معیشت معلمان و افزایش حقوق فرهنگیان و فوق‌العاده خاص

#افزایش_حقوق

معیشت معلمان و افزایش حقوق فرهنگیان و فوق‌العاده خاص

با سلام و احترام و درود بر خون پاک تمام شهیدان ایران اسلامی به ویژه شهیدان فرهنگی و شهیدان مدرسه میناب

امام علی(ع): (لاَیَمْنَعُ الضَّیْمَ الذَّلِیلُ! وَ لاَیُدْرَکُ الْحَقُّ إِلاّ بالْجِدِّ).

《و حق جز با تلاش و کوشش به دست نمی آید》خطبه۲۹ نهج البلاغه!

رهبر عزیزما آیت الله سید مجتبی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران،

رئیس جمهوری عزیز ما جناب آقای دکتر پزشکیان،

رئیس مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر قالیباف،

وزیر محترم آموزش و پرورش

نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی

ضمن خداقوت و تقدیر و تشکر از مجاهدت ها و تلاش های شما برای کشور عزیزمان ایران اسلامی، ما فرهنگیان آگاه و همیشه در صحنه و صبور، هر چند شرایط کشور خاص هست و در مرحله حساسی از تاریخ قرار گرفته ایم که تمامی دشمنان ایران بر کشور ایران اسلامی هجوم آورده اند و به یاری خدا شکست خورده اند از شما درخواست‌های زیر را داریم که به صورت خلاصه نوشته می شود:

به زبان ساده:ما فرهنگیان فقط میخواستیم بگوییم هرچند شرایط کشور خاص هست ولی فکری به حال معیشت فرهنگیان کنید، فقط و فقط شرمنده خانواده خود هستند، گناه که نکردیم که شغل معلمی را انتخاب کردیم و با رتبه خوب کنکور به دانشگاه فرهنگیان آمدیم و حالا با کمترین حقوق فقط و فقط شرمنده خانواده و به فکر انصراف از آموزش و پرورش و کارگر شدن هستیم!

در قرن۲۱ ودر سال ۱۴۰۵ (۲۰۲۶) معلمان و فرهنگیان آگاه! هنوز به فکر معیشت و حق و حقوق خود هستند و بقیه مسئولین کشور نمی‌دانند آن پدر فرهنگی با چند فرزند و اجاره خانه و خرج مدرسه و دانشگاه(فاکتور از سفر و گردش و یک زندگی عادی) چگونه دارد زندگی خود را در این شرایط خاص اداره می‌کند و چگونه به فکر آموزش و پرورش دانش آموزان هست!!!

آیا وقت آن نرسیده که مانند سایر دستگاه ها و ارگان ها که داری حقوق و رفاهیات مناسب تری نسبت به فرهنگیان هستند یک نگاه ویژه عدالتی به معیشت و حقوق فرهنگیان داشته باشید که این دغدغه حداقلی فرهنگیان برطرف شود، خدا می‌داند خود فرهنگیان هم خسته شدند از بس به جای رسیدن به اصول زندگی باید همه اش درخواست رسیدن به معیشت و افزایش حقوق از مسئولین داشته باشند و نگاه جامعه نسبت به فرهنگیان و جایگاه و عظمت فرهنگیان و معلمان تغییر کرده و امید با حمایت های شما مسئولین جایگاه و شان فرهنگیان و معلمان به بالاترین حد خود در جامعه ایران اسلامی برسد.

مسولین عزیز، با انصاف و بدون سو گیری و با حسن نیت لطفاً به این جمله توجه کنید: اکنون و در این برهه ی تاریخی اگر قرار است افزایش حقوق، افزایش فوق‌العاده خاص و ارتقا در معیشت فرهنگیان و معلمان صورت بگیرد الان وقت آن است چون فردا دیر است و دیگر معلمان انگیزه ای نخواهند داشت و این می‌توانند به ضرر نسل های آینده و کشور عزیزمان باشد، و موج انصراف معلمان از آموزش و پرورش برای رفتن به شغل و کارهای آزاد شروع خواهد شد و آموزش و پرورش دچار چالش خواهد شد، امید که به فکر معلمان آگاه جامعه باشید!

خلاصه به زبان ساده گفتیم آنچه را باید می‌گفتیم امید که رسیدگی شود...

من الله توفیق 

75%
25 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 3766 نفر

  • پریسا حقگویان

  • باران محمدی

  • معلم آگاه

  • زهرا ابراهیمی

  • زهرا ظفری

  • محمد رضایی

  • فاطمه ترابی

  • سجاد فیلی

  • پروانه زارع عسکری

  • محمد گروهی

  • رزگار محمدی

  • حمید جابرزاده

  • حمید صحرائی یکه باغی

  • محمد امین رئیسی

  • مرتضی طاهری نژاد

  • ندا جلالی نجف آبادی

  • سید ابوالفضل سعادت

  • مهدی پور

  • میلاد میرزائی

  • تا ور

  • حاتم شاوردى

  • زهرا یعقوبی

  • هاجر محمدی

  • الهام محمدنیا

  • آسیه ملکی

  • مرتضی میرزائی

  • لیلا وهابی

  • هادی سرافراز

  • مونا مهرانفر

  • حامد ایمانی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات