درخواست مسدودسازی فوری خروجی پهنه آبی تالاب انزلی و تخصیص حق‌آبه تالاب

#تالاب_انزلی_خشک_شد

درخواست مسدودسازی فوری خروجی پهنه آبی تالاب انزلی و تخصیص حق‌آبه تالاب

سرکار خانم دکتر شینا انصاری،

معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

جناب آقای دکتر فرهاد حسینی طائفه،

مدیرکل محترم حفاظت محیط زیست استان گیلان

با تقدیم مراتب درود،

در پی آسیب‌های متعدد تالاب انزلی در سال‌های اخیر، معضل عقب‌نشینی دریای کاسپین و عدم تخصیص حق‌آبهٔ قانونی تالاب انزلی توسط شهرستان‌ها و روستاهای بالادست نیز موجب گردیده پهنهٔ آبی این تالاب در روزهای گذشته به‌صورت فاجعه‌باری خشک شود و کل آن به رودخانه‌ای کم‌عمق، بسیار آلوده و لجن‌زار تبدیل گردد. این زیست‌بوم که دارای اهمیت‌های استانی، ملی و جهانی می‌باشد، شوربختانه وارد فاز نابودی کامل گردیده و یک‌به‌یک ماهیان، پرندگان و سایر زیستمندان آن به سرعت در حال تلف شدن و انقراض می‌باشند.

از این‌رو، امضاکنندگان زیر به عنوان جمعی از اهالی روستاها، شهرها، صیادان، قایقرانان، کشاورزان، دامداران، کسبه، فعالان صنایع‌دستی، شاغلین اماکن اقامتی و پذیرایی در جایگاه ذینفعان و جامعه محلیِ غرب تالاب انزلی با همراهی گروهی از اساتید دانشگاه، متخصصان، فعالان و دوستداران محیط زیست و گردشگری استان گیلان و سراسر کشور درخواست می‌نماییم دستور فرمایید هرچه سریع‌تر نسبت به مسدودسازیِ فصلی و موقت خروجی پهنهٔ آبی غرب تالاب انزلی و همچنین تخصیص حق‌آبهٔ ۱۰۰ درصدی تالاب در تمامی ماه‌های تابستان جاری از طریق رودخانهٔ چافرود (یکی از ۱۰ رود اصلی تالاب) که توسط بعضی از روستاهای بالادست در دو شهرستان رضوانشهر و انزلی منحرف و به‌صورت غیرقانونی برداشت می‌شود، به قید اضطرار اقدام گردد.

شایان ذکر است در صورت عدم اقدام به‌موقع، تالاب انزلی که چندین نسل سرزمین آبا و اجدادی امضاکنندگان این درخواست می‌باشد و حوضهٔ آبریز آن مساحتی نزدیک به یک سوم کل گیلان و ۸ شهرستان رشت، شفت، صومعه‌سرا، فومن، ماسال، رضوانشهر، بندرانزلی و خمام را شامل می‌شود، در روزهای آینده به طور کامل نابود خواهد شد و در شرایط حساس معیشتی، اجتماعی، بهداشت و درمان کنونی جامعه، ذینفعان و سایر زیستمندان آن به دلیل کوتاهی برخی افراد و زیاده‌خواهی بعضی بهره‌بردارانِ غیرمستقیمِ این تالاب، آسیب جبران‌ناپذیری خواهند دید.

17%
83 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 166 نفر

  • آلن پطروسیان بندرانزلی پژوهنده و حفاظتگر حیات‌وحش

  • رضا مهدی آبکناری بندر انزلی اسکله تفریحی

  • Mit Dosti بندر انزلی کارمند

  • Mina Rezaee رشت کارمند

  • مهناز محسن زاده تهران

  • آوا شکرگزاری انزلی گرافیست

  • آریو صلح‌ جو بندر انزلی دانشجو

  • طاهره رضازاده بندرانزلی پرستار

  • مهشاد ترکاشوند بندرانزلی کارمند

  • ساعد آقائی بندر انزلی کارمند

  • علی فرزانگان بندرانزلی کارمند

  • پوپک هاشمی تهران خانه دار

  • محدثه توکلی نویری رشت کارشناس پژوهشی

  • زهرا انوشه کرج متخصص محیط‌زیست

  • امیررضا مطهری

  • مهدی وجدانی بندرانزلی بازنشسته

  • محمود آموزش بندرانزلی بازنشسته نیروهای مسلح

  • شهرداری شهر درچه اصفهان تهران اهواز درچه ارومیه یزد کرمان چهارمحال بختیاری

  • هانیه محمودی بندرانزلی گرافیست

  • علیرضا بلندی تهران کارمند

  • امین محمدی

  • مینا حسینی تهران

  • محمد دوست انزلی کارمند

  • پریا نشتا کرج دانشجو

  • مهدی پورهادی آبکنار بندرانزلی آزاد

  • عادل خنیاب نژاد بندرانزلی استاد دانشگاه

  • آرزو صیاد بندرانزلی فرهنگی

  • عادل کاظمی بندرانزلی مشاور املاک

  • حق شناس تهران آزاد

  • الهه رضائی خلیق لاهیجان بیکار

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات