درخواست انتقام رهبر شهید انقلاب

#انتقام

درخواست انتقام رهبر شهید انقلاب

بیانیه رسمی ملت ایران

ما ۴۳ میلیون ایرانیِ حاضر در سراسر میهن و نیز میلیون‌ها هموطنِ عزیزی که توفیق حضور در مراسم باشکوه تشییع پیکرِ مطهر رهبر شهید و فرزانه‌مان را نیافتند، با قلبی مالامال از عزمی راسخ، یکصدا فریاد برمی‌آوریم.

جنایت بزدلانه و ناجوانمردانه‌ی رژیمِ جعلی و کودک‌کش صهیونیستی و ایادیِ استکباریِ آن، به‌ویژه شخص ترامپِ حرام‌زاده و جنایتکار، که به شهادتِ اسطوره‌ی بزرگِ جبهه‌ی مقاومت انجامید، ضربتی بس سنگین بر پیکر امت اسلامی بود.

ما، با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که وعده‌ی «انتقام سخت» را دادند و با تکیه بر عزم ملی خویش، خواستار هرچه سریع‌تر اجرای اشدّ مجازات برای قاتلان این شهید والامقام هستیم. ما انتقام این خون پاک را حق مسلّم خود دانسته و نابودی کامل رژیم غاصب و جنایتکار اسرائیل را به‌عنوان یک ضرورت تاریخی و آرمانی انکارناپذیر، از تمامی سطوح مسئولین محترم نظام و نیروهای مسلح دلیر کشورمان مطالبه می‌نماییم. خون این شهید عزیز هرگز پایمال نخواهد شد و راه پرافتخار او با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.

6%
94 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 3 نفر

  • منتقم خون رهبر شهيد

  • ايران ايران

  • مریم سادات موسوی

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات