⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست کاهش سن دریافت گواهینامه خودرو از ۱۸ سال به ۱۵ سال

درخواست ایجاد دسترسی محلی از آزاد راه تهران-شمال به روستاهای سنگان و تالون

#روستای_سنگان_تالون

درخواست ایجاد دسترسی محلی از آزاد راه تهران-شمال به روستاهای سنگان و تالون

باسمه تعالی

جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام
حدود ۴۰ سال پیش آزادراه تهران-شمال کلید خورد و در حال حاضر قسمتی از این آزادراه مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. بومیان در این سال‌ها متحمل سختی‌های فراوانی شدند. جاده‌های پر پیچ و خم و باریک و صخره‌های سست، ریزش بهمن و... از نمونه‌های بارز مشکلات اهالی دو روستای سنگان و تالون و حتی روستاهای اطراف است که به شدت بر اقتصاد بومی منطقه و باغداری تأثیر منفی گذاشته است.
قسمت‌های زیادی از این روستاها در مسیر آزادراه قرار گرفت و مسیر رودخانه به مسیر آزادراه مبدل شد ولی هیچ مسیری به این دو روستا اختصاص داده نشده است. ما ساکنان روستاهای سنگان و تالون از توابع بخش کن تهران، به مدت ۴۰ سال ریزش کوه و آلودگی صوتی و... را تحمل و از مسیر خاکی و جاده‌های سست عبور کردیم تا با تکمیل این جاده اقتصاد و وضعیت اهالی بهتر شود ولی این دو روستا از کمترین امکانات هم برخوردار نشده‌اند.
دانش‌آموزان در زمستان به دلیل نبود مدرسه مقطع دبیرستان مجبورند از مسیرهای صعب‌العبور به دلیل ریزش بهمن، ریزش کوه و... از روستا به شهر سفر کنند. کارگران و کارمندان این روستا هم از این امر مستثنی نیستند. اقتصاد این روستا در گرو دسترسی محلی به آزادراه است.
ما اهالی روستای سنگان و تالون حق شرعی و قانونی خود می‌دانیم که دسترسی محلی جهت تردد از مسیر آزادراه تهران-شمال داشته باشیم و با امضای این کارزار، همیاری شما ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و سایر نمایندگان محترم را جهت تصویب این طرح خواستاریم.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 230 نفر

  • علیرضا فاضلی تالون

  • علی فاضلی روستای طالون بخش(کن)

  • علیرضا مشهدی روستای سنگان

  • سید حسین میری سولقان

  • پگاه دادگر تهران

  • حسین یاسری سنگان

  • فاطمه زهرا شاه بابایی سنگان بالا

  • میلاد اقابابایی سنگان

  • فاطمه یاسری تهران روستایه سنگان

  • مهدی ابوالقاسمی نفیس سنگان محله بالا

  • رقيه غفارى تالون

  • ضحی خانی تهران

  • یاسر کرمی سنگان

  • مجید رحیمی سنگان محل پایین

  • سید محمد جواد میرجعفری سنگان

  • میثم محمد حسینی سنگان بالا

  • زیبنده پاک گوهر تهران روستایه سنگان

  • کبری رحیمی سنگان

  • علی اویسی سنگان

  • حسین اویسی سنگان

  • روح الله گرجی سنگان

  • بانو فاضلی طالون

  • مصطفی خانبابایی سنگان محله بالا

  • محمدرضا برگی تهران

  • امیر حسین اقابابایی سنگان

  • شبنم رضوانی سنگان

  • پیمان گرجی سنگان

  • امید رحیمی سنگان

  • هاجر رحیمی سنگان

  • ناصر اقابابایی روستای سنگان

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات