⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ نه به مذاکره با شیطان بزرگ

درخواست بررسی و جلوگیری از فساد برخی کارمندان جهاد کشاورزی اصفهان

#مبارزه_با_فساد_اداری

درخواست بررسی و جلوگیری از فساد برخی کارمندان جهاد کشاورزی اصفهان

وزیر محترم جهاد کشاورزی

رئیس محترم سازمان بازرسی

استاندار محترم اصفهان

با سلام،

احتراما به استحضار می‌رساند که طبق گزارشات، برخی از کارکنان جهاد کشاورزی استان اصفهان با سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود، اقدام به صدور مجوزهای ساختگی برای خاکبرداری و شن‌برداری به بهانه احداث استخر و اصلاح خاک کرده‌اند. همچنین، موارد متعددی از دریافت رشوه از خاکبرداران، فروش غیرقانونی خاک و همچنین اخذ مبالغ غیرقانونی از ویلاسازان و مجموعه‌سازان جهت تغییر غیرمجاز کاربری اراضی و تبرئه آن‌ها گزارش شده‌است.

متاسفانه سرمایه عده‌ای از تولیدکنندگان، کشاورزان و باغداران که حاضر به پرداخت رشوه نبوده‌اند نیز مورد تهدید و تخریب قرار گرفته‌است. علی‌رغم پیگیری‌های بسیاری از کارکنان شریف جهاد کشاورزی و مردم مالباخته اصفهان، به علت نفوذ برخی افراد فاسد، مانع از رسیدگی به اعتراض آنان شده‌اند و حتی تلاش‌هایی برای ساکت کردن و زندانی کردن معترضان صورت گرفته‌است.

نظر به اهمیت تولید ملی و امنیت شغلی فعالان حوزه کشاورزی، ما امضاکنندگان این کارزار از جنابعالی و سایر مسئولان عالی‌رتبه کشور درخواست داریم با قاطعیت نسبت به شناسایی و برخورد قانونی با عوامل فساد اداری مذکور و حفظ حقوق تولیدکنندگان و کشاورزان شریف منطقه، اقدامات مقتضی را به عمل آورید.

با سپاس

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 697 نفر

  • سید شهاب الدین وکیلی

  • جواد کیخا

  • امین موسوی

  • Popeh sharif

  • دلناز پاشایی

  • اشکان اقاسی

  • Reza Qoreyshi

  • شهین دوستانی

  • Aleieh Maheroonaghsh

  • حسام رفیعیان

  • مهسا مجیدی

  • آرش عرب احمدی

  • اعظم مردانی

  • سامان گلچین

  • فرزاد طیبی پور

  • امین احسانفر

  • ساره خردمند

  • عبدالرضا افشان

  • محمدرضا میجانی

  • مهدی جباری

  • سعید کریمی

  • مرضیه رحیمی

  • داود هوایی

  • محسن چترروز

  • حسین صادقی

  • الهام میرحسینی

  • ابوالفضل رسولی مهر

  • مهران سرداری

  • محسن کاظمیپور

  • محدثه احمدیان

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات