اعتراض شدید به رانت، تبعیض و استخدام‌های سفارشی فرزندان مقامات در وزارت نفت

#شفافیت_استخدام_وزارت_نفت

اعتراض شدید به رانت، تبعیض و استخدام‌های سفارشی فرزندان مقامات در وزارت نفت

به نام خداوند عدالت‌گستر

وزیر محترم وزارت نفت

و نهادهای نظارتی

با سلام و احترام

موضوع: اعتراض شدید به رانت، تبعیض و استخدام‌های سفارشی فرزندان مقامات در وزارت نفت

متأسفانه اخیراً اخبار و اسنادی در خصوص استخدام و به‌کارگیری فرزندان برخی مقامات و مدیران عالی‌رتبه در وزارت نفت منتشر شده است که احساسات بدنه زحمتکش صنعت نفت، پیشکسوتان و به‌ویژه جامعه معظم ایثارگران و فرزندان جانبازان را به‌شدت جریحه‌دار کرده است.

در شرایطی که هزاران تن از جوانان متخصص، فرزندان ایثارگران و فارغ‌التحصیلان نخبه کشور سال‌هاست در صف‌های انتظار اشتغال، قراردادهای موقت و بلاتکلیفی معیشتی به سر می‌برند، این‌گونه استخدام‌های سفارشی و رانتی، دهن‌کجی آشکار به قوانین عدالت اداری و حقوق تأییدشده ایثارگران است.

ما امضاکنندگان این کارزار، جمعی از کارکنان، ایثارگران، بازنشستگان و خانواده بزرگ صنعت نفت، مطالبات فوری خود را به شرح ذیل اعلام می‌داریم:

۱. شفاف‌سازی فوری: لیست تمامی استخدام‌ها و انتصابات منتسب به فرزندان و بستگان مدیران ارشد وزارت نفت.
۲. لغو فوری: هرگونه به‌کارگیری خارج از ضوابط قانونی و رانتی.
۳. ورود قاطع: سازمان بازرسی و نهادهای نظارتی به این پرونده و برخورد با مسببان.
۴. رعایت عدالت و اولویت: برای جوانان شایسته، فرزندان ایثارگران و متخصصان واقعی صنعت نفت در جذب نیرو.

صنعت نفت میراث‌دار خون شهدا و دسترنج کارگران و ایثارگران است، نه حیاط خلوت ویژه‌خواران. سکوت در برابر این تبعیض جایز نیست!

لطفاً با امضای این کارزار، از برقراری عدالت و حقوق قانونی فرزندان این مرز و بوم حمایت کنید.

نه به رانت در وزارت نفت، شفافیت در استخدام‌های نفت، استخدام عادلانه حق همه، شایسته‌سالاری در صنعت نفت، حمایت از حقوق ایثارگران

جمعی از ایثارگران، کارکنان و فعالان صنفی صنعت نفت

25%
75 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 254 نفر

  • علی ارشادنیا

  • سعید باقری

  • جواد صالح پور

  • فریبا نصرالاهی

  • رضا صالح پور

  • فریده دامن خورشید

  • محمد رحیم سلیمانی مقدم

  • زهرا گندم فشان

  • علی نواصرزاده

  • جمشید مکوندی

  • سیدعلی هاشمی اولیاءشمیران

  • فریبا پورهوشیاری

  • مرضیه سلطانی

  • مدینه پالیزوند

  • مرتضی ریحانی

  • مرتضی مهدی آبادی

  • شاپورشهنی حسین زاده

  • غلامحسین ریس قنواتی

  • جهانشاه احمدی بابادی

  • نادر عاشوری

  • فریدون مددی قلی پور

  • سیدمحمدعلی موسوی

  • مسعود کردانی

  • هوشنگ کرمخانی

  • مریم اسدپور

  • شهناز دوستی نژاد

  • علیرضا طلایی

  • رحبم سلامی

  • اشرف سیمامتین

  • پرویز قهرمانی

بحث و گفتگو

الهام رضایی : یکی از بزرگترین سموم در مدیریت یک کشور استفاده از افراد ناتوان و بی تخصص در مدیریت و انجام امور مهم و تخصصی هستش.در اکثر کشورها وجود داره اما به ندرت .در کشور ما به وفور شاهدش هستیم. متاسفانه وضعیت مملکت به شکلی هست که دولت و دو دستگاه دیگر مقننه و قضاییه تمام هوش و حواس شون به جنگ هست و مملکت رو رها کردن یا میشه گفت از دست شون دراومده.این وسط شرایط مهیا شده برای دوستان همیشه در صحنه.روزانه شاهد گزارش دستگاه های اجرایی در مورد استخدام نیروهای سفارشی هستیم.از تغییر مدیران گرفته تا استخدام نیروهای خدماتی مازاد. همه هم افراد امنیتی.در اداره ارشاد شهرستانی رییس اداره قدرت برخورد با خدماتش رو نداره.چون خدمات به جایی وصل هست و عملا مدیر رو تهدید میکنه. در سایر ادارات که در راس اونها شهرداری و وزارت نفت هست هم نیروهای مازاد و تحمیلی فراوان گزارش شده.در بخش روابط عمومی شهرداری بالای ۱۰ نفر معرفی شدن که نه مدرک تحصیلی دارند نه کار فرهنگی انجام دادن و نه فضا و منبع مالی کافی برای حضور شون هست. این افراد حضور شون باعث میشه سایر افراد هم با مشکل کار کنند.جو امنیتی و عدم مشارکت در کار و سمی کردن فضا و حتی تهدید دیگران از عمده مشکلات شون هست .این وضعیت در مورد آقازاده ها نیست.تمام موارد غیرقانونی رو در بر گرفته و همه هم از بی کفایتی دولت است.وفاق معناش شده باج دادن . به نوعی شاهد یک جور تغییر قدرت در شکل کشورداری و قانون اساسی هستیم.چند ماه دیگر دولت به خودش میاد میفهمه هیچی نیست . استفاده از یک کابینه ی رفاقتی و سالخورده و بی انگیزه همین میشه.وزیران و مشاوران حوصله و سواد انجام امور مشکل رو ندارند. شما وزیر آموزش و پرورش رو ببینید.نود درصد حرف و کردار در هدف راضی نگه داشتن یک سازمان خاص هست تا مجموعه ی زیر نظرش.در تمام سخنرانی ها بجای ارایه گزارش از عملکرد وزارتخانه ش مدام از جنگ و اضافه کردن فلان موضوع به کتاب درسی حرف زده.شما سخنرانی از این آقا نمیبینید که در اون گزارش کاری باشه.وزیری با سن بالا و رزومه ی ضعیف.بدبختی هم اینجاست که مثل جناب همتی ،جای بازنشسته شدن مدام جابهجا میشوند.یعنی دنبال این میرویم وزیر نفت رو عوض کنیم ،میبینیم عوض میشود اما میرود جای وزیر ورزش یا وزیر اقتصاد و بدتر در بدتر میشود.
💬 پاسخ
علی شیری : آزادی اینترنت https://www.karzar.net/324306
💬 پاسخ
علی شیری : اصلاح دانشگاه آزاد https://www.karzar.net/329434
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ
رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات