درخواست نجات و احیای جان دریاچه ارومیه

#احیای_دریاچه_ارومیه

درخواست نجات و احیای جان دریاچه ارومیه

رئیس‌جمهور محترم منتخب مردم
جناب دکتر مسعود پزشکیان عزیز

با سلام؛

همانطور که می‌دانید، دریاچه ارومیه در میان دریاچه‌های جهان، ششمین دریاچه آب شور به حساب می‌آید که بزرگترین دریاچه ایران و بزرگترین دریاچه آب شور در خاورمیانه هم هست. همچنین این دریاچه باشکوه یکی از جاذبه‌های گردشگری ایران است که با بیش از ۱۰۰ جزیره کوچک و بزرگ صخره‌ای، محل استراحت و توقف پرندگان گوناگون مهاجری مانند پلیکان، فلامینگو، لک‌لک، کفچه‌نوک، اردک پیسه، چوب‌پا، اکراس، مرغ نوروزی و نوک خنجری هم محسوب می‌شود. ضمن اینکه هر ساله گردشگران و مهمانان داخلی و خارجی متعددی را میزبانی کرده و آن‌ها را با خاطره‌ای خوش به سمت دیار خود راهی می‌کند.

خشک شدن دریاچه ارومیه، خصوصاً در سال‌های اخیر، به یکی از دغدغه‌های اصلی تبدیل شده است و متأسفانه پیامدهای ناگوار فراوانی هم دارد. شاید ندانید که حوضچه آبریز این دریاچه ۵۱۸۷۶ کیلومتر بوده و ورودی‌های اصلی آب آن "سیمین رود"، "زرین رود" و "تلخ رود" یا "آجی چای" هستند. همچنین این منطقه به علت وجود دشت‌های زیادی مانند دشت تبریز، دشت ارومیه، دشت بوکان، دشت آذرشهر، دشت میاندوآب، دشت بناب، دشت نقده، دشت مهاباد، دشت پیرانشهر، دشت سلماس و دشت اشنویه، یکی از کانون‌های مهم و اصلی برای انجام فعالیت‌های دامپروری و کشاورزی به حساب می‌رود.

ولی در حال حاضر دریاچه ارومیه حال و روز خوبی ندارد و به دلیل افراط‌گری در برداشت کردن از آبخوان‌ها، همچنین سوء مدیریت، دست‌کاری در وضعیت طبیعی دریاچه و برداشت کردن بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی برای کشاورزی به صورت غیر استاندارد و غیر علمی، این دریاچه در بدترین حالت ممکن خود به سر می‌برد. خواهش من از شما رئیس‌جمهور محترم جناب دکتر پزشکیان این است که دریاچه ارومیه را احیا کنید و باعث نجات جان میلیون‌ها انسان بی‌گناه از عوارض مخرب خشک شدن دریاچه ارومیه بشوید.

71%
29 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 3560 نفر

  • حسن زمانلو(حِسان) کرج

  • جواد دوست محمدیان تهران

  • زین العابدین شکارلو خوی

  • رضا کاشف نیا ارومیه

  • امیرحسین رضازاده پلدشت

  • محمدحسن میرزایی کرمان

  • برادر کایکو ارومیه

  • اکبر غیبی ارومیه

  • برادر کایکو ارومیه

  • هنگامه تواهن اصفهان

  • بردیا فقیه شجاعی لاهیجان

  • محمد مالمیر همدان

  • مجید سعیدی تهران

  • مهران پوستی اصفهان

  • رحیم رئیس الساداتی ارومیه

  • سیاوش نجفیان تهران

  • سلیم شهبازی کرج

  • فاطمه رئیس الساداتی ارومیه

  • نوشین مرسولی تهران

  • علیرضا فاکهی خراسانی مشهد

  • فریده نجفیان اسلام آباد غرب

  • طاها جسری تهران

  • ریحانه از گیلان استان گیلان رشت

  • نبی اله بختگی

  • ملیحه یعقوبی راد تهران

  • زینب قشقائی تهران

  • عباس نلی نیا آستارا

  • حمید لطفی

  • محمد جواد شریفی ایرانشهر

  • مالک سلطانی کرمان

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات