ریاست محترم قوه قضائیه
با سلام و احترام؛
مؤسسه مالی و اعتباری «افضل توس» به شماره ثبت ۱۳۲۳۲، از سال ۱۳۹۲ در حال تصفیه بوده است؛ بنابراین هرگونه فعالیت اقتصادی آن تخلف از قانون محسوب میشد. با این وجود، مدیران وقت مؤسسه بدون تصویب مجمع عمومی و برخلاف ضوابط قانونی، با مدیران بانک آینده وارد معامله شدهاند که متأسفانه در سال ۱۳۹۵ منجر به واگذاری مدیریت مؤسسه به بانک آینده گردید.
علیرغم پیگیریهای مکرر قضایی و اداری، تاکنون هیچگونه توجه و اقدام مؤثری نسبت به شکایات و مطالبات سهامداران صورت نگرفته است و هیئت تصفیه حاکمیتی از سال ۱۳۹۵ تا کنون، حتی یک گزارش عملکرد سالانه به سهامداران ارائه نداده است. این در حالی است که در طول تمام سالهای فعالیت مؤسسه، هیچگونه سودی به سهامداران پرداخت نشده و اکنون پس از دوازده سال پیگیری بینتیجه، حقوق جمع کثیری از سهامداران تضییع شده است.
لذا از آن مقام عالیقدر استدعا داریم دستور فرمایید:
-
ارزشگذاری دقیق داراییهای مؤسسه به نرخ روز انجام گیرد و کلیه قراردادهای مربوط به مزایدهها، با نظارت تیمی متخصص و در حضور نمایندگان منتخب سهامداران بازبینی شود.
-
املاک فروختهنشده و باقیمانده نقدینگی مؤسسه بر اساس حقالسهم قانونی میان ۸۶۴ سهامدار اصلی توزیع گردد.
-
در خصوص حدود ۵۶۰۰ نفر از صاحبان سهام زمین کشوری واقع در وکیلآباد مشهد که مالکیت و اسناد آن بدون رضایت سهامداران به نام بانک آینده منتقل شده است، دستور فرمایید فرآیند ابطال اسناد غیرقانونی و بازگرداندن مالکیت به صاحبان اصلی طبق موازین قانونی انجام پذیرد و حقوق مالکین بهطور شایسته پرداخت گردد.
سهامداران همچنین خواستار رسیدگی قاطع به تخلفات احتمالی مدیران سابق مؤسسه افضل توس هستند تا ضمن احقاق حقوق تضییعشده، اعتماد عمومی به نظام مالی و قضایی کشور بازسازی شود.
با امید به توجه ویژه حضرتعالی در صیانت از حقوق مردم و اجرای عدالت، پیشاپیش از حسن توجه و دستورات لازم شما سپاسگزاریم.
با احترام؛
جمعی از سهامداران مؤسسه مالی و اعتباری افضل توس
