگی تبصره (۱) در اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران.

۳. پرداخت تمامی معوقات و مطالبات انباشته‌شده ناشی از عدم اجرای کامل قوانین در سال‌های گذشته.

۴. اعمال کامل همسان‌سازی، فوق‌العاده‌ها، افزایش‌ها و تمامی مزایای قانونی بدون تفسیرهای محدودکننده.

۵. اعلام رسمی و شفاف دلایل عدم اجرای کامل قانون طی بیش از سه دهه گذشته.

۶. بررسی ترک فعل‌ها، قصورها و کوتاهی‌های احتمالی مسئولان و مدیران ذی‌ربط.

۷. تشکیل مرجع مستقل، شفاف و بی‌طرف برای رسیدگی به شکایات ایثارگران خارج از ساختارهای وابسته.

۸. ارائه برنامه زمان‌بندی مشخص و مکتوب برای اجرای کامل حقوق قانونی جانبازان حالت اشتغال.

ما از سران سه قوه انتظار داریم که به عنوان عالی‌ترین مسئولان اجرایی، قانون‌گذاری و قضایی کشور، به این مطالبه قانونی ورود کرده و برای پایان دادن به این بی‌عدالتی مزمن اقدام کنند.

ادامه این وضعیت، علاوه بر تحمیل مشکلات معیشتی و روحی بر جانبازان و خانواده‌های آنان، موجب تضعیف اعتماد عمومی به اجرای قانون و عدالت اداری خواهد شد.

ما بار دیگر تأکید می‌کنیم:

ما ترحم نمی‌خواهیم؛ حق قانونی خود را می‌خواهیم.

ما امتیاز نمی‌خواهیم؛ اجرای قانون را می‌خواهیم.

قانونی که تصویب شده است، باید به طور کامل اجرا شود.

با احترام

جمعی از جانبازان حالت اشتغال و ازکارافتادگی تبصره (۱)

«۳۴ سال انتظار برای اجرای کامل قانون؛ مطالبه ما فقط اجرای قانون است.»

«این مطالبه سیاسی و جناحی نیست؛ مطالبه اجرای قانون مصوب کشور است.»

62%
38 درصد مانده تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 1244 نفر

  • سیدمحمدرسول بهبهانی

  • سید سپنتا بهبهانی

  • سید صالح بهبهانی

  • هانیه محمدی

  • حمید محمدی

  • حسین محمدی

  • هما شیرازی

  • محی الدین ملازاده

  • فاطمه نوروزی

  • محمد رضا احمدیان

  • امیر معصومی

  • طهماسب فیض الهی

  • رضا نجف قلی

  • احمد لشکری

  • میرحسن افضلی

  • غلام حسن حاجیان نژاد

  • هادی هوشمند

  • مهدی قایدرحمتی

  • بهمن رستمی

  • فرهاد حیدری

  • جمشید مظفری

  • جعفر شعفی

  • فرنوش غفاری

  • حسین دفتری

  • سید رحمن حسینی

  • ای روزگار

  • زهرا برزنونی

  • کاظم عیسوند محمودی

  • ناصر شیدایی

  • حسن خدمتی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات