درخواست تدوین سازوکار عادلانه و مرحله‌ای برای تبدیل وضعیت نیروها

#تبدیل_وضعیت_نیروها

درخواست تدوین سازوکار عادلانه و مرحله‌ای برای تبدیل وضعیت نیروها

ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور

موضوع: درخواست تدوین سازوکار عادلانه و مرحله‌ای برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قرارداد کار معین

با سلام و احترام

نیروهای شرکتی و قرارداد کار معین، بخش مهمی از بدنه اجرایی کشور را تشکیل می‌دهند و سال‌هاست در دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر نهادهای عمومی با تعهد، تخصص و مسئولیت‌پذیری در حال خدمت هستند. با وجود تجربه، تخصص و سال‌ها خدمت مؤثر، هنوز مسیر مشخص، عادلانه و زمان‌بندی‌شده‌ای برای ارتقای وضعیت استخدامی این کارکنان وجود ندارد و این بلاتکلیفی، دغدغه‌ای جدی برای آنان و خانواده‌هایشان ایجاد کرده است.

در روزهای سخت کشور، از جمله جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، این کارکنان همچون گذشته در محل خدمت خود حاضر بودند و اجازه ندادند ارائه خدمات عمومی دچار وقفه شود. در این میان، تعدادی از کارکنان دستگاه‌های اجرایی نیز در مسیر انجام وظیفه و خدمت به کشور به شهادت رسیدند و برگ زرین دیگری از ایثار و تعهد کارکنان دولت را رقم زدند.

نکته قابل توجه آن است که اجرای این سازوکار پیشنهادی، در مقایسه با جذب نیروهای جدید، بار مالی اضافی برای دولت ایجاد نمی‌کند و در عین حال موجب افزایش انگیزه، بهره‌وری و ارتقای کیفیت خدمات عمومی خواهد شد.

از جنابعالی درخواست می‌شود با تدوین یک سازوکار شفاف، عادلانه و مرحله‌ای، مسیر تبدیل وضعیت این نیروها بر اساس سابقه خدمت تعیین شود. پیشنهاد می‌شود:

۱. نیروهای شرکتی دارای حداقل ۵ سال سابقه خدمت مستمر، در صورت احراز شرایط قانونی، به قرارداد کار معین تبدیل وضعیت شوند.

۲. نیروهای قرارداد کار معین دارای حداقل ۱۰ سال سابقه خدمت مستمر، در صورت احراز شرایط قانونی، به استخدام پیمانی تبدیل وضعیت شوند.

۳. کارکنانی که هنوز سابقه لازم را ندارند، پس از رسیدن به حد نصاب سابقه و احراز شرایط قانونی، مشمول تبدیل وضعیت شوند.

این شیوه، ضمن رعایت عدالت، شایسته‌سالاری و حفظ حقوق کارکنان، یک مسیر روشن و قابل پیش‌بینی برای آینده شغلی نیروهای خدوم دولت ایجاد می‌کند و از بلاتکلیفی چندین‌ساله آنان جلوگیری خواهد کرد. همچنین موجب حفظ نیروهای متخصص و باتجربه در دستگاه‌های اجرایی و تقویت سرمایه انسانی کشور خواهد شد.

26%
74 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 13 نفر

  • ایمان هاشمی

  • ستار بهشتی

  • مریم میرزایی

  • محمد پارسا

  • صدیقه حاجی

  • حمزه ملازهی کهن ملک

  • عادل نیک نامی

  • حمیده رحمانی

  • آروین آقابابائی

  • آرزو قنبری ولاشانی

  • سجاد قاطعی زاده

  • مجید سیاوشی

  • محمدجواد متولی پور

بحث و گفتگو

نسیم جانان : ‎ ❤️❤️❤️❤️به نام پروردگار حی حاضر و‌ناظر۱۰۱۱ https://www.karzar.net/220443 ‎❤️❤️❤️⭐️⭐️ هموطن عزیز، برای آینده خودت و فرزندانت این رو بخون ⭐️⭐️ ❤️❤️❤️ https://www.karzar.net/220443 ‎💚🕊️🎒 سلام رفقا! می‌دونم این روزا خسته‌اید از وعده‌های توخالی، جنگ و بلاتکلیفی، اقتصاد خراب مشکلات معیشتی … ولی یه خبر تازه که در فضای مجازی راجع بهش صحبت شده خبر چیه؟ https://www.karzar.net/220443 ‎این که آقای سعید محمدی دورکی، تاجر بین‌المللی، ادعا کرده اسنادی از دارایی‌های ملک ایران داره به ارزش ۱۵۰۰ تریلیون دلار ‎حالا اگر بخواهیم سرانگشتی حساب کنیم این عدد رو با ۹۰ میلیون ایرانی تقسیم کنیم اونم تازه با دلار ۲۰۰۰۰۰ تومانی به هر نفر حدود ۱۶/۶ میلیون دلار می‌رسه! (یعنی نزدیک ۳ تا ۴ همت به تومان‌های امروزی). https://www.karzar.net/220443 ‎می‌گه با این اسناد، ایران رو قطب اقتصادی منطقه می‌کنه، طوری که تهدید آمریکا برامون بی‌معنی بشه و کشورمون رو به سمت صلح و ابرقدرتی ببره. حتی صراحتاً گفته اگر به هدف نرسه، آماده بالاترین مجازات‌هاست.دیگه چه تعهدی ازین بالاتر یکی برای ادعای خودش همچین تعهدی هم بده ؟؟ ‎حالا ما این خبر رو نه تأیید می‌کنیم، نه تکذیب ولی با این تعهد عجیب، به نظرمون حداقل یه بررسی کارشناسی ارزش داره نه؟ https://www.karzar.net/220443 ‎ عاقلانه بخواهیم فکر کنیم اینه که از مسیولین بخواهیم برای توانمندی ایشون درخواست بدیم از دکتر پزشکیان و دولت می‌خوایم که این موضوع رو با کارشناسان مستقل واکاوی کنن.چرا که اگر گفته های ایشون درست باشه→ همه نجات پیدا می‌کنیم.و اگرغلط باشه → فقط یه ادعا رو شفاف کردیم و هیچ ضرری نداره.پس بیا امضا کنیم و از مسئولان بخوایم قانوناً به این درخواست و توانمندی ایشون توجه کنن. ‎با امضات بهشون می‌گی: «ما مردم از هر فرصت شفاف برای نجات کشور و اقتصاد حمایت می‌کنیم.» ‎لطفاً امضا کن و برای همه بفرست 👇 ‎‏🔗 https://www.karzar.net/220443 ‎اگر راست باشه، تو کمک کردی این فرصت از دست نره؛ اگر نه، لااقل بی‌تفاوت و منفعل به عنوان یک ایرانی باغیرت نبودی. ‎برای ایران، برای خودت، برای بچه‌هات وایندگان که حق زندگی ازین خاک را دارند … همین حالا امضا کن! ‎مرسی که یک ایرانی باغیرتی 🌹 ‎(دوست و هموطن عزیز این متن فقط برای اطلاع‌رسانی و جمع‌آوری امضاست؛ نه تأیید ادعا، نه تکذیب. از دولت می‌خواهیم بررسی کند.
💬 پاسخ
محمد محمدی : خب قانون می گه برای تبدیل وضعیت باید ازمون بدهید همینطوری الکی استخدام کردن بدون طی کردن مراحل استخدام ناعادلانه است بیشتر این نیرو ها سفارشی وررانتی هستند وبا پارتی آمده اند والا چرا یک فرد عادی دیده نشده مثلا قراردادی بره فرمانداری مگر اینکه پارتیش کلفت بوده باشه دردناک که بیشترشون پولدارهستند وبه منایع قدرت وصل
💬 پاسخ
ایمان هاشمی در پاسخ به محمد محمدی: به نظر شما با این تعداد نیروهایی که هستند چیکار باید کرد؟ بعضی از قراردادی های در شرف بازنشستگی هستند و هنوز تبدیل وضعیت نشدند؟ با توجه به قانون همسان سازی حقوق شرایط مشابه با نیروهای رسمی دارند و در بعضی از دستگاه های در دست های مدیریتی نیز قرار دارند. بالاخره دولت باید تصمیم مشخصی بگیره یا تبدیل وضعیت از طریق سابقه یا برگزاری آزمون های داخلی برای احراز صلاحیت و یا اخراج کنه
💬 پاسخ
مهرسام : تا کی باید ناکامی را موفقیت بنامیم؟ امیر قلعه‌نویی در حالی از عملکرد خود دفاع می‌کند که بسیاری از هواداران معتقدند تیم ملی نه تنها پیشرفت نکرده، بلکه از نظر فنی نیز پسرفت داشته است. دستاوردسازی از نتایج ضعیف، معرفی نکردن نسل جدید، دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته و حتی بازیکنان بدون تیم، و در نهایت پایان جام جهانی بدون حتی یک پیروزی و بدون صعود به مرحله حذفی، پرسش‌های جدی درباره آینده تیم ملی ایجاد کرده است. فوتبال ایران با این همه استعداد، شایسته برنامه‌ریزی، جوان‌گرایی و پاسخگویی است؛ نه توجیه و بزرگنمایی نتایجی که رضایت هواداران را جلب نکرده‌اند. اگر شما هم معتقدید زمان تغییر فرا رسیده است، از کارزار درخواست برکناری امیر قلعه‌نویی حمایت کنید و آن را با دیگر هواداران به اشتراک بگذارید. https://www.karzar.net/335569
💬 پاسخ
آروین آقابابائی : دسترسی آزاد به اینترنت، حق همه ی مردم است؛ متأسفانه فيلترينگ گسترده در کشور مان، بسیاری از فرصت های شغلی را گرفته. 😔 https://www.karzar.net/324306 جهت رفع فیلتر تمامی شبکه های اجتماعی، ساختن آینده ای متصل تر، و بازیابی بسیاری از فرصت های شغلی که به سبب فیلترینگ از بین رفته اند، این کارزار را امضا کرده و از این مطالبه، حمایت کنید! #اینترنت_آزاد_برای_همه_مردم
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات