درخواست بهبود وضعیت عفاف و حجاب دانشگاه‌ها

#دانشگاه_عفاف_حجاب

درخواست بهبود وضعیت عفاف و حجاب دانشگاه‌ها

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری؛
جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛
جناب آقای دکتر محمدرضا ظفرقندی

سلام علیکم؛

دانشگاه سنگر مقدس علم‌آموزی، رشد فکری و پرورش متخصصانی است که قرار است آینده‌سازان این مرز و بوم باشند.

ما جمعی از والدین دانشجویان سراسر کشور، فرزندان عزیزمان را با هزاران امید و آرزو و با اعتماد به فضای علمی، فرهنگی و اخلاقی آموزش عالی، راهی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور کرده‌ایم تا در محیطی امن، علمی، سالم و شایسته به کسب دانش بپردازند.

با این حال، متأسفانه مدتی است وضعیت فرهنگی، اخلاقی و پوشش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، به‌ویژه در برخی محیط‌های خاص دانشگاهی، موجب نگرانی عمیق و جدی خانواده‌ها شده است.

دانشگاه و محیط‌های آموزش عالی که باید کانون علم، اخلاق، رشد شخصیت، تعهد اجتماعی و آرامش روانی دانشجویان باشند، در مواردی با حاشیه‌های فرهنگی و ناهنجاری‌های رفتاری مواجه شده‌اند که نگرانی‌های تربیتی خانواده‌ها را دوچندان کرده است.

نگرانی امروز ما یک دغدغه سطحی یا مقطعی نیست؛ بلکه دغدغه‌ای جدی درباره سلامت فرهنگی و اخلاقی محیط مقدس دانشگاه، سلامت روان فرزندانمان، تمرکز علمی دانشجویان و آینده روحی و اخلاقی نسل جوان است.

لازم است جوانان این مرز و بوم، در محیطی سالم، اخلاق‌مدار و به دور از حواشی و مفاسد و ناهنجاری‌های رفتاری به فعالیت علمی و آموزشی بپردازند.

در تمام کشورهایی که به دنبال رسیدن به لبه علم و فناوری هستند، قوانین محکم و قابل توجهی برای حراست از محیط‌های علمی وجود دارد.

چرا که بر همگان آشکار است که فعالیت‌های علمی نیازمند همت ویژه، تمرکز و دوری از حواشی است و از طرف دیگر، علم روان‌پزشکی و علوم اعصاب اثبات کرده که برخی مسائل اخلاقی و رفتاری، موجب اخلال در این تمرکز و توجه ویژه می‌شود.

همچنین، دانشگاه‌های علوم پزشکی، علاوه بر رسالت علمی، نقش بسیار مهمی در تربیت نیروهای تخصصی نظام سلامت کشور دارند؛ افرادی که در آینده مستقیماً با سلامت و جان مردم سروکار خواهند داشت.

از این رو، توجه جدی به سلامت فرهنگی، اخلاقی و تربیتی این محیط‌ها، ضرورتی مضاعف دارد.

لذا ما، جمعی از والدین دغدغه‌مند و نگران دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور، از شما بزرگواران، به‌عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی حوزه آموزش عالی و آموزش علوم پزشکی کشور، مطالبه و درخواست داریم که با همراهی رؤسای محترم دانشگاه‌ها، اعضای هیئت علمی، مسئولان فرهنگی و نهادهای ذی‌ربط، اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهید:

۱. توجه جدی و بی‌اغماض به قوانین موجود دانشگاهی و نظارت دقیق و مستمر بر اجرای قوانین و آیین‌نامه‌های مصوب فرهنگی، اخلاقی و پوششی در کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور.

۲. اهتمام جدی به حفظ حرمت و شأن محیط‌های دانشگاهی و برخورد قاطع و بازدارنده با حرمت‌شکنی و رفتارها و پوشش‌های خارج از حد قوانین و عرف، چه از طرف دانشجویان و چه استادان.

۳. تلاش مجدانه و دغدغه‌مندانه برای فراهم‌نمودن محیطی امن، سالم و اخلاق‌مدار برای تحصیل، پژوهش و فعالیت‌های علمی دانشجویان و پیشگیری از گسترش مفاسد و ناهنجاری‌های فرهنگی و رفتاری در محیط‌های دانشگاهی.

۴. ایجاد سازوکارهای مناسب برای شنیدن دغدغه‌ها و نگرانی‌های خانواده‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت والدین در جهت ارتقای محیط فرهنگی و اخلاقی دانشگاه‌ها، به‌نحوی که خانواده‌ها نسبت به سلامت فضای آموزشی و تربیتی فرزندان خود اطمینان بیشتری داشته باشند.

امید است با تدابیر مدبرانه، قاطعانه و پدرانه جنابعالی و همکاری مسئولان محترم دانشگاه‌ها، دغدغه‌های به‌حق خانواده‌ها مورد توجه جدی قرار گرفته و کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور بار دیگر به معنای واقعی کلمه، محل تعالی علم، اخلاق، تخصص و مسئولیت‌پذیری اجتماعی جوانان این مرز و بوم باشند.

با احترام و تقدیر،
جمعی از والدین دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

16%
84 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 161 نفر

  • محدثه بنی فاطمه

  • اکرم شکوهی

  • سیده زهرا حصارکی

  • فاطمه رحمانی

  • زینب نظیفی

  • سمیه قربانی

  • زکیه سادات موسوی

  • دهقان مهدی

  • افسانه حسین نژاد

  • نجمه بیشمار

  • وحیده روانبخش

  • خدیجه گودرزی

  • بی بی سکينه موسوی

  • مهدیه کیان مهر

  • اسماعیل محمدی

  • سعیده زارعشاهی

  • علی خداپناه

  • فهیمه سادات موسوی

  • بی بی آمنه موسوی

  • زهرا قاراداغی

  • محمود جوادی والا

  • راضیه احتشامی

  • زهرا کریمی تبار

  • فرحناز کوه کن

  • خدیجه پرنوی

  • فاطمه ویسی

  • فرزان فتحی

  • زهره ملکی

  • هاجر فریدون وان سفلی

  • فرزانه دادخواه

بحث و گفتگو

علی شیری : رفع کامل فیلترینگ https://www.karzar.net/324306
💬 پاسخ
علی شیری : قانون، در ایرانِ امروز، باید در خدمتِ خواستِ مردم باشد، نه در برابرِ آن؛ و وقتی اکثریتِ این سرزمین، با شور و شوق، آزادیِ انتخاب را برگزیده‌اند، حجابِ اجباری، به عنوانِ یک قانونِ منقضی‌شده، دیگر جایی در دانشگاه، خیابان و هیچ‌گوشه‌ای از این خاکِ همیشه‌زنده ندارد؛ چون ایران، جایِ رقصِ انتخاب‌هایِ عاشقانه است، نه جایِ زنجیرِ تحمیل.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات