درخواست تغییر موقعیت کارخانه سرب و روی زنجان

#انتقال_کارخانه_سرب_و_روی_استان_زنجان

درخواست تغییر موقعیت کارخانه سرب و روی زنجان

رئیس محترم سازمان حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران

سلام و عرض خسته‌ نباشید و آرزوی سلامتی؛

همان‌طور که مستحضرید، کارخانه سرب و روی استان زنجان نزدیک مرکز استان احداث شده و مشغول به فعالیت است.

ما مردم و ساکنین استان زنجان، به‌خصوص شهر زنجان (مرکز استان) و سایر مردم ایران، درخواست تعویق فعالیت کارخانه سرب و روی زنجان را برای مدتی معین به دلیل آسیب‌های غیرقابل جبران محیط‌زیستی و انتقال این کارخانه به دور از مناطق مسکونی به دلایل مذکور ذیل خواستاریم:

کارخانه سرب و روی استان زنجان که با فاصله کمی از مرکز استان قرار گرفته، موجب افزایش آلاینده‌ها در آب‌های زیرزمینی استان، به‌ویژه در آب‌های مورد استفاده در زمین‌های کشاورزی و همچنین موجب آلودگی هوای استان و افزایش باران‌های اسیدی و احتمال وقوع آن در استان شده است. تمامی این موارد عامل اصلی افزایش سرطان در استان به طور مستقیم به طوری که استان زنجان مطابق با آمار کشور، بیشترین تعداد بیمار سرطانی را در خود جای داده و آلاینده‌های آب و خاک که مورد استفاده محصولات کشاورزی در استان می‌شوند، موجب افزایش محسوس سرطان در کشور به طور غیرمستقیم می‌شوند.

ناگفته نماند که کارخانه سرب و روی استان در موقعیت فعلی نزدیک به مناطق مسکونی، با آسیب رساندن به لایه اوزون، بیماری سرطان را در استان افزایش خواهد داد.

از دیدگاه انسانی، دسترسی به آب و هوا و همچنین غذای مناسب، حق تمام جانداران کره خاکی از جمله بشر است و کارخانه سرب و روی استان زنجان آشکارا این حق را نه تنها از ساکنین استان زنجان، بلکه به‌صورت پنهان با آلوده کردن فرآورده‌های کشاورزی ارسالی به سایر نقاط کشور، مانع از رسیدن مردم ایران به حق خویش شده است.

لذا خواهشمندیم با توقف فعالیت این کارخانه در جایگاه فعلی و احداث کارخانه در موقعیتی دورتر از منازل مسکونی، این حق را به ما بازگردانید.

همچنین انتقال این کارخانه به موقعیت مناسب می‌تواند موجب کاهش آمار سرطان نه تنها در استان زنجان، بلکه در تمام نقاط کشور بشود.

56%
44 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 2810 نفر

  • احمد ابراهیمی

  • حیدر نجارلو

  • مسعود عسگری

  • احمد کریمی

  • محمدحسن میرزایی

  • زین العابدین شکارلو

  • زهره ربی فرد

  • حاجی سلطانی. مجید

  • حمیدرضا نجفی

  • شهروند ایرانی

  • علی محمدی

  • حسین هادی

  • محمد نجفی

  • مینا زلفی قواقی

  • لیلا مرادی

  • علی کریمی

  • معصومه باقری

  • سید علیرضا موسوی

  • سعید دوستی

  • محمو طوماری

  • رضا صمدی

  • محمد حسین محمدی

  • بیتا صالحی

  • امیر کوهستانی

  • زینب قرخلو

  • فاطمه بهرامی

  • محمد امامی

  • اسرا حبیبی

  • اسرا حبيبی

  • محترم کریمی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات